Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
po s.n. (0:2)
Buffalo Sabres
3:4 (0:2, 0:0, 3:1 - 0:0)
Detroit Red Wings
cz Piatok 07.02.2020, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:55:59)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 16 607 diváků.
     
    Československá stopa v utkání:
    Michael Frolík (BUF) 0+0, 1 střela, čas na ledě 10:20
    Filip Hronek (DET) 0+1, 2 střely, čas na ledě 28:27
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Dylan Larkin (DET) 2+0
    2. Robby Fabbri (DET) 0+2
    3. Jimmy Vesey (BUF) 1+0
     
    Střely na branku: 32 – 21
     
    Je konec! Detroit nakonec slaví triumf v nájezdech! Dylan Larkin a Andreas Athanasiou své nájezdy proměnili naprosto s přehledem, zatímco Eichel a Reinhart si vylámali zuby na Bernierovi. Druhý bod tak putuje do Detroitu.
     
    Konec zápasu.
    Dylan LARKIN - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Detroit Red Wings.
    Autorem vítězného nájezdu je DYLAN LARKIN!
     
    2. séria
    0:2
    Athanasiou zvolil ránu mezi betony brankáře a potvrdil triumf Detroitu!
     
    2. séria
    0:1
    Sam Reinhart zkoušel zasunout kotouč mezi Bernierův beton a tyčku, ale nakonec se mu to o kousek nepovedlo.
     
    1. séria
    0:1
    Dylan Larkin si krásně položil domácího brankáře a bekhendem přehodil puk přes jeho beton!
     
    1. séria
    0:0
    Jako první se rozjel Jack Eichel, který zkoušel ránu k tyči, ale Bernier ani nemusel do rozkleku.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani v prodloužení jsme se nedočkali rozhodující branky! Největší šanci měl v jeho závěru Jack Eichel, který ale těsně minul klec Detroitu. Na druhé straně byl hodně aktivní Hronek, ale ani český hráč se mezi střelce nezapsal. Jonas Johansson si tak při své premiéře vyzkouší rovnou samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:31
    Jack Eichel si krásně našel prostor pro zakončení a nádhernou střelou zápěstím jen těsně minul vzdálenější tyč branky Red Wings!
     
    64:05
    Filip Hronek se opět dostal až do zakončení, ale rána českého obránce pro změnu skončila na betonu připraveného brankáře Buffala.
     
    63:39
    Rodrigues naznačil střelu a zadovkou ještě hledal Eichala. Druhý jmenovaný se ale dostal pod tlak a vůbec nezakončil.
     
    63:08
    Hronek si sjel na zpětnou přihrávku z hole Dylana Larkina, jenže slabé zakončení českého obránce nemohlo nadělat domácímu gólmanovi problémy.
     
    62:32
    Fabbri projel do útočného pásma, jenže podpořit se jej vydal pouze Biega, který neměl rychlost. Hráči Detroitu tak raději uklidnili hru.
     
    62:03
    Miller střílel z dobré pozice, jenže Bowey do jeho rány vložil hokejku a srazil kotouč vysoko nad břevno hostující klece. Zatím sledujeme opatrné prodloužení.
     
    61:32
    Rodrigues neustál bruslařský manévr v útočném pásmu a poroučel se k ledu. Zadáci Detroitu mezitím vybojovali kotouč pro svůj celek.
     
    61:10
    Larkin se v útočném pásmu dostal do zakončení, ale vrátil se s ním Jack Eichel, který jeho slabou střelu letící těsně nad ledem srazil do ochranné sítě.
     
    60:35
    Larkin dostal přihrávku do jízdy, ale skvěle se s ním vrátil Ristolainen, který odehrál puk ven z obranného pásma.
     
    60:10
    Buffalo uspělo na úvodním vhazování prodloužení a může se jako první vydat do útoku se snazou rozhodnout o svém triumfu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 30 – 20
     
    Základní hrací doba nám o vítězi dnešního souboje nerozhodla! Buffalo ve třetí části dokázalo vyrovnat, ale Detroitu vrátil v přesilovce vedení Bertuzzi. Domácí Sabres však v závěru vsadili na hru bez brankáře, při které srovnal Evan Rodrigues. O držiteli druhého bodu tak rozhodne prodloužení případně samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:14 Evan RODRIGUES - 3:3
     
    59:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácímu celku se to nakonec povedlo! Buffalo vyrovnává při hře bez brankáře! Buffalo utvořilo tlak na brankoviště. EVAN RODRIGUES si našel odražený kotouč, položil si brankáře a zakončil pod břevno! Asistence: Rasmus Ristolainen.
     
