Bournemouth – Watford 0:3 (kon.) | Aston Villa – Manchester City 1:6 (kon.)
koniec
AFC Bournemouth
0:3 (0:1)
Watford FC
Nedeľa 12.01.2020, 15:00 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 22. kolo
Predzápasové kurzy
    90+2. Roberto Pereyra (WAT) - 0:3
     
    90+2
    Tím Watford práve strelil gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Hostia po zisku lopty zaútočili do otvorenej obrany Bournemouthu. Pereyrov center do šestnástky doletel na Graya, ktorého strelu ešte vykopol tesne pred bránkovou čiarou Fraser, lopta sa ale odrazila priamo k dobiehajúcemu ROBERTOVI PEREYROVI. Striedajúci hráč ju z voleja nekompromisne poslal pod brvno.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza Andre Gray.
     
    86
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Abdoulaye Doucouré, prichádza Domingos Quina.
     
    82
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Ismaïla Sarr, prichádza Roberto Pereyra.
     
    75
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Harry Wilson, prichádza Sam Surridge.
     
    70
    Z ľavej strany potom Deulofeu ešte nacentroval na Deeneyho nabiehajúceho z druhej vlny, jeho strelu z prvej k ľavej tyči ale chytil na dvakrát brankár Bournemouthu Travers.
    65. Troy Deeney (WAT) - 0:2
     
    65
    Tím Watford práve strelil gól!
    Hostia odsakujú do dvojgólového náskoku! Sarr si nabehol na Deeneyho kolmicu na pravé krídlo a potiahol loptu popri bránkovej čiare do šestnástky Bournemouthu. Jeho prihrávku na spoluhráča v bránkovisku nedokázal odkopnúť Francis, lopta sa tak od neho odrazila priamo pred dobiehajúceho TROYA DEENEYHO, ktorý ju tvrdou strelou poslal nechytateľne k vzdialenejšej tyči.
    63. Nathaniel Chalobah (WAT)
     
    63
    Chalobah si zasekol tesne pred pokutovým územím Smitha a nebezpečnou strelou zakrútil loptu tesne mimo pravého horného rohu Traversovej brány.
     
    59
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Dan Gosling, prichádza Lewis Cook.
     
    59
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Jefferson Lerma, prichádza Philip Billing.
     
    58
    Fraser prihrávkou pomedzi obrancov Watfordu našiel v šestnástke hostí voľného Calluma Wilsona, ktorý sa s loptou otočil okolo protihráča a vypálil tesne mimo brány hostí.
     
    57
    Žltú kartu za podrazenie Harryho Wilsona sklzom zozadu do členka dostáva Troy Deeney (Watford FC).
     
    56
    Sarr potiahol loptu po pravej strane k šestnástke Bournemouthu a pred ňou ju posunul na os ihriska k Doucourému. Záložník Watfordu ju prvým dotykom prihral do šestnástky nabiehajúcemu Deulofeuovi, ten ale z prvej vypálil zo skvelej streleckej pozície výrazne mimo Traversovej brány.
     
    52
    Po centri Deulofeua z ľavej strany sa lopta k prekvapeniu všetkých domácich hráčov odrazila na zadnú tyč až k úplne voľnému Sarrovi, ktorého strelu odvrátil z vlastného bránkoviska Aké.
    42. Abdoulaye Doucouré (WAT) - 0:1
     
    42
    Tím Watford práve strelil gól!
    Hostia otvárajú skóre! Odkop od brány rozohrali domáci na krátko, dostali sa ale pod veľký tlak napádajúcich hráčov Watfordu a brankár Travers loptu na poslednú chvíľu odkopol len na pravú stranu k Sarrovi. Ten prihrávkou do šestnástky našiel v otvorenej obrane Bournemouthu voľného ABDOULAYA DOUCOURÉHO, ktorý mal čas si loptu i spracovať a nakoniec ju bez problémov poslať do siete.
     
    19
    Na center z následného rohu hostí si na zadnej tyči najvyššie vyskočil Masina, ktorý prudkou hlavičkou usmernil loptu tesne mimo ľavej tyče Traversovej brány.
    18. Gerard Deulofeu (WAT)
     
    18
    Capoue skvelou prihrávkou do šestnástky vysunul Deulofeua, ktorého strelu po zemi k bližšej tyči vyrazil na rohový kop brankár Bournemouthu Travers.
     
    13
    Prvú žltú kartu dostáva Adam Smith (AFC Bournemouth), ktorý ostrým sklzom pri ľavej autovej čiare doslova zostrelil Sarra.
    10. Harry Wilson (BTH)
     
    10
    Harry Wilson zakrútil loptu krásnou strelou ponad múr k ľavej tyči, Foster ale výborným zákrokom dokázal tento pokus vyraziť mimo priestor troch tyčí.
     
    8
    Smithovu nevydarenú strelu tečoval obranca Watfordu k Solankemu, ktorému ale lopta priamo pred brankárom Watfordu Fosterom zastavila za pätami. K strele z otočky sa už nedostal, lebo brankár hostí mu loptu doslova zobral spod nôh.

    Michal Sadlek

    Góly: 42. Doucouré, 65. Deeney, 90+2. Pereyra

    Karty:   13. A. Smith (BTH) – 57. Deeney (WAT)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 3:13.
    AFC Bournemouth: Travers – A. Smith, Francis (C), S. Cook, Aké – H. Wilson (75. Surridge), Gosling (59. L. Cook), Lerma (59. Billing), Fraser – Solanke, C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – Rico, Simpson, Surman, Billing, L. Cook, Surridge.

    Watford FC: Foster – Mariappa, Cathcart, C. Dawson, Masina – N. Chalobah, Capoue – Sarr (82. Pereyra), Doucouré (86. Quina), Deulofeu (90+1. A. Gray) – Deeney (C).
    Náhradníci: Gomes – A. Gray, Quina, Success, Dele-Bashiru, Holebas, Pereyra.

    Rozhodca: Dean – Cann, Robathan

    Diváci: 10 384