Senica – Trnava 2:0 (kon.)
koniec
FK Senica
2:0 (2:0)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 23.02.2020, 15:00 • Štadión FK Senica • Niké liga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Trnavský Spartak v druhom polčase rozhodne zvýšil obrátky. Hostí však môže mrzieť obrovský počet nepremenených šancí. Seničania v druhom polčase viac-menej iba udržiavali priaznivý výsledok z prvého polčasu. Senica zaknihovala dôležité víťazstvo a Trnavu zdolala vcelku jasne 2:0. (16:57:53)
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    90+8
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Joss Didiba, prichádza Filip Černák.
     
    90+7
    Jose Didiba odchádza s veľkými bolesťami mimo hracej plochy a bude doošetrovaný za bránkovou čiarou. Rozohrávať bude brankár Vorel.
     
    90+6
    Didiba už šiestej nadstavenej minúte potrebuje ošetrenie. Zrejme zo strany domáceho futbalistu ide aj o získavanie ďalších sekúnd. Čakáme na posledný hvizd hlavného rozhodcu Chmuru.
     
    90+6
    Yusuf v šestnástke spadol po strete s Didibom. O nedovolený zákrok sa však rozhodne nemohlo jednať.
     
    90+5
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Denis Baumgartner, prichádza Šimon Horniak.
     
    90+4
    Cascardo rozbehol akciu Senice, ktorá šla dopredu v trojici. Snažil sa prelobovať brankára Rusova, ten však na takéto praktiky neskočil.
     
    90+3
    O všetkom podstatnom je už rozhodnuté, teraz majú aut k dispozícii futbalisti Senice.
     
    90+2
    Spartak to ešte v samotnom závere skúša. Grendel presunul hru na kopačku Yusufa, ktorý strieľal spoza vápna. Jeho strela nebola vydarená a bola hlavne nepresná.
     
    90+1
    Už začal nadstavený čas, zatiaľ sme však nevideli údaj o nadstavenom čase. Trnavčania sú s loptou, Yenne však srdnato bojuje a snaží sa vybojovať loptu.
     
    90
    Tréner Senice si všetky striedania šetril až na samotný záver duelu. Vôbec prvú výmenu uskutočnili domáci teraz, Meliš odchádza z hry a do zápasu naskakuje Filip Buchel.
     
    89
    Dobre zapracoval na útočnej polovici Peter Moses, ktorý si už vypracúval pozíciu na strelu a podarilo sa mu aj zakončiť. Rusov zakončil úspešne.
     
    88
    Tavares výborne rozbehol akciu po pravej strane a ponúkol loptu strelcovi Alexovi Sobczykovi. Jeho prízemná strela meter spoza šestnástky preverila Vorela dostatočne. Brankár Senice však neinkasoval.
     
    87
    Tešija zaujímavo odcentroval do šestnástky na hlavičku Sobczyka, ktorý to zo vzduchu presunul na Orlandića. Tento hráč však prepásol správny moment, zamotal sa a vôbec nevystrelil.
     
    86
    Moenza sa dostal na ľavej strane k lopte a okamžite ju chcel posúvať smerom do pokutového územia. Nemal tam však dostatočný počet svojich spoluhráčov.
     
    85
    Inzultovaným bol domáci Denis Baumgartner. Okamžite k nemu boli privolaní lekár s masérom. Odchádzajú za postrannú čiaru a Senica zahrá rohový kop.
     
    84
    Dlhý pas na ľavú stranu smeroval na Tentona Yenneho, ktorý získal niekoľko cenných sekúnd a zároveň získal pre svoj tím aj rohový kop.
     
    83
    Prudký nákop Tešiju smeroval na hranicu malého vápna. Najvyššie dokázal vyskočiť Orlandić, nedostal sa však ku koncovke, predsa len bola lopta ťažká na spracovanie.
     
    82
    Yusuf posúval loptu Tavaresovi na pravú stranu, ktorý bol faulovaný Markom Totkom a jednoznačne sa jednalo o nedovolený zákrok. Je z toho štandardka pre Trnavu.
     
    81
    Znížiť mohol v tejto situácii hosťujúci Orlandić. Jeho prekážkou bol Didiba, ktorého si síce obhodil, ale zoči-voči brankárovi Vorelovi stroskotal a zblízka trafil iba do neho.
     