    59:00
    Ristolainen přišel o kotouč na pravé straně útočného pásma a unavená pětice v červených dresech stačila vystřídat. Buffalu už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    58:12
    Domácí brankář je na střídačce a Buffalo zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:10
    Sabres museli rozjet další útočnou akci od své branky. Detroit teď ale skvěle brání od červené čáry a nedává domácím moc prostoru k průjezdu do pásma.
     
    56:37
    Darren Helm projel s pukem do útočného pásma, kde nasbíral cenné vteřinky pro Red Wings a následně napodobil své kolegy a odjel na střídačku.
     
    56:10
    Ristolainen nahodil puk do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se za jeho pobídkou nevydal. Detroit tak ustál další rodící se brejk soupeře.
     
    55:20
    Fabbri projel do útočného pásma, kde se zkušeně otočil kolem obránce, jenže jeho bekhendové zakončení prosvištělo kolem levé tyčky branky Buffala.
     
    55:00
    Eichel se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale do rány mu vložil hůl jeden z hostujících hráčů. Od hokejky se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    54:15
    Helm projel do útočného pásma, přenechal kotouč Larkinovi, ale autor dvou branek nedokázal zamířit mezi tři tyče. Detroit po vstřelení branky pokračuje v aktivitě.
    53:56 Tyler BERTUZZI - 2:3
     
    53:56
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit využívá přesilovou hru a bere si zpět své ztracené vedení! Detroit předvedl rychlou kombinaci v útočném pásmu. Valtteri Filppula dostal přihrávku za branku, odkud poslal pobídku před brankoviště a TYLER BERTUZZI nedal gólmanovi šanci! Asistence: Valtteri Filppula, Madison Bowey.
     
    53:15
    Filip Hronek napálil kotouč do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce nedostal. Buffalo pokračuje v pozorné obraně.
     
    53:00
    Larkin přišel o kotouč v útočném pásmu a Buffalo se osvobozuje dlouhým vyhozením přes všechny čáry za branku soupeře. Detroit musí rozjet novou akci.
     
    52:13
    Detroit si zahraje přesilovku. Rodrigues dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    52:05
    Evan Rodrigues se v rohu útočného pásma skvěle otočil, poslal přihrávku na modrou čáru, jenže Jake McCabe svou prudkou střelou netrefil branku.
     
    51:35
    Valtteri Filppula dostal prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže měl velké problémy se zpracováním a následné bekhendové zakončení mu vůbec nevyšlo.
     
    51:10
    Justin Abdelkader spěchal za skákavou přihrávkou do útočného pásma, nicméně zadáci Buffala byli znovu připravení a odehráli puk mimo nebezpečný prostor.
     
    50:38
    Robby Fabbri se vrátil do obranného pásma, kde vypomohl svým spoluhráčům se zastavením další nebezpečné akce Buffala.
     
    50:05
    Alex Biega přišel v souboji s Ristolainenem o hokejku. Domácí hokejista našel přihrávkou na kruh Veseyho, který ihned zakončil, ale o kousek minul branku.
     
    49:30
    Buffalo je nyní na koni a nadále se tlačí do útoku. Hokejisté domácího celku mají fantastický pohyb, zatímco na hole Detroitu se vkrádá nervozita.
     
    49:05
    Jeff Skinner se probil do útočného pásma, kde si přehodil puk na bekhend, ale jeho zakončení tentokrát prosvištělo kousek nad břevnem hostující klece.
    48:29 Scott WILSON - 2:2
     
    48:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Buffalo dokázalo bleskově smazat svou dvoubrankovou ztrátu! Colin Miller udělal fantastickou práci na modré čáře, kde se zbavil obránce, poslal prudký nástřel před branku a SCOTT WILSON tečoval puk mezi betony brankáře! Asistence: Colin Miller.
     
    48:00
    Hosté v plném počtu.
     
    47:35
    Skinner zkoušel udržet puk v útočném pásmu, ale na modré čáře mu kotouč přeskočil přes čepel a skončil daleko od modré čáry.
     
    47:10
    Filip Hronek se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a bez váhání jej napálil přes všechny čáry za branku soupeře. Buffalo musí rozjet novou akci.
     
