Espanyol – Mallorca 1:0 (kon.) | Sociedad – Bilbao 2:1 (kon.) | Osasuna – Real Madrid 1:4 (kon.)
Vigo – Sevilla 2:1 (kon.) | Real Betis – Barcelona 2:3 (kon.)
koniec
Real Betis
2:3 (2:2)
FC Barcelona
Nedeľa 09.02.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španielska LaLiga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    72
    Barcelona dala gól!
    Hostia sa prvýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Messi nacentroval zo štandardky do šestnástky, kde vyskočil v súboji s dvojicou obrancov Betisu najvyššie CLÉMENT LENGLET. Ten hlavou nasmeroval loptu k pravej tyči domácej brány a domáci brankár by na ňu možno dosiahol, Robles sa ale pri zákroku pošmykol a nemal tak možnosť zasiahnuť.
     
    45+3
    Barcelona dala gól!
    Hostia v nadstavenom čase vyrovnávajú! Messiho center z priameho kopu podbehol Bartra, ktorý sa v súboji s Lengletom teatrálne zvalil na trávnik. Za ním sa však k lopte dostal SERGIO BUSQUETS, ktorý si ju spracoval a nekompromisne poslal zblízka za chrbát brankára Roblesa.
     
    26
    Real Betis dal gól!
    Domáci sa znovu dostávajú do vedenia! Vidala obrali domáci o loptu a tá sa v rýchlom protiútoku Betisu dostala k NABILOVI FÉKIROVI. Domáci krídelník si loptu potiahol k šestnástke a presnou strelou po zemi cez obrancu namieril nechytateľne k ľavej tyči ter Stegenovej brány.
     
    9
    Barcelona dala gól!
    Hostia rýchlo vyrovnávajú! Messi nádherným pasom do šestnástky našiel ideálne si nabiehajúceho FRENKIEHO DE JONGA. Ten si loptu prvým dotykom spracoval hruďou a druhým dotykom bez toho, aby mu lopta spadla na trávnik, ju nekompromisne poslal k pravej tyči Roblesovej brány.
     
    6
    Real Betis dal gól!
    Domáci rýchlo otvárajú skóre! SERGIO CANALES kopol penaltu bez väčšieho rozbehu, loptu ale poslal po zemi bezpečne k ľavej tyči. Brankár ter Stegen skočil doprava a nemal tak žiadnu šancu zasiahnuť.

    Michal Sadlek

    Góly: 6. Canales (pen.), 26. Fékir – 9. F. de Jong, 45+3. Busquets, 72. Lenglet

    Karty:   36. Emerson (RBE), 45+2. Mándí (RBE), 72. Joaquín (RBE), 76. Fékir (RBE) – 5. Lenglet (BAR), 29. Roberto (BAR), 32. Arturo Vidal (BAR), 57. Busquets (BAR)   76. Fékir (RBE) – 79. Lenglet (BAR)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 1:2. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 21:17.
    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí (C), Bartra, Moreno – G. Rodríguez (86. Tello), W. Carvalho (70. Joaquín) – Fékir, Canales, Aleñá – Iglesias (62. Loren).
    Náhradníci: D. Martín – Joaquín, Sidnei, Tello, Loren, Barragán, González.

    FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Umtiti, Lenglet, Firpo (57. Alba) – Arturo Vidal (57. Arthur), Busquets, Roberto, F. de Jong – Messi (C), Griezmann (89. Rakitić).
    Náhradníci: Peña – Fati, Puig, Alba, Arthur, R. Araújo, Rakitić.

    Rozhodca: Martínez – Grande, Jiménez

    Diváci: 54 526