Senica – Trnava 2:0 (kon.)
koniec
FK Senica
2:0 (2:0)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 23.02.2020, 15:00 • Štadión FK Senica • Niké liga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+8
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Joss Didiba, prichádza Filip Černák.
     
    90+5
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Denis Baumgartner, prichádza Šimon Horniak.
     
    90
    Tréner Senice si všetky striedania šetril až na samotný záver duelu. Vôbec prvú výmenu uskutočnili domáci teraz, Meliš odchádza z hry a do zápasu naskakuje Filip Buchel.
     
    81
    Znížiť mohol v tejto situácii hosťujúci Orlandić. Jeho prekážkou bol Didiba, ktorého si síce obhodil, ale zoči-voči brankárovi Vorelovi stroskotal a zblízka trafil iba do neho.
     
    74
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Joel Pereira, prichádza Martin Gamboš.
     
    68
    Za pomerne výrazné nešportové správanie vidí žltú kartu hosťujúci Petar Orlandić.
     
    65
    Paradoxne je žltou kartou napomínaný domáci Edmund Addo, ktorý poriadne dlho váhal s rozohrávkou po predchádzajúcom odpískanom faule.
     
    62
    Tenton Yenne zaujímavo ponúkal loptu do šestnástky z ľavej strany. Meliš sa k zakončeniu nedostal, Yenne však ihneď pribehol pred bránku a zakončoval. Napálil však iba do výborného Rusova.
     
    61
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Fanis Tzandaris, prichádza Yusuf Bamidele Isa.
     
    53
    Tak toto bolo naozaj veľmi zaujímavé. V šestnástke zabojoval o loptu Alex Sobczyk, ktorý sa otočil k bránke a krížnou prízemnou strelou trafil žrď!
     
    51
    Po zákroku Davida Meliša na hosťujúceho kapitána Erika Grendela vidí hráč Senice žltú kartu. Meliš zasiahol aj loptu, ale súčasne aj trnavského futbalistu.
     
    45+1
    Senica dala gól!
    Senica v nadstavenom čase prvého dejstva udiera gólovo po druhýkrát. Nakopnutú loptu na útočnú polovicu zachytil SAMSON AKINYOOLA, ktorý si to pripravil lepšie v šestnástke a aj napriek dvojitému napádaniu prekonal ľavačkou Rusova krížnou prízemnou strelou.
     
    38
    Alex Sobczyk vidí zbytočnú žltú kartu za zbytočné zdržiavanie hry na útočnej polovici. Rozohrávka je teda prisúdená Senici.
     
    37
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Yann Yao, prichádza Rafael Tavares.
     
    36
    Senica dala gól!
    Snaha Seničanov je napokon odmenená úvodným gólom. Baumgartnerov nákop zo štandardky nebol veľmi výrazný. Lopta sa však odrážala v šestnástke, dostal sa k nej zo vzdialenosti 17 metrov PETER MOSES ENEJI a prízemnou strelou skóroval.
     
    33
    Domáci futbalisti spálili zrejme doterajšiu najväčšiu príležitosť. Baumgartnerov center došiel do pokutového územia. Na kopačku si to pripravil Samson Akinyoola a z pár metrov pred bránkou napálil do ľavej žrde!
     
    32
    Baumgartner bol faulovaný a Senica získala štandardku. Zahrával ju sám menovaný hráč. Joss Didiba si robil priestor pred šestnástkou a neurobil to v súlade s pravidlami. Dostáva žltú kartu.
     
    27
    Tak a iskrilo sa to v šestnástke Senice. Orlandić, Grendel, Sobczyk sa navzájom ponúkali na zakončenie pred päťkou. Napokon to Pereira skúsil centrom na opačnú žrď, kde pribehol Yao, no hlavičkoval ponad bránku.
     
    24
    Tak práve som to asi privolal a videli sme dobrý útok Senice. Samson podržal loptu na kopačke na útočnej polovici, presnou prihrávkou pred vápno našiel Denisa Baumgartnera, ktorý svojou strelou mierne k ľavej žrdi nechal vyniknúť brankára Rusova.
     
    10
    Dobrivoj Rusov si sformoval dvojčlenný múr a Senica zahrával štandardku. Tenton Yenne sa rozhodol pre priamu strelu, ktorá mala dobrú razanciu a letela k žrdi. Rusov musel okamžite vyrážať.
     
    6
    Tenton Yenne napokon dostáva žltú kartu. Pravdepodobne je to za následné protesty po odpískaní nedovoleného zákroku. Veľmi skoro teda rozhodca Chmura udelil prvú žltú kartu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 36. Eneji, 45+1. Akinyoola

    Karty:   6. Yenne (SEN), 32. Didiba (SEN), 51. Meliš (SEN), 65. Addo (SEN) – 38. Sobczyk (TRN), 68. Orlandić (TRN)


    FK Senica: Vorel – Mihal, Didiba (C) (90+8. Černák), Addo – Totka – Yenne, Baumgartner (90+5. Horniak), Eneji, de Assis – Meliš (90. Buchel), Akinyoola.
    Náhradníci: Chropovský – Horniak, Buchel, Lichý, Krišica, Černák.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Moenza, Mitrea, Izuchukwu, Pereira (74. Gamboš) – Yao (37. Tavares), Tesija, Grendel (C), Tzandaris (61. Bamidele Isa) – Sobczyk, Orlandić.
    Náhradníci: Kamenár – Turňa, Krč, Vukojević, Gamboš, Bamidele Isa, Tavares.

    Rozhodca: Chmura – Pozor, Galo

    Diváci: 1 865