    46:35
    Jack Eichel se krásně otočil u mantinelu a narýsoval fantastickou přihrávku mezi kruhy. Ristolainenovi scházel k zakončení do prázdné branky jediný krok.
     
    46:00
    Domácí celek si navíc zahraje přesilovku. Smith dostává dvě minuty za sekání.
    45:48 Jimmy VESEY - 1:2
     
    45:48
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se nakonec dočkalo snížení! Domácí celek udeřil z hodně nenápadné akce! JIMMY VESEY operoval před brankou Detroitu, kde se dostal k volnému puku a bekhendem jej přiklepl mezi betony brankáře! Asistence: Conor Sheary, Brandon Montour.
     
    45:25
    Jack Eichel zajel s pukem za vlastní klec, kde počkal na dostřídání svých spoluhráčů a následně rozehrál prudkou přihrávkou na levé křídlo.
     
    45:03
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    44:35
    Jimmy Vesey získal puk v obranném pásmu a poslal jej bekhendem do pásma středního. Také třetí třetina zatím nabízí hodně opatrný hokej.
     
    44:05
    Filip Hronek rozjel útočnou akci Detroitu od hostující klece. Nadějný český obránce hledal Athanasioua, ale ten si ve velké rychlosti nepotykal se zpracováním.
     
    43:32
    Jack Eichel se otočil v rohu útočného pásma, vybruslil si k modré čáře, jenže jeho následná rozehrávka skončila nepřesným nahozením před branku.
     
    43:03
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jimmy Vesey – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Alex Biega – 2 min., sekání).
     
    42:28
    Henri Jokiharju se otočil v obranném pásmu a rozjel další útok domácího Buffala. Ofenzivní snaha domácího mužstva zatím připomíná spíše velké trápení.
     
    42:10
    Tyler Bertuzzi si sjel na přihrávku do útočného pásma, skvělým zpracováním se zbavil obránce, ale následná rána zápěstím se mu vůbec nepovedla.
     
    41:32
    Athanasiou se po pravém křídle probil do útočného pásma, jenže jeho průnik neměl dlouhého trvání a dobře postavený obránce v bílém jej obral o puk.
     
    41:10
    Fabbri poslal přihrávku o mantinel na útočnou modrou čáru, kam si nabruslil Helm, jenže ve velké rychlosti si nepotykal se zpracováním.
     
    40:35
    Jack Eichel neprotečoval kotouč ven z obranného pásma a musel se zapojit do defenzivní činnosti. Nikdo v červeném dresu Detroitu se ale nedostal do zakončení.
     
    40:10
    Detroit uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Red Wings budou chtít ve třetí části uhájit další vítězství, kterých mají v letošním ročníku opravdu málo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:53.
     
    Střely na branku: 16 – 16
     
    Druhá třetina končí! Také po druhé periodě mohou být spokojenější hokejisté hostujícího Detroitu! V prostřední části jsme totiž sledovali obrovskou bitvu o každý odražený kotouč. Ani jeden z týmů se nedostával do zakončení a šance jsme tak neviděli. Po čtyřiceti minutách platí stav 0:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Ristolainen chtěl nahodit puk do útočného pásma, ale jeho pobídka se od hole jednoho z obránců odrazila mezi diváky. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:35
    Bernier vyjel ven z branky a před rozjetým soupeřem si troufl na hodně sebevědomou rozehrávku zadovkou. Hostující gólman to ale zvládl na jedničku.
     
    38:10
    Jake McCabe zavezl puk do útočného pásma, jenže proti přesile hráčů Detroitu neměl sebemenší šanci na úspěch a raději pouze nahodil puk za branku.
     
    37:35
    Tyler Bertuzzi projel do útočného pásma, kde udržel na zádech jednoho ze soupeřů, ale už nedokázal přesně rozehrát. Detroit ale nadále drží útočné pásmo.
     
    37:06
    Jake McCabe poslal přihrávku do jízdy pro Jeffa Skinnera. Druhý jmenovaný ale zakončoval z ostrého úhlu a Bernier jeho pokus ukryl do lapačky.
     
    36:28
    Darren Helm vybojoval puk v obranném pásmu a přenesl hru na opačnou stranu ledové plochy. Detroit ve druhé části nepustil Buffalo do nějaké šance.
     
    36:05
    Robby Fabbri spěchal za vlastním nahozením za branku soupeře. Hostující útočník se ke kotouči ale nedostal a hráči Buffala se dokázali stáhnout.
     