    80
    Cascardo chcel vyraziť dopredu po pravej strane ihriska. Inkasoval však tvrdý dopad na trávnik. Zákrok Bogdana Mitreu však bol z kategórie povolených a akceptovaných.
     
    79
    Pomaličky sa blížime do absolútneho záveru zápasu, ktorým bude posledná desaťminútovka. Trnavčania stále brnkajú na nervy, stav však stále hovorí jednoznačne stále v prospech domácej Senice.
     
    78
    Prenesenie hry urobili trnavskí hráči na ľavú stranu, kde bol Moenza. Nedobre si však loptu spracoval a pomerne lacno mu unikla za postrannú čiaru. Aut budú vhadzovať domáci.
     
    77
    Na útočnej polovici sa za loptou prebíjal Samson. Senický futbalista však proti prevahe dvoch protihráčov nedokázal situáciu úspešne zvládnuť.
     
    76
    Ďalšiu štandardku v podaní Trnavy realizoval Marko Tešija. Jeho viac-menej nepresný center smeroval priamo do rúk brankára Vorela.
     
    75
    Trnavčania získali štandardku. V dobrej streleckej pozícii sa po centri ocitol Bogdan Mitrea. Jeho pokus zblízka však dokázal odvrátiť dobre chytajúci Vorel.
     
    74
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Joel Pereira, prichádza Martin Gamboš.
     
    73
    Oblúčik Marka Tešiju hľadal Orlandića, ktorý bol pripravený vo vápne. Trnava obliehala šestnástku súpera, zakončilo sa to strelou Izuchukwua. Jeho delovka však mierila ponad bránku.
     
    72
    Na trávniku potreboval krátke ošetrenie Orlandić, ktorý bol v jednom zo súbojov nepríjemne zrazený. V hre sa môže pokračovať, brankár Vojtěch Vorel pokračuje s rozohrávkou.
     
    71
    Začína sa posledných dvadsať minút riadneho hracieho času. Trnavčanom sa čas kráti veľmi rýchlo a zatiaľ sme ešte nevideli šancu premenenú na gól v podaní Spartaka.
     
    70
    Dnešné stretnutie sleduje 1 865 divákov. Veľký podiel na tom však určite má aj početná skupina trnavských priaznivcov, ktorá obsadila celý jeden sektor na štadióne.
     
    69
    Yenne si prehodil loptu okolo Pereiru. Seničania sú s loptou na kopačkách, v akcii pokračoval Moses, no cez Sobczyka sa už uvoľniť nedokázal.
     
    68
    Za pomerne výrazné nešportové správanie vidí žltú kartu hosťujúci Petar Orlandić.
     
    68
    Trnavčania sa dostali do zakončenia. Bamidele Yusuf si spracoval prihrávku tesne za šestnástkou. Pripravil si to na ľavačku, Mihál ho neskoro dostúpil a Yusuf pálil tesne nad.
     
    67
    Lopta mierila z rohovej zástavky na hranicu päťky. Do hlavičkového zakončenia sa dostal Mário Mihál. Jeho hlavička mierila priamo na ruky brankára Rusova.
     
    66
    Akcia domácich mohla pokračovať. Samson Akinyoola smeroval s loptou po ľavej strane. Lopta následne unikla, ale rohový kop získavajú futbalisti Senice.
     
    65
    Paradoxne je žltou kartou napomínaný domáci Edmund Addo, ktorý poriadne dlho váhal s rozohrávkou po predchádzajúcom odpískanom faule.
     
    64
    Po súboji s Bogdanom Mitreom sa ocitol na trávniku Denis Baumgartner. Hlavný rozhodca tomu nevenoval náležitú pozornosť. Baumgartner bol zasiahnutý kopačkou do píšťaly. Pozviechal sa však z trávnika.
     
    63
    Mitrea ponúkal loptu na pravú stranu. Preniesol hru na Pereiru, ktorý hľadal okamžite Sobczyka, no ten sa v súboji o loptu nedokázal presadiť.
     
    62
    Tenton Yenne zaujímavo ponúkal loptu do šestnástky z ľavej strany. Meliš sa k zakončeniu nedostal, Yenne však ihneď pribehol pred bránku a zakončoval. Napálil však iba do výborného Rusova.
     
    61
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Fanis Tzandaris, prichádza Yusuf Bamidele Isa.
     
