Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
San Jose Sharks
cz Piatok 07.02.2020, 03:30 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:39
    Aaron Dell dnes nastoupil ke svému jubilejnímu 100. utkání v NHL a nyní bez problému zmrazil volný kotouč! Následuje komerční přestávka.
    52:19 Kevin LABANC - 3:6
     
    52:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Timo Meier si nyní najel mezi kruhy na přihrávku zpoza brány a zdálo se, že zkompletoval střelou bez přípravy hattrick, jenže jeho ránu pak těsně před bránou tečoval KEVIN LABANC a ukradl mu ho! Asistence: Timo Meier a Joe Thornton. (3:6)
    46:33 Ethan BEAR - 3:5
     
    46:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    ETHAN BEAR se pomazlil s kotoučem v pravém kruhu pro buly a nádhernou střelou zápěstím nad lapačkou Aarona Della vymetl přední horní roh! Asistence: Jujhar Khaira a Riley Sheahan.
    45:05 Timo MEIER - 2:5
     
    45:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    TIMO MEIER si najel v levém kruhu na odražený puk od hrazení za bránou a střelou bez přípravy propálil Mikka Koskinena! San Jose už vede 5:2! Asistence: Kevin Labanc a Marc-Édouard Vlasic.
     
    43:30
    Alex Chiasson byl před dnešním zápasem oceněn za dosažení milníku 500 utkání v zámořské NHL.
     
    34:37
    Patrick Marleau sice dostal dvě minuty za hákování, jenže souběžně s ním byl za filmování vyloučen Oscar Klefbom. Po komerční přestávce je tedy hra 4 na 4.
    32:31 Stefan NOESEN - 2:4
     
    32:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Alexander True vyhrál důležitý souboj za bránou Oilers a u levé tyče se z blízkosti prosadil STEFAN NOESEN! San Jose skórovalo čtyřikrát za sebou – 2:4. Asistence: Alexander True a Melker Karlsson.
     
    30:29
    Kevin Labanc mířil střelou z pravého kruhu k přední tyči, Mikko Koskinen šel ale rychle do rozkleku a lapačkou puk skvěle vytáhl mimo!
     
    27:22
    Timo Meier mohl skórovat podruhé v zápase, Mikko Koskinen ho ale u levé tyče vychytal!
    27:07 Maxim LETUNOV - 2:3
     
    27:07
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Mikko Koskinen sice zasáhl proti zakončení Erika Karlssona z pravého kruhu pro vhazování pěkně pravým betonem, jenže z dorážky a otočky ho překonal MAXIM LETUNOV! Jeho první gól v NHL, který znamená obrat v zápase! Hosté teď vedou 3:2. Asistence: Erik Karlsson a Marcus Sörensen.
    24:13 Riley Sheahan a jeho velice slibná branková příležitost!
     
    24:13
    Útočník Riley Sheahan se ocitl před bránou v obrovské šanci a na vzdálenější pravé tyči chtěl puk zasunout do sítě, jenže bekhendem těsně minul a puk skončil vedle ležícího Aarona Della!
    18:19 Evander KANE - 2:2
     
    18:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    EVANDER KANE nyní před bránou tečoval střelu Brenta Burnse z vrcholu levého kruhu pro buly a puk pod levou rukou Mikka Koskinena zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Sharks využili přesilovou hru a vyrovnali na 2:2. Dvoubrankové manko je tak pryč. Asistence: Brent Burns a Joe Thornton.
     
    16:33
    Melker Karlsson teď byl v levém rohu útočného pásma zasažen vysokou holí a Oscar Klefbom dostal 4 minuty.
     
    13:21
    Brent Burns fauloval ve středovém kruhu a dostal dvě minuty za podrážení. Přesilová hra pro domácí Oilers.
    11:01 Timo MEIER - 2:1
     
    11:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Brent Burns na pravém křídle vystřelil od modré čáry a před bránou parádně clonil TIMO MEIER, který puk parádní tečí ve vzduchu sklepl mezi betony Mikka Koskinena! Sharks dokázali snížit na 2:1. Asistence: Brent Burns a Brenden Dillon.
     
    08:15
    Darnell Nurse teď dostal dvě minuty za hození hole a Sharks si po reklamní přestávce zahrají přesilovou hru.
    05:20 Connor MCDAVID - 2:0
     
    05:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID nyní nabral na levém křídle obrovskou rychlost a po objetí dvou protihráčů z blízkosti vymetl levý horní roh brány! Domácí Oilers vedou rychle 2:0. Asistence: Darnell Nurse.
    04:04 Sam GAGNER - 1:0
     
    04:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Aaron Dell předvedl v rychlém sledu tři skvělé zákroky, jenže vzápětí ho z dorážky překonal SAM GAGNER! Oilers vstoupili do zápasu velice dobře a vedou tak nad hosty ze San Jose rychle 1:0. Asistence: Darnell Nurse a Kailer Yamamoto.
     
    03:15
    Connor McDavid se ocitl před bránou San Jose úplně sám a bekhendem mířil k pravé tyči, jenže Aaron Dell ho senzačně vychytal levým betonem!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 5. Gagner (Nurse, Yamamoto), 6. McDavid (Nurse), 47. Bear (Khaira, Sheahan) – 12. Meier (Burns, Dillon), 19. E. Kane (Burns, J. Thornton), 28. Letunov (E. Karlsson, Sörensen), 33. Noesen (True, M. Karlsson), 46. Meier (Labanc, Vlasic), 53. Labanc (Meier, J. Thornton)


    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – A. Larsson, Klefbom, Bear, Nurse (A), Benning, Lagesson – J. Archibald, McDavid (C), Gagner – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Kassian, Sheahan, Khaira – Chiasson, Haas, Benson.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns (A), Dillon, E. Karlsson (A), Vlasic, Ferraro, R. Šimek – Marleau, Goodrow, E. Kane – Labanc, J. Thornton (A), Meier – Noesen, Gambrell, M. Karlsson – Letunov, True, Sörensen.

    Rozhodca: Wes McCauley, Francois StLaurent. Čároví: Ryan Galloway, Darren Gibbs

    Diváci: 17175