    35:23
    Robby Fabbri dostal krásnou přihrávku do útočného pásma a bez váhání se rozhodl zakončit. Jonas Johansson jeho pokus viděl a ukryl puk do lapačky.
     
    35:00
    Domácí v plném počtu.
     
    34:20
    Dylan Larkin si vybruslil do střelecké pozice, jenže zápěstím vůbec netrefil branku. K odraženému puku se dostal Filip Hronek a Detroit stále drží třetinu.
     
    34:02
    Buffalo se v obranném pásmu zmocnilo odraženého kotouče a hosté jej dokázali vyhodit ven z obranného pásma. Detroit musí rozjet novou akci.
     
    33:30
    Andreas Athanasiou dostal přihrávku na pravý kruh, kde si přehodil kotouč na forhend, ale jeho zakončení skončilo na betonu dobře postaveného brankáře.
     
    33:00
    Bude se znovu vylučovat! Sam Reinhart dostává dvě minuty za vysokou hůl a Detroit si zahraje přesilovku.
     
    32:29
    Trevor Daley získal volný puk ve středním pásmu, posunul jej do jízdy Dylanu Larkinovi, jehož průnik do útočného pásma si pohlídal Henri Jokiharju.
     
    32:05
    Gustav Lindström po návratu z trestné lavice projel s pukem na útočnou modrou čáru, odkud jej nahodil za branku soupeře a odjel střídat.
     
    31:29
    Hosté v plném počtu.
     
    31:05
    Jimmy Vesey projel do útočného pásma po levém křídle, ale ani on svou pobídkou neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Detroit pokračuje ve skvělém defenzivním výkonu.
     
    30:25
    Marcus Johansson nahodil puk do útočného pásma, jenže tam se jej opět zmocnili jenom obránci Detroitu. Poslední celek Východní konference zatím brání skvostně.
     
    30:00
    Detroit se v obranném pásmu zmocnil odraženého kotouče a dokázal jej vyhodit přes všechny čáry za branku domácího Buffala. Sabres musí rozjet novou akci.
     
    29:29
    Buffalo si zahraje přesilovku. Gustav Lindström dostává dvě minuty za podrážení.
     
    29:23
    Dylan Larkin se na opačné straně pokusil zaútočit na hattrick, ale jeho pokus z ostrého úhlu nebyl pro domácího brankáře problémem.
     
    29:05
    Eichel dostal přihrávku za branku soupeře, pohotovou pobídkou našel spoluhráče na pravém kruhu, ale Bernier byl znovu připraven. Vhazuje se po jeho levici.
     
    28:31
    Jimmy Vesey přečetl nepřesnou rozehrávku soupeře, dostal se do útočného pásma a zkusil zakončení bekhend. Hostující gólman ale vytáhl dobrý zákrok.
     
    28:10
    Dylan Larkin poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže nikdo v červeném dresu Detroitu se k jeho pobídce tentokrát nedostal.
     
    27:32
    Athanasiou si u mantinelu zpracoval prudkou přihrávku, bleskově si srovnal kotouč do střelecké pozice, jenže jeho pokus prolétl kolem levé tyčky.
     
    27:05
    Larkin projel do útočného pásma, kde si poradil se zpracováním, ale jeho nahození před branku soupeře bylo moc pomalé. Druhá třetina zatím přináší opatrný hokej.
     
    26:28
    Rasmus Ristolainen nabral rychlost ve středním pásmu a prosmýkl se do pásma útočného, kde si přehodil puk na bekhend, ale jeho rána skončila na zadním mantinelu.
     
    26:05
    Dennis Cholowski dostal přihrávku za domácí klec, odkud si vybruslil do dobré pozice, jenže jeho pokus na přední tyč si nezkušený brankář pohlídal.
     
    25:30
    Až nyní se po takřka šesti minutách hry poprvé ve druhé třetině přerušuje hra. Před brankou Detroitu se totiž strhla mela, ve které sudí ztratil puk z dohledu a raději přerušil hru.
     
    25:12
    Andreas Athanasiou dojel dlouhou přihrávku do útočného pásma, ale důrazný Henri Jokiharju jej tělem odstavil a nepustil útočníka Detroitu do zakončení.
     
    24:45
    Justin Abdelkader ustál souboj v blízkosti domácí klece a poslal přihrávku před branku Buffala. Dojíždějící spoluhráč na jeho pobídku těsně nedosáhl.
     