    60
    Na útočnej polovici Baumgartner pracoval spoločne s Melišom. Dokázali trnavskú rozohrávku výrazne zdržať a Spartak musel okamžite reagovať.
     
    59
    Na útočnej polovici boli po dlhšom čase futbalisti Senice. Moses Eneji sa však sám proti prevahe protihráčov nedokázal presadiť a je z toho iba strata lopty.
     
    58
    Trnavčania od začiatku druhého polčasu rozhodne viac pridali na obrátkach. Určite už nemajú, čo stratiť a potrebujú výraznejšie zabodovať.
     
    55
    Na opačnej strane sme videli snahu Senice. Cascardo však z ľavej strany nedokázal úspešne presunúť loptu na svojho spoluhráča. Dopredu už skúšajú ísť bílí andelé.
     
    54
    Ideálnu palebnú pozíciu si vypracoval aj Rafael Tavares. Jeho strelecký pokus z hranice šestnástky smeroval však iba do bočnej siete, aj keď zakončenie malo dobrú razanciu.
     
    53
    Tak toto bolo naozaj veľmi zaujímavé. V šestnástke zabojoval o loptu Alex Sobczyk, ktorý sa otočil k bránke a krížnou prízemnou strelou trafil žrď!
     
    52
    Didiba odvrátil loptu na obrannej polovici a Trnavčania získali rohový kop. Zahrať ho šiel Moenza, ponúkol vysoký nákop, brankár Vorel však okamžite a jednoznačne vyboxoval.
     
    51
    Po zákroku Davida Meliša na hosťujúceho kapitána Erika Grendela vidí hráč Senice žltú kartu. Meliš zasiahol aj loptu, ale súčasne aj trnavského futbalistu.
     
    49
    Trnavčania rozohrávali štandardku nakrátko. Presadiť sa chcel Sobczyk, ktorý bol silný vo vzduchu, no namieril hlavičkou iba mimo priestoru brány.
     
    48
    Veľmi riskantný sklz sme videli v podaní Denisa Baumgartnera. Bolo to určite na hranici pravidiel, Moenza okamžite spadol, no hlavný rozhodca nepískal.
     
    47
    Po ľavej strane si nabiehal domáci Eneji, ktorý je zatiaľ jedným zo strelcov dvoch gólov Senice. Do koncovky sa však z tejto akcie nedostal.
     
    46
    Cez polčasovú prestávku sa neodohrali žiadne zmeny v zostavách, jedinou zmenou je zatiaľ striedanie na strane Trnavy v priebehu prvého polčasu. Výkop mal Spartak.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Spočiatku prvého polčasu, aspoň v priebehu jeho prvej polovice sme naozaj nesledovali veľmi atraktívny futbal. Rozbehlo sa to až však neskôr a napokon sme videli dva góly – oba v sieti Spartaka. V 36. minúte otvoril skóre Eneji a v nadstavenom čase dal gól do šatne Samson. Senica teda po 45 minútach vedie nad Trnavou 2:0.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Senica dala gól!
    Senica v nadstavenom čase prvého dejstva udiera gólovo po druhýkrát. Nakopnutú loptu na útočnú polovicu zachytil SAMSON AKINYOOLA, ktorý si to pripravil lepšie v šestnástke a aj napriek dvojitému napádaniu prekonal ľavačkou Rusova krížnou prízemnou strelou.
     
    45+1
    Rozhodcovia k prvému polčasu nadstavujú jednu minútu.
     
    45
    Pomaličky sa chýlime ku koncu prvého polčasu. Senica získala aut na útočnej polovici, vhadzoval Yenne, napokon sa však domáci sami vystavili do ofsajdu.
     
    43
    Marko Tešija bol pripravený na útočnej polovici. Pri zadnej tyčke bol zabudnutý Bogdan Mitrea. Treba však poznamenať, že Mitrea bol zrejem v ofsajdovom postavení.
     
    42
    Didiba vo vlastnej šestnástke padal a mal proti sebe presilu trnavských futbalistov. Dokázal však situáciu zvládnuť a Spartak napokon ani na bránku nevystrelil.
     
    41
    Sobczyk šikovnou prihrávkou vysunul na útočnej polovici Petara Orlandića, ktorý vnikol tesne do pokutového územia a vystrelil to. Mieril však ponad bránku Vorela.
     
