Žilina – Slovan Bratislava 0:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 01.12.2019, 15:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 17. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Neuveriteľný moment Žiliny! Besir Demiri našiel z ľavej strany prihrávkou presne na kopačku nikým nekrytého Róberta Boženíka, ktorý v jasnej pozícii mieril tesne nad brvno opustenej bránky Slovana!
     
    88
    Dávid Holman získal loptu a okamžite sa oprel do strely, tá však končí v moci pohotového Dominika Holeca!
     
    87
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Lukáš Pauschek.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Marin Ljubicić (ŠK Slovan Bratislava).
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Enis Fazlagić, prichádza Jakub Paur.
     
    75
    Na opačnej strane šanca Žiliny, strelu Ivana Diaza vyrazil Michal Šulla na rohový kop!
     
    74
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Dejan Dražić, prichádza Dávid Holman.
     
    74
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Rafael Ratão, prichádza Rharsalla Moha.
     
    73
    Obrovská šanca Slovana! Andraž Šporar dostal milimetrovú prihrávku do priestoru medzi stopérov, rútil sa sám na bránku Žiliny, no jeho strelu fantastickým zákrokom vyrazil Dominik Holec na rohový kop!
     
    69
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Dávid Ďuriš, prichádza Lukáš Jánošík.
     
    60
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Ján Bernát, prichádza Ivan Santiago Diaz.
     
    59
    Ďalšia skvelá akcia Slovana! Erik Daniel centroval z ľavej strany, Holec loptu len podvihol. K hlavičke sa dostal Andraž Šporar, ale tá končí v moci pozorného brankára Žiliny!
     
    58
    Tak toto sú doslova infarktové minúty na oboch stranách. Miroslav Káčer zatočil rohový kop do šestnástky Slovana, kde vznikla poriadna mela, ale domáci loptu nepretlačili za Šullov chrbát!
     
    57
    Tak toto je neuveriteľné!!!
    Obrovská šanca Slovana, po centri Suchockého sa lopta odrazila od Rataa do ľavej tyče bránky Žiliny, odtiaľ znovu do Rataa, znovu do ľavej tyče žilinskej bránky a následne mimo dosahu hráča Slovana!
     
    54
    Andraž Šporar je pri chuti! Vletel do pokutového územia Žiliny, pozrel sa na postavenie spoluhráčov a centrom okamžite hľadal pri pravej tyči Rataa, Brazílčanovi ale chýbal povestný polkrok do zakončenia!
     
    52
    Na opačnej strane brejková situácia pre Boženíka, pred rýchlym útočníkom Žiliny včas loptu odkopol Michal Šulla, ktorý znovu skvele čítal hru!
     
    51
    Obrovská šanca Slovana! Šporar si narazil loptu s Dražićom, vrútil sa do šestnástky Žiliny, ale jeho delovku k ľavej tyči skvelým zákrokom vyrazil pohotový Dominik Holec v bránke MŠK!
     
    48
    Hostia sú v druhom polčase poriadne nabudení, po prihrávke z ľavej strany nasleduje strela hostí do bočnej siete!
     
    43
    Rýchla akcia Žiliny, po peknej strele Jána Bernáta musel ukázať svoje schopnosti Michal Šulla a veru dobrým zákrokom podržal svoj tím!
     
    39
    Ďalšia krásna strela! Róbert Boženík pálil azda z 25 metrov, ale mieril snáď 30 centimetrov nad brvno Šullovej bránky!
     
    30
    Obrovská šanca Slovana! Z pravej strany dostal na milimeter presnú prihrávku Erik Daniel, ale v jasnej pozícii minul Holecovu bránku!
     
    28
    Nebezpečná strela Žiliny! Besir Demiri oklamal v súboji obrancu hostí, jeho následne nepríjemná jedovka ale končí v náruči pozorného Michala Šullu!
     
    17
    Domáci kapitán Miroslav Káčer sa presadil cez dvoch obrancov Slovana, strelu zvnútra šestnástky Slovana ale minul ľavú tyč bránky hostí! Tak toto môžu byť kľúčové momenty prvého polčasu!
     
    16
    Andraž Šporar našiel z ľavej strany prihrávkou Dejana Dražića, ktorý obaľovačkou k ľavej tyči preveril pozornosť domáceho brankára Holeca!
     
    14
    Pred Michalom Šullom je opäť horúco! Dávid Ďuriš sa v šestnástke ku strele nedostal, ale následne sa z voleja oprel do strely Enis Fazlagić a len tesne minul ľavú tyč bránky Slovana Bratislava!
     
    11
    Miroslav Káčer centrom našiel v šestnástke hostí kopačku Martina Králika, ktorý však mieril vedľa pravej tyče Šullovej bránky a navyše bol v postavení mimo hru!
     
    6
    Veľká šanca hostí! Erik Daniel našiel prihrávkou z pravej strany v šestnástke Žiliny Dejana Dražića, ktorý však mieril nad bránku Dominika Holeca!

    Dávid Švec

    Góly:

    Karty:   86. Ljubičić (SBA)


    MŠK Žilina: Holec – Anang, Kaša, Králik, Kiwior – Káčer (C), Fazlagić (84. Paur), Bernát (60. Diaz) – Ďuriš (69. Jánošík), Boženík, Demiri.
    Náhradníci: Volešák – Kopas, Jánošík, Diaz, Paur, Sluka, Kurminowski.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Bajrić, Abena, Božikov (C), Suchockij – Daniel (87. Pauschek), Ljubicić, de Kamps, Dražić (74. Holman) – Šporar, Ratão (74. Moha).
    Náhradníci: Trnovský – Moha, Rabiu, Nono, Pauschek, De Marco, Holman.

    Rozhodca: Glova – Benko, Hrčka

    Diváci: 4448