    24:15
    Conor Sheary dojel jednoho z obránců Detroitu za jeho brankou. Buffalo ale útočné pásmo dlouho neudrželo. Veseymu přeskočila přihrávka přes čepel.
     
    23:37
    Ve druhé třetině se stále čeká na úvodní přerušení hry. Helm projel do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, ale jeho zakončení bylo nepřesné.
     
    23:10
    Alex Biega vybojoval kotouč v obranném pásmu a odehrál jej bekhendem za modrou čáru. Nikdo v bílém dresu Buffala teď rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    22:52
    Domácí v plném počtu.
     
    22:05
    Athanasiou se natahoval po přihrávce na modrou čáru, jenže pobídka byla moc prudká a kotouč prosvištěl ven z útočného pásma. Buffalo se brání dobře.
     
    21:10
    Robby Fabbri počkal s rozehrávkou za domácí klecí. Detroit už v tuto chvíli hraje přesilovku, ale domácí hokejisté si užívají kotouč mimo útočné pásmo.
     
    20:35
    Buffalo se také vydalo do útočného pásma, ale Filip Hronek skvěle vystoupil proti soupeři u mantinelu a pokus o nahození před branku zablokoval.
     
    20:10
    Detroit uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Hokejisté v červeném se ihned vydali do útoku, ale Fabbri neudržel puk v útočném pásmu moc dlouho.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:02.
     
    Střely na branku: 8 – 7
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být spokojenější hostující Detroit, kterému se povedlo domácí Buffalo zaskočit. Hráči hostujícího celku se do vedení dostali hned v úvodu brankou Dylana Larkina! Buffalo od té doby zlepšilo svou hru a začlo se tlačit do útoku. V závěru třetiny se ale hosté dostali do brejku, který ve svou druhou branku v utkání přetavil Dylan Larkin!
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:59 Dylan LARKIN - 0:2
     
    19:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Detroit dvě desetiny před úvodní sirénou odskakuje na rozdíl dvou branek! Hosté se dostali do přečíslení! Robby Fabbri poslal přihrávku před branku a DYLAN LARKIN si vychytnal domácího brankáře! Asistence: Robby Fabbri, Filip Hronek.
     
    19:35
    Domácí měli obrovské problémy s rozehrávkou z obranného pásma. Přihrávku na modrou čáru nakonec dostal Ristolainen, který ale neprojel až do zakončení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:52
    Jenže přesilovka domácích Sabres trvala jen sedm sekund. Jack Eichel totiž dostává dvě plus dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:45
    Buffalo si zahraje ještě jednu přesilovku. Helm vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    18:13
    Athanasiou dostal puk na levou stranu útočného pásma, odkud jej nahodil před branku soupeře, nicméně tam nebyl nikdo v červeném dresu Detroitu.
     
    17:45
    Girgensons ustál souboj v rohu útočného pásma a pomohl spoluhráčům s odehráním kotouče před branku. Detroit ale zuby nehty nadále drží těsné vedení.
     
    17:10
    Detroit získal odražený kotouč na modré čáře a hostující celek uklidnil hru postupnou kombinací v obranném pásmu. První třetina ale nepřináší zrovna úchvatné tempo.
     
    16:26
    Detroit se nyní vymanil z tlaku domácího mužstva jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí před klec Detroitu.
     
    16:10
    Colin Miller získal odražený puk na modré čáře, udělal skvělý bruslařský manévr, ale jeho bekhendová pobídka skončila u prvního obránce.
     
    15:35
    Miller poslal nahození před branku Detroitu, ale jeho nahození letělo prostorem, kde neměl hokejku nikdo v bílém dresu domácího Buffala.
     
    15:05
    Athanasiou nedokázal vyhodit puk ven z obranného pásma. Jeden z domácích hráčů jeho vyhození zastavil, ale Buffalo se nepřesnou kombinací samo připravilo o puk.
     
    14:22
    Jonas Johansson si dal pozor na nahození od levého mantinelu a proti slabé bekhendové střele si vychutnal jednoduchý zákrok lapačkou.
     
    14:07
    Dylan Larkin tentokrát vypomohl spoluhráčům v obraně se ziskem odraženého kotouče. Autor dosud jediné branky jej obloučkem poslal do středního pásma.
     