    40
    Rafael Tavares pred chvíľou prišiel na trávnik ešte pred streleným gólom. Skúšal to popri ľavej postrannej čiare, ďaleko sa však veľmi nerozbehol.
     
    39
    Kombinácia domácich na čele s Yennem smerovala na konečného prijímateľa Meliša, ktorý sa však už k strele nedostal. Pri lopte opäť Spartak.
     
    38
    Alex Sobczyk vidí zbytočnú žltú kartu za zbytočné zdržiavanie hry na útočnej polovici. Rozohrávka je teda prisúdená Senici.
     
    37
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Yann Yao, prichádza Rafael Tavares.
     
    36
    Senica dala gól!
    Snaha Seničanov je napokon odmenená úvodným gólom. Baumgartnerov nákop zo štandardky nebol veľmi výrazný. Lopta sa však odrážala v šestnástke, dostal sa k nej zo vzdialenosti 17 metrov PETER MOSES ENEJI a prízemnou strelou skóroval.
     
    35
    Domáci sa pomaličky dostávali do ďalšej príležitosti. Správny moment však nevyužil Peter Moses, ktorý až príliš miešal s loptou a zaplietla sa mu pomedzi nohy.
     
    34
    Joel Pereira už bol zatlačený na pravej strane za postrannú čiaru. Rozhodne som to videl minimálne ja, ale takisto aj čiarový rozhodca. Aut je teda z toho pre Senicu.
     
    33
    Domáci futbalisti spálili zrejme doterajšiu najväčšiu príležitosť. Baumgartnerov center došiel do pokutového územia. Na kopačku si to pripravil Samson Akinyoola a z pár metrov pred bránkou napálil do ľavej žrde!
     
    32
    Baumgartner bol faulovaný a Senica získala štandardku. Zahrával ju sám menovaný hráč. Joss Didiba si robil priestor pred šestnástkou a neurobil to v súlade s pravidlami. Dostáva žltú kartu.
     
    31
    Center z rohovej zástavky do vnútra šestnástky smeroval ku vzdialenejšej žrdi. Tam bol pripravený Tzandaris, ale rozhodne to na strelu pripravené nemal. Spartak nevyužil túto hernú situáciu dostatočne.
     
    30
    Ďalší center z ľavej strany z kopačky Moenzu z ľavej strany bol odvrátený Didibom, no k lopte sa dostal Yao. Jeho delovka bola takisto blokovaná a Trnava získala roh.
     
    29
    Po sériách dobrých útokov z oboch strán sme videli aj viacero nepresností v strede poľa. Rozhodne však mňa a aj divákov tešia zaujímavé momenty, na zápas sa začína dať pozerať.
     
    28
    Aj domáci sa teraz dostávali na dostrel bránky. Zbytočne však prepásol správny moment David Meliš, ktorý už dávno mal strieľať, napokon však o loptu úplne lacno prišiel.
     
    27
    Tak a iskrilo sa to v šestnástke Senice. Orlandić, Grendel, Sobczyk sa navzájom ponúkali na zakončenie pred päťkou. Napokon to Pereira skúsil centrom na opačnú žrď, kde pribehol Yao, no hlavičkoval ponad bránku.
     
    26
    Joel Pereira po súboji s Tentom Yennem okamžite padal na trávnik. O zjavný úmysel Yenneho sa však nejednalo, Pereira šiel oboma nohami do sklzu a skôr on trafil súpera.
     
    25
    Videli sme aj okamžitú reakciu Trnavy. Brankár Vorel vyšiel ďaleko zo svojej bránky a chcel byť prvý na lopte. Ohroziť ho mohol Yao, ale nebol rýchlejší ako brankár Senice.
     
    24
    Tak práve som to asi privolal a videli sme dobrý útok Senice. Samson podržal loptu na kopačke na útočnej polovici, presnou prihrávkou pred vápno našiel Denisa Baumgartnera, ktorý svojou strelou mierne k ľavej žrdi nechal vyniknúť brankára Rusova.
     
    23
    Obe mužstvá naďalej pokračujú viac-menej v medzišestnástkovom futbale. Zatiaľ z oboch strán chýba väčšia priamočiarosť a možno aj podstúpenie menšieho rizika pre rýchle útoky.
     
    22
    Na trávniku sa po súboji s Enejim opäť ocitol trnavský futbalista Tzandaris. Nebolo to zase zrovna férové, hlavný rozhodca tento zákrok odpískal a spravodlivo prisúdil loptu hosťom.
     
