Smoleviči – Minsk 1:3 (kon.) | Neman Grodno – Energetik-BGU 3:0 (kon.)
koniec
Neman Grodno
3:0 (0:0)
FC Energetik-BGU Minsk
cz Piatok 24.04.2020, 19:00 • CSC Neman, Grodno • Bieloruská Vysšaja Liga
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:2. (20:46:30)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo tři branky, přičemž se o všechny zásahy postaral domácí celek, který se tak může radovat z vítězství. První branka padla až po hodině hry, jenomže v krátkém časovém sledu jsme viděli další dvě trefy Nemanu Hrodno. Minsk totiž začal chybovat ve svém pokutovém území, což mělo naprosto fatální následky. Domácí si koncovku tohoto zápasu pohlídali na jedničku, brankář Dudar se navíc dočkal čistého konta.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Domácí rozjeli jednu z posledních útočných akcí, která skončila na hranici pokutového území. Vadit to přesto nemusí, Hrodna si vyzkouší další rohový kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, žádné další branky se už nedočkáme. Dost možná můžeme očekávat nastavený čas.
     
    88
    Daleko k míči to měl hostující Mawatu, který se tak za padajícím předmětem vůbec nevydal. Dudar zakopl míč do zámezí, na hřišti leží jeden z domácích.
     
    87
    Minsk se konečně dostal na druhou stranu hrací plochy, kde se příliš dlouho neohřál. Domácí celek záhy slavil čtvrtou branku, avšak ta kvůli ofsajdu neplatila.
     
    86
    Střídání v týmu FK Neman Hrodna: ze hřiště odchází Giorgij Kantaria, přichází Emir Šigajbajev.
     
    83
    V posledních minutách ožil také domácí tábor fanoušků, který je nyní hodně hlučný. Neman Hrodna vede už o tři branky, o vítězi se tak zdá být již rozhodnuto.
    82. CABELIN - 3:0
     
    82
    Neman Hrodna právě vstřelila branku!
    Tady to vypadá, že je o osudu tohoto zápasu definitivně rozhodnuto! Neman Hrodna se opět usadilo na polovině soupeře, načež jsme sledovali fantastickou vzdušnou nabídku, na kterou si nejvýše do vzduchu naskočil PAUL CABELIN, který přesnou hlavičkou prostřelil brankáře Energetiku. Minsk je v posledních minutách na ručník!
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Neman je blízko k zisků plného počtu bodů, avšak do konce zápasu zbývá ještě hodně času.
     
    80
    U rohového praporku se pokoušel vybojovat hrací předmět hostující Sokol, který ovšem v souboji s protihráčem neuspěl. Bude z toho pouze aut pro domácí.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Zoran Marušić (FK Neman Hrodna).
     
    78
    Hrodna je v posledních minutách výrazně aktivnějším celkem, i další útočná snaha nebyla vůbec špatná. Na jistotu to odkopem řešil až obránce Jachšibajev.
     
    77
    Energetik mohl opět rozehrávat z vlastní poloviny, načež se hra celkem rychlým způsobem přestěhovala na druhou stranu, kde měl daleko k míči Umarov.
     
    76
    Dudar si nakonec na míč nesáhl, což znamenalo odkop od domácí branky. Jeho dalekonosný pas našel na opačné polovině Jackeviče, který prodloužil míč.
     
    75
    Daleko od kontaktní branky nebyl zakončující Mirošnikov, který z dobré pozice naprosto minul domácí branku. Domácí obrana v tomto případě moc nezafungovala.

    David Suchý

    Góly: 66. Kadimjan (Legčilin), 72. Cabelin (Marušić), 82. Cabelin (Leško)

    Karty:   36. Slabašević (NMN), 79. Marušić (NMN) – 23. Musahagjan (EBM), 30. Tweh (EBM), 55. Atemengue (EBM), 69. Nosko (EBM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 8:6. Rohy: 7:2.
    Neman Grodno: Dudar – Kadimjan, Kantaria (86. Šigajbajev), Legčilin (C), Rassadkin, Slabaševič (66. Leško), Stojković, Cabelin, Vasiljev, Jakimov, Jackevič (46. Marušić)
    Náhradníci: Kurganskij – Koval, Leško, Marušić, Muračev, Pasević, Šigajbajev, Vegerja, Žukovskij

    FC Energetik-BGU Minsk: Sadovskij – Atemengue (60. Umarov), Jachšibajev, Mawatu, Musahagjan, Nosko (C), Škurdjuk, Svirepa (46. Mirošnikov), Tweh, Judčic (65. Girs)
    Náhradníci: Leško, Makavčik – Bakić, Girs, Mirošnikov, Sovpel, Umarov

    Rozhodca: Stecurin – Gerasimuk, Masljanko