Slalom mužů, 1. kolo, Niigata (zruš.) | Slalom mužů, 2. kolo, Niigata (zruš.)
Kombinácia žien, 1. kolo, Crans Montana sk Víťaz: Federica Brignoneová (ITA) (kon.) | Kombinácia žien, 2. kolo, Crans Montana sk Víťaz: Federica Brignoneová (ITA) (kon.)
koniec udalosti
SP - kombinácia žien, 1. kolo, Crans Montana

Víťaz: Federica Brignoneová (ITA)

Nedeľa 23.02.2020, 10:30Zjazdové lyžovanie
     
    33
    Candace Crawfordová z Kanady je dnes treťou pretekárkou, ktorá prvé kolo nedokončila!
     
    16
    Ihneď je tu však zmena na treťom mieste! Ester sa musí posunúť na štvrtú pozíciu, pretože o niečo lepší čas mala Nina Ortliebová z Rakúska!
     
    15
    Prvé kolo už stihla absolvovať aj česká reprezentantka Ester Ledecká! Takisto môže byť s prvým kolom veľmi spokojná, priebežne sa zaraďuje za našu reprezentantku a to na tretie miesto!
     
    14
    Po našej reprezentantke sa na trať dostala ďalšia Talianka a to konkrétne Nicol Delagová. Tá sa však pridáva ku svojej krajanke Bassinovej, vypadla v rovnakej časti trate a tak ani ona dnes klasifikovaná nebude!
     
    13
    Slovenská reprezentantka je napokon o 0.58 stotín horšia ako Brignoneová, takže sa Petra Vlhová zaraďuje na predbežné druhé miesto! Strata nie je až taká hrozná, do druhého kola je to vynikajúca pozícia!
     
    13
    Slovensko pozor! Na trať ide Petra Vlhová, držme palce!
     
    9
    Svojho druhého zástupcu vyslalo na trať Taliansko. Marta Bassinová išla úvod trate veľmi dobre, ale potom nezvládla ďalší prejazd, dostala sa von z trate a tak dnes klasifikovaná nebude!
     
    5
    Na trať sa dostala druhá žena celkového poradia SP a to Federica Brignoneová z Talianska. V prvom ďalekom skoku mala však veľké problémy, ale predsa len si náskok udržala. V cieli ide na prvé miesto, bola lepšia o 1.65 sekundy a to je hodená rukavica pre ostatných!

    Miroslav Revaj