    21
    Samson Akinyoola na útočnej polovici naháňal Izuchukwa Anthonyho. Senica vďaka jeho práci získala autové vhadzovanie, keďže Anthony bol zahnaný za postrannú čiaru.
     
    20
    Zrovna taktickú rozohrávku nepredviedli Seničania. Petar Orlandić si an útočnej polovici prebral loptu. Niekoľko metrov spoza šestnástky chcel zrejme Vorela prelobovať, ale vôbec mu to nevyšlo.
     
    19
    Tak napokon sme zistili, že to bol Theofanis Tzandaris. Grécky hráč má nejaké problémy alebo lepšie povedané bolesti na ľavej ruke. Vyzerá to tak, že však v hre bude ďalej pokračovať.
     
    18
    Ošetrovateľský tím Spartaka, keďže počas stretu došlo k nepríjemnému zásahu do trnavského hráča. Keďže leží na trávniku, neviem povedať s určitosťou, o koho ide.
     
    17
    Samson ešte predchádzajúcu situáciu zrejme konzultuje s hlavným rozhodcom. Platí však, že domáci spáchali útočný faul a rozohrávať môžu hostia.
     
    16
    Denis Baumgartner bol opäť pripravený odcentrovať loptu zo štandardky. Lopta presvišťala popred Rusovovu bránu, Didiba sa k teču alebo zakončeniu nedostal. Hostia si vydýchli.
     
    15
    Dlhý nákop na ľavú stranu si chcel prebrať Yann Yao. Čiarový rozhodca však videl jednoznačné ofsajdové postavenie trnavského hráča.
     
    14
    Dobrivoj Rusov si zakričal na svojich spoluhráčov v poli a ako prvý vyrazil po nakopnutej lopte. Samson sa k nej vôbec nedostal, prakticky nemal šancu.
     
    13
    Akinyoola sa snažil o prízemnú prihrávku cez stredový kruh. Všetko však jasne prečítal Malkolm Moenza a pri lopte sa znovu ocitol hosťujúci Spartak Trnava.
     
    12
    Senica je sformovaná v tejto chvíli v okolí šestnástky súpera. Yenne si to pýtal do šestnástky spoločne s Melišom, ale Trnavčania odvrátili. Následne bol faulovaný Grendel Baumgartnerom a loptu má Spartak.
     
    11
    Ku lopte sa na útočnej polovici prikmotril Alex Sobczyk, ktorý už bol na hranici pokutového územia, pripraviť na strelu si to však nedokázal.
     
    10
    Dobrivoj Rusov si sformoval dvojčlenný múr a Senica zahrával štandardku. Tenton Yenne sa rozhodol pre priamu strelu, ktorá mala dobrú razanciu a letela k žrdi. Rusov musel okamžite vyrážať.
     
    9
    Orlandić sa mierne zamotal s loptou na útočnej polovici. Ihneď si ju pýtal jeho spoluhráč Yao, ale kvôli nedobrému pohybu svojho spoluhráča sa hostia ku koncovke nedostali.
     
    8
    Rohový kop v podaní Denisa Baumgartnera smeroval celkom do dobrých priestorov. Trnavčanov však dobre zastúpil Petar Orlandić, ktorý dominoval vo vzduchu a ako prvý odhlavičkoval preč.
     
    7
    Domáci si vďaka poctivej práci na útočnej polovici vybojovali prvý rohový kop v zápase. Rozohrávať ho bude Baumgartner.
     
    6
    Tenton Yenne napokon dostáva žltú kartu. Pravdepodobne je to za následné protesty po odpískaní nedovoleného zákroku. Veľmi skoro teda rozhodca Chmura udelil prvú žltú kartu.
     
    5
    Pereira súperil o loptu v strede poľa s Tentonom Yennem. Súboje sa odohrávali blízko striedačiek, a tak obaja tréneri poriadne hecovali svoich zverencov.
     
    4
    Pereira sa v akcii angažoval opäť. Ťahal to znovu po pravej strane a odcentroval do päťky. Loptu vo vzduchu spracoval brankár Vorel a Orlandić ho mierne napadol. Nejednalo sa však o faul.
     
    3
    Prvý útok Spartaka v zápase potiahol po pravom krídle Joel Pereira. Jeho mäkký center smerom do pokutového územia dopadol iba pred brankára Vorela.
     