    13:35
    Valtteri Filppula projel ze středního pásma do pásma útočného, jenže jeho nahození si bez problémů pohlídali domácí zadáci, kteří mohou rozjet novou akci.
     
    13:06
    Henri Jokiharju dostal nabito na modrou čáru a bez váhání zakončil. Jeho rána letěla těsně nad ledovou plochou a Bernier vytáhl povedený zákrok betonem.
     
    12:19
    Bernier měl další práci! Hostující brankář si tentokrát poradil i s jemnou tečí Jacke Eichela a schoval puk do své lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    12:06
    Lawrence Pilut si sjel na vynikající zpětnou přihrávku a zakončil zápěstím. Hostující brankář se na poslední chvíli přemístil a vyrazil kotouč mimo tři tyče!
     
    11:29
    Další útok Detroitu končí nepřesnou rozehrávkou na zakázané uvolnění. Hokejisté Buffala si po delší době mohou oddechnout. Vhazuje se před Bernierem.
     
    11:10
    Fabbri znovu protečoval kotouč do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu jeho akci tentokrát nestačil podpořit.
     
    10:38
    Robby Fabbri doslova šermoval o kotouč u branky domácího celku. Zadák Buffala byl nakonec o něco důraznější a nepustil hokejistu Detroitu do zakončení.
     
    10:12
    Abdelkader projel po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho prudká přihrávka skončila na holi vracejícího se Girgensonse.
     
    09:30
    Robby Fabbri si dal pozor na nahození domácího celku a bekhendem odehrál kotouč mimo obranné pásmo. Buffalo se stále nemůže usadit ve třetině.
     
    09:10
    Dylan Larkin nabral velkou rychlost ve středním pásmu, dostal se do pásma útočného, jenže jeho pokus o přihrávku skončil na brusli dobře postaveného obránce.
     
    08:23
    Filip Hronek předvedl skvělou práci u modré čáry a vypíchl kotouč do středního pásma. Zadáci Detroitu zatím skvěle dostupují soupeře a vyhazují puky.
     
    08:10
    Buffalo se vydalo do útoku po levém křídle. Hráči v bílém se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo z domácích se tentokrát nedostal do zakončení.
     
    07:32
    Tyler Bertuzzi projel do útočného pásma a bez váhání nahodil puk na branku. Domácí brankář Jonas Johansson jeho pozdrav viděl a schoval puk do lapačky.
     
    07:10
    Athanasiou napadal rozehrávku Buffala v jeho obranném pásmu. Domácí zadáci si s jeho přítomností bez problémů poradili a odehráli kotouč do bezpečí.
     
    06:36
    Scott Wilson sice chytrou tečí dopravil kotouč do sítě, ale kouč Detroitu si vzal trenérskou výzvu, po které rozhodčí branku odvolali!
     
    06:33
    Sam Reinhart si v útočném pásmu udělal krásnou kličkou prostor pro zakončení, ale jeho zakončení zápěstím jen orazítkovalo horní tyčku!
     
    06:10
    Buffalo se zatím nemůže dostat do útočného pásma. Hokejisté Detroitu skvěle brání od červené čáry a nenechávají soupeři prostor pro zakončení.
     
    05:30
    Jonas Johansson musel vyjet za svou klec, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Brankář Buffala našel Jokiharja, který rozjel další útočnou akci.
     
    05:10
    Jeff Skinner dostal přihrávku do útočného pásma, jenže ihned k němu přistoupil obránce, který před ním vypíchl kotouč ven z obranného pásma.
    04:23 Dylan LARKIN - 0:1
     
    04:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se překvapivě dostává do vedení! Hostující celek se snad poprvé v utkání usadil na delší dobu v útočném pásmu. DYLAN LARKIN dostal prostor u levého mantinelu a nenápadným nahozením poslal kotouč do sítě. Skvělou práci odvedli jeho spoluhráči, kteří skvěle clonili. Asistence: Trevor Daley, Robby Fabbri.
     
    04:10
    Jack Eichel udržel pro Buffalo útočné pásmo i po skončení přesilové hry. Domácí tahoun nahodil puk po mantinelu za branku, ale tam nebyl nikdo v bílém.
     
    03:56
    Hosté v plném počtu.
     
    03:20
    Znovu se hráčům Red Wings podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku Buffala. Domácím se v první přesilovce dnešního souboje zrovna nedaří.
     
    02:45
    Ristolainen dlouho váhal s pukem na modré čáře a hráč Detroitu před ním stačil na poslední chvíli vystoupit. Hosté se dokázali osvobodit.
     
