Michalovce – Miškovec 3:6 (kon.) | Košice – Zvolen 4:1 (kon.) | B. Bystrica – HC Slovan 2:1 (po pr.)
Poprad – Detva 3:0 (kon.) | Trenčín – Budapešť 8:2 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 2:1 (kon.)
koniec po predl.
HC´ 05 Banská Bystrica
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
HC Slovan Bratislava
Piatok 06.12.2019, 18:00 • Zimný štadión Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci strieľajú gól a víťazia! JORDAN HICKMOTT sa dostal do prečíslenia 2 proti 1 so Southornom, napokon ho ale zakončil sám strelou z pravého krídla. Pokus z pomerne ostrého uhla prešiel Habalovi pomedzi betóny až do bránky. Asistencia: Jordon Southorn.
     
    56:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia využívajú rýchlo svoju power-play a vyrovnávajú! Vyhrané vhadzovanie posunul hráč Slovana za seba na Štajnocha, ktorý ho ešte prihral na pravú stranu Meszárošovi. Ten ho z prvej poslal na bránku a pred brankárom Beskorowanym ho tečoval medzi betóny domáceho gólmana RADOVAN PULIŠ. Asistencie: Andrej Meszároš, Martin Štajnoch.
     
    19:30
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci otvárajú skóre presilovkovým gólom do šatne! Banskobystričania sa vykombinovali z tlaku na pravej strane, posunuli puk za seba na útočnú modrú čiaru a tam ho ešte prihral Cardwell na Bartánusa. Jeho tvrdú strelu z prvej potom pred bezmocným brankárom Habalom tečoval k pravej žŕďke PATRIK LAMPER. Asistencie: Marek Bartánus, Jacob Cardwell.

    Michal Sadlek

    Góly a asistencie: 20. Lamper (Bartánus, Cardwell), 65. Hickmott (Southorn) – 57. Puliš (Meszároš, Štajnoch)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Cardwell, Southorn, Ďatelinka, Mihálik, Brejčák, Nemčík, Petrinec – Jääskeläinen, Hickmott, Hrnka – Lamper, Bubela, Bartánus – Šille, Gabor, Kabáč – Sojka, Tamáši, Fafrák
    HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Bačik, Sersen, Štajnoch, Meszároš, Šedivý, Podlipnik, Hudec – Puliš, Zigo, Abdul – Žitný, Viedenský, Matoušek – Jendek, Kytnár, Petráš – Sloboda, Urbánek, Bondra

    Rozhodca: Štefik, Valach – Konc ml., Krajčík

    Diváci: 2 563