    2
    Druhý hvizd hlavného rozhodcu v zápase sa konal po nedovolenom zákroku trnavského hráča. Senica získala prvú štandardku. Denis Baumgartner sa pokúšal z veľkej vzdialenosti páliť priamo na bránu, no prestrelil brvno.
     
    1
    Urputný boj o dôležité tri body pre oba tímy sa v tejto chvíli začal. Úvodný výkop mal k dispozícii domáci tím, konkrétne Samson Akinyoola.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Početná skupina trnavských fanúšikov sa už nachádza v sektore a svojimi pokrikmi dávajú o sebe najavo. Hráči prichádzajú na trávnik, Senica sa predstaví v červených dresoch a Bílí Andeli v bielych.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Vorel – Mihal, Didiba (C), Addo – Totka – Yenne, Baumgartner, Eneji, de Assis – Meliš, Akinyoola.
    Náhradníci: Chropovský – Horniak, Buchel, Lichý, Krišica, Černák.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Moenza, Mitrea, Izuchukwu, Pereira – Yao, Tesija, Grendel (C), Tzandaris – Sobczyk, Orlandić.
    Náhradníci: Kamenár – Turňa, Krč, Vukojević, Gamboš, Bamidele Isa, Tavares.

    Rozhodca: Chmura – Pozor, Galo.
     
    Prajem vám príjemnú futbalovú nedeľu a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z posledného zápasu 20. kola Fortuna ligy, v ktorom FK Senica preverí na domácej pôde FC Spartak Trnava. Stretnutie sa začína o 15:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka. Bude sa jednať o duel tímov z dolnej časti tabuľky.

    Seničania nie príliš v pozitívnom svetle odštartovali jarnú časť našej najvyššej futbalovej súťaže. Do jari vstupovali s miernymi ambíciami, keďže v prvom zápase jarnej časti cestovali na pôdu Dunajskej Stredy. V MOL Aréne však zaznamenali s favoritom zápasu celkom priaznivý výsledok a remízovali 0:0. V tabuľke si udržali desiatu pozíciu so ziskom 20 bodov a skóre 22:30. V prípade trojbodového zisku by preskočili Sereď a dotiahli sa na Zlaté Moravce.

    Trnavský Spartak je na tom tabuľkovo len naozaj o málo lepšie než Senica. Trnavčania v prvom zápase jarnej fázy Fortuna ligy zaznamenali remízu. V najostrejšom slovenskom futbalovom derby so Slovanom Bratislava mali síce držanie lopty vo svoj prospech, na strelecké pokusy to bol vyrovnaný zápas a skončil sa bezgólovým výsledkom 0:0. Trnava je v tabuľke na 7. pozícii so ziskom 24 bodov. Rovnaký počet bodov má aj šiesty Trenčín a v prípade trojbodového zisku by Trnava preskočila aj piate Michalovce a vyrovnala sa Ružomberku.

    Obom tímom je jasné, že v prípade víťazstva môžu zlepšiť svoje tabuľkové postavenie. Nebudú chcieť určite hrať na remízu, ktorá by nič nevyriešila. Toto sa však stalo v prvom vzájomnom zápase túto sezónu 18. septembra 2019. Na štadióne Antona Malatinského sa zrodil bezgólový výsledok 0:0.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 36. Eneji, 45+1. Akinyoola

    Karty:   6. Yenne (SEN), 32. Didiba (SEN), 51. Meliš (SEN), 65. Addo (SEN) – 38. Sobczyk (TRN), 68. Orlandić (TRN)


    FK Senica: Vorel – Mihal, Didiba (C) (90+8. Černák), Addo – Totka – Yenne, Baumgartner (90+5. Horniak), Eneji, de Assis – Meliš (90. Buchel), Akinyoola.
    Náhradníci: Chropovský – Horniak, Buchel, Lichý, Krišica, Černák.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Moenza, Mitrea, Izuchukwu, Pereira (74. Gamboš) – Yao (37. Tavares), Tesija, Grendel (C), Tzandaris (61. Bamidele Isa) – Sobczyk, Orlandić.
    Náhradníci: Kamenár – Turňa, Krč, Vukojević, Gamboš, Bamidele Isa, Tavares.

    Rozhodca: Chmura – Pozor, Galo

    Diváci: 1 865