    02:10
    Eichel dostal přihrávku na modrou čáru, jenže místo zakončení ještě přihrál na pravý kruh. Buffalo dokázalo soupeře uzamknout před jeho klecí.
     
    01:56
    Buffalo si zahraje první přesilovku. Justin Abdelkader dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    01:48
    Dahlin získal puk v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodil odrazem o mantinel do pásma středního. Úvod utkání nabízí hodně opatrná duel.
     
    01:15
    Athanasiou dostal prostor v útočném pásmu. U mantinelu si hostující hráč vzal kotouč, ale jeho přihrávka mezi kruhy byla moc prudká a nikdo v červeném na puk nedosáhl.
     
    00:35
    Ristolainen dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, odkud okamžitě nahodil puk před klec hostujícího celku, ale Bernier schoval puk do lapačky.
     
    00:10
    Buffalo uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale v obranném pásmu si hráči Detroitu poradili.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Buffalo bude hrát v bílém, zatímco Detroit oblékne červené dresy.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Předpokládané sestavy:

    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Ristolainen, Pilut, Jokiharju, C. Miller, Montour, McCabe – S. Reinhart, Eichel, Vesey – Asplund, Rodrigues, Skinner – Frolík, Ma. Johansson, Sheary – S. Wilson, Jo. Larsson, Girgensons.

    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Biega, Nemeth, Daley, Hronek, Cholowski, G. Lindström – Fabbri, D. Larkin, Helm – Abdelkader, Filppula, Bertuzzi – Athanasiou, Glendening, Erne – Ehn, Smith, Hirose..
     
    Češi a Slováci

    Filip Hronek (DET) – 52 zápasů, 9 gólů, 17 asistencí
    Michael Frolík (BUF) – 48 zápasů, 6 gólů, 6 asistencí
     
    Vzájemné zápasy

    12.1.2020 Detroit – Buffalo 1:5
    26.10.2019 Detroit – Buffalo 0:2
     
    Buffalo Sabres

    Ani domácí Buffalo na tom není o mnoho lépe. Buffalo sehrálo padesát tři zápasů a vybojovalo v nich padesát tři bodů. S tímto ziskem mu aktuálně patří třináctá pozice. Na osmou příčku aktuálně ztrácí už jedenáct bodů a s bojem o postup do play-off to bude mít Buffalo hodně náročné. V posledním duelu navíc na domácím ledě prohrálo vysoko 1:6 s Coloradem.
     
    Detroit Red Wings

    Detroit se nachází ve fázi, kdy generální manažer Yzerman přestavuje klub a skládá prakticky nové mužstvo. Letošní sezónu tomu také Rudá křídla obětovala. Detroit v padesáti čtyřech zápasech vybojoval jen dvacet osm bodů a patří mu poslední šestnáctá pozice Východní konference. Boje o Stanley Cup se jej v letošním ročníku rozhodně týkat nebudou. Detroit navíc prohrál devět zápasů v řadě. V tom posledních schytal na svém ledě porážku 0:3 s Philadelphií.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Buffalem Sabres a Detroit Red Wings. Duel začíná hodinu po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 46. Vesey (Sheary, Montour), 49. S. Wilson (C. Miller), 60. Rodrigues (Ristolainen) – 5. D. Larkin (Daley, Fabbri), 20. D. Larkin (Fabbri, Hronek), 54. Bertuzzi (Filppula, Bowey), rozh. náj. D. Larkin

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Jack Eichel (BUF)
    0:1   Dylan Larkin (DET)
    2. séria:
    0:1   Sam Reinhart (BUF)
    0:2   Andreas Athanasiou (DET)


    Buffalo Sabres: J. Johansson (C. Hutton) – Ristolainen, Pilut, Jokiharju, C. Miller, Montour, McCabe – S. Reinhart, Eichel, Vesey – Asplund, Rodrigues, Skinner – Frolík, Ma. Johansson, Sheary – S. Wilson, Jo. Larsson, Girgensons.
    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Biega, Nemeth, Daley, Hronek, Cholowski, G. Lindström, Bowey – Fabbri, D. Larkin, Helm – Abdelkader, Filppula, Bertuzzi – Athanasiou, Glendening, Erne – Ehn, Smith, Hirose.

    Rozhodca: Schlenker, Walsh – Shewchyk, Brisebois

    Diváci: 16 607