Č. Budějovice – Chomutov 3:4 (kon.) | Liberec – Sparta Praha 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 4:2 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:4 (kon.) | K. Vary – Hradec Králové 0:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 1:5 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
cz Piatok 03.01.2020, 17:00 • DRFG arena • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    50:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Náskok Vítkovic se necelých deset minut před koncem třetí třetiny navýšil díky povedené individuální akci JAKUBA KYLNARA. Ten dostal přesnou přihrávku od Josefa Krejsy a ocitl se sám před brněnským gólmanem. Zamíchal s pukem a poslal jej nad levý beton. Asistence: Josef Krejsa.
     
    36:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jan Bernovský dostal přihrávku do mezikruží, kde byl však těsně bráněn, a musel tak co nejrychleji rozehrát. Stačil si všimnou zcela volného VOJTĚCHA LEDNICKÉHO na vrcholu levého kruhu. Ten si nabruslil ke středu brankoviště a bekhendem poslal puk mezi Kubíkovy betony. Vítkovice využívají přesilovou hru a poprvé v zápase se dostávají do vedení. Asistence: Jan Bernovský, Dominik Věntus.
     
    32:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté v signalizované výhodě vyrovnávají. Dostali se až těsně před brněnskou branku, kde Matěj Potočný našel přesným pasem přes brankoviště JAKUBA MRVU u pravé tyče. Nejproduktivnějšímu hráči Vítkovic už stačilo jen poslat puk na odkrytou bližší tyč. Asistence: Matěj Potočný, Vojtěch Lednický.
     
    17:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí celek přesilovou hru po třinácti sekundách využívá. DANIEL INDRÁK si sjel v mezikruží blíže k brankovišti a přes bránícího hráče vystřelil na bližší tyč. Asistence: Dominick Vašíček, Matěj Svoboda.
     
    05:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přečíslení Alexe Kotáska s JAKUBEM KYLNAREM dokázali Brněnští dobruslit, prvně jmenovaný i přesto z levého kruhu vystřelil. Kubík puk vyrazil pravým beton na najíždějícího Kylnara, kterému už nedělalo problém poslat puk do zcela prázdné brány. Asistence: Alex Kotásek.
     
    00:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se hned v první minutě dostávají do vedení. Přesnou přihrávku Matěje Svobody do mezikruží zužitkoval bekhendovou střelou do horního rohu DANIEL INDRÁK. Asistence: Matěj Svoboda.

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 1. Indrák (Svoboda), 18. Indrák (Vašíček D., Svoboda) – 6. Kylnar (Kotásek), 33. Mrva (Potočný, Lednický), 37. Lednický (Bernovský, Věntus), 51. Kylnar (Krejsa)


    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Fajmon, Holemý, Vašíček P., Sedláček J., Studený – Žák, Pigl, Indrák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Sedláček I., Malý, Brabenec, Vašíček D.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Bílý, Smolka, Zapletal, Kunc, Věntus, Machů – Tvrdý, Bernovský, Lednický, Krejsa, Kotásek, Bochnak, Mrva, Kylnar, Potočný.

    Rozhodca: Vrba – Kleprlík, Komínek