Senica – Trnava 2:0 (kon.)
koniec
FK Senica
2:0 (2:0)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 23.02.2020, 15:00 • Štadión FK Senica • Niké liga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Trnavský Spartak v druhom polčase rozhodne zvýšil obrátky. Hostí však môže mrzieť obrovský počet nepremenených šancí. Seničania v druhom polčase viac-menej iba udržiavali priaznivý výsledok z prvého polčasu. Senica zaknihovala dôležité víťazstvo a Trnavu zdolala vcelku jasne 2:0. (16:57:53)
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    90+8
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Joss Didiba, prichádza Filip Černák.
     
    90+7
    Jose Didiba odchádza s veľkými bolesťami mimo hracej plochy a bude doošetrovaný za bránkovou čiarou. Rozohrávať bude brankár Vorel.
     
    90+6
    Didiba už šiestej nadstavenej minúte potrebuje ošetrenie. Zrejme zo strany domáceho futbalistu ide aj o získavanie ďalších sekúnd. Čakáme na posledný hvizd hlavného rozhodcu Chmuru.
     
    90+6
    Yusuf v šestnástke spadol po strete s Didibom. O nedovolený zákrok sa však rozhodne nemohlo jednať.
     
    90+5
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Denis Baumgartner, prichádza Šimon Horniak.
     
    90+4
    Cascardo rozbehol akciu Senice, ktorá šla dopredu v trojici. Snažil sa prelobovať brankára Rusova, ten však na takéto praktiky neskočil.
     
    90+3
    O všetkom podstatnom je už rozhodnuté, teraz majú aut k dispozícii futbalisti Senice.
     
    90+2
    Spartak to ešte v samotnom závere skúša. Grendel presunul hru na kopačku Yusufa, ktorý strieľal spoza vápna. Jeho strela nebola vydarená a bola hlavne nepresná.
     
    90+1
    Už začal nadstavený čas, zatiaľ sme však nevideli údaj o nadstavenom čase. Trnavčania sú s loptou, Yenne však srdnato bojuje a snaží sa vybojovať loptu.
     
    90
    Tréner Senice si všetky striedania šetril až na samotný záver duelu. Vôbec prvú výmenu uskutočnili domáci teraz, Meliš odchádza z hry a do zápasu naskakuje Filip Buchel.
     
    89
    Dobre zapracoval na útočnej polovici Peter Moses, ktorý si už vypracúval pozíciu na strelu a podarilo sa mu aj zakončiť. Rusov zakončil úspešne.
     
    88
    Tavares výborne rozbehol akciu po pravej strane a ponúkol loptu strelcovi Alexovi Sobczykovi. Jeho prízemná strela meter spoza šestnástky preverila Vorela dostatočne. Brankár Senice však neinkasoval.
     
    87
    Tešija zaujímavo odcentroval do šestnástky na hlavičku Sobczyka, ktorý to zo vzduchu presunul na Orlandića. Tento hráč však prepásol správny moment, zamotal sa a vôbec nevystrelil.
     
    86
    Moenza sa dostal na ľavej strane k lopte a okamžite ju chcel posúvať smerom do pokutového územia. Nemal tam však dostatočný počet svojich spoluhráčov.
     
    85
    Inzultovaným bol domáci Denis Baumgartner. Okamžite k nemu boli privolaní lekár s masérom. Odchádzajú za postrannú čiaru a Senica zahrá rohový kop.
     
    84
    Dlhý pas na ľavú stranu smeroval na Tentona Yenneho, ktorý získal niekoľko cenných sekúnd a zároveň získal pre svoj tím aj rohový kop.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 36. Eneji, 45+1. Akinyoola

    Karty:   6. Yenne (SEN), 32. Didiba (SEN), 51. Meliš (SEN), 65. Addo (SEN) – 38. Sobczyk (TRN), 68. Orlandić (TRN)


    FK Senica: Vorel – Mihal, Didiba (C) (90+8. Černák), Addo – Totka – Yenne, Baumgartner (90+5. Horniak), Eneji, de Assis – Meliš (90. Buchel), Akinyoola.
    Náhradníci: Chropovský – Horniak, Buchel, Lichý, Krišica, Černák.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Moenza, Mitrea, Izuchukwu, Pereira (74. Gamboš) – Yao (37. Tavares), Tesija, Grendel (C), Tzandaris (61. Bamidele Isa) – Sobczyk, Orlandić.
    Náhradníci: Kamenár – Turňa, Krč, Vukojević, Gamboš, Bamidele Isa, Tavares.

    Rozhodca: Chmura – Pozor, Galo

    Diváci: 1 865