Boston – Vegas 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 2:4 (kon.) | Carolina – Winnipeg 4:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:0 (kon.) | Chicago – Florida 3:4 (kon.)
koniec
Boston Bruins
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Vegas Golden Knights
cz Streda 22.01.2020, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:18 David KREJČÍ - 3:2
     
    52:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brandon Carlo na pravém křídle vypálil od modré čáry a DAVID KREJČÍ puk ze vzduchu sklepával k ledu, hostující Marc-André Fleury sice předvedl spektakulární zákrok, když pak levým betonem zabránil už jistému gólu, proti následné dorážce českého útočníka byl ale bezmocný! Skóre činí 3:2. Asistence: Brandon Carlo a Danton Heinen.
    44:26 Jake DEBRUSK - 2:2
     
    44:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jaroslav Halák vyjel ze své brány, aby rozehrál, a JAKE DEBRUSK napřáhl v levém kruhu k parádní střele zápěstím, která poté zamířila nad lapačku Marca-Andrého Fleuryho a uvnitř vzdálenějšího pravého horního rohu brány se od tyče odrazila do sítě! Asistence: Charlie Coyle a Jaroslav Halák.
    30:59 Nicolas HAGUE - 1:2
     
    30:59
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    NICOLAS HAGUE fantasticky vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho střela bez přípravy nad lapačkou Jaroslava Haláka vymetla bližší pravý horní roh brány! Golden Knights tak využili přesilovou hru a znovu vedou! Asistence: Nate Schmidt a Jonathan Marchessault. (1:2)
    11:40 Jérémy LAUZON - 1:1
     
    11:40
    Bruins právě vstřelili branku!
    JÉRÉMY LAUZON na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána s příklepem zamířila nad levým ramenem Marca-Andrého Fleuryho do bližšího pravého horního rohu brány! Srovnáno 1:1! Asistence: David Krejčí a Karson Kuhlman.
    01:24 Mark STONE - 0:1
     
    01:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    MARK STONE se na levém křídle krásně protáhl k bráně a na přední tyči bekhendem zamířil pod vyrážečkou Jaroslava Haláka do sítě! Golden Knights vedou 1:0! Asistence: Nate Schmidt.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Lauzon (Krejčí, Kuhlman), 45. DeBrusk (Coyle, Halák), 53. Krejčí (Carlo, Heinen) – 2. Mark Stone (Schmidt), 31. Hague (Schmidt, Marchessault)


    Boston Bruins: Halák (Vladař) – Carlo, Krug, McAvoy, Chára (C), Lauzon, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Krejčí (A), Heinen – Bjork, Coyle, DeBrusk – Wagner, Kuraly, Blidh.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Holden, Theodore, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), Stephenson, Marchessault – Mark Stone (A), Stastny, Pacioretty – Tuch, Eakin, Nosek – Reaves, N. Roy, W. Carrier.

    Rozhodca: Furman South, Marc Joannette. Čároví: Brad Kovachik, Ryan Daisy

    Diváci: 17850