Nantes – Toulouse 2:1 (kon.) | Rennes – Saint-Étienne 2:1 (kon.)
koniec
Stade Rennes
2:1 (1:1)
AS Saint-Étienne
cz Nedeľa 01.12.2019, 17:00 • Roazhon Park, Rennes • Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Rennes, které porazilo svého soupeře poměrem 2:1 Druhý poločas nám nepřinesl zrovna atraktivní podívanou, naopak jsme sledovali celou řadu nepřesností, a to z obou stran. I tak bylo směrem dopředu aktivnější Rennes, které neustále bušilo do obrany soupeře. Kýžená branka přišla v nastaveném čase, tři body tak zůstávají v Rennes. (18:57:17)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:11.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Damien Da Silva - 2:1
     
    90+4
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči to přeci jenom dokázali! Rennes totiž zahrávalo poslední rohový kop, který se zakroutil přesně hlavu osamoceného DAMIENA DA SILVY, jenž uklidil hrací předmět přesně k bližší brankové konstrukci. Stadion je ve varu!
     
    90+3
    Poté na hranici pokutového území číhal hostující Kolodziejczak, kterému se povedlo zakročit. Akce hostujících hráčů měla hodně krátké trvání.
     
    90+2
    Do nadějného protiútoku se dostával domácí Hunou, který se ještě snažil přenést hru na naběhnuvšího Raphinhu, avšak míč se svezl pouze za autovou lajnu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na žádnou další změnu ve skóre to nevypadá. Oba celky mohou počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, stav je i nadále nerozhodný. Rennes je výrazně aktivnější, nicméně stále bez kýženého střeleckého úspěchu.
     
    86
    Tlak hráčů Rennes neustále sílí, domácí si navíc vybojovalo standardku z levé strany. Bourigeaud centroval do malého vápna, kde jeden z hráčů prodlužoval vedle.
     
    85
    Ani další rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, naopak se hra hodně rychle otočila na opačnou polovinu, kde se po delší době dostal k míči také Mendy.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Sergi Palencia (AS Saint-Étienne).
     
    83
    Třetí rohový kop domácích rozehrál z levé strany Raphinha, který to zkoušel centrem k přední tyči, kde vzdušnou nabídku odklízel na další rohový kop Trauco.
     
    82
    Na pravém křídle spolupracoval Raphinha společně s Leou, nicméně ani jeden z hráčů nevymyslel nic nebezpečného. Avšak i přesto přijde na řadu rohový kop.
     
    81
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Mahdi Camara.
     
    80
    Rennes se dožadovalo pokutového kopu, nicméně místo toho bude pouze rohový kop pro domácí. Předchozí zákrok zkoumal také jeden z videorozhodčích.
     
    76
    Do bránění se zapojil také šikula Boudebouz, který na jistotu před dotírajícím protihráčem odehrál balón do zámezí, což přinese další autové vhazování.

    David Suchý

    Góly: 25. Raphinha (Del Castillo), 90+4. Da Silva (Bourigeaud) – 19. Diony

    Karty:   40. Niang (REN) – 29. Youssouf (SET), 84. Palencia (SET)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:11.
    Stade Rennes: Mendy – H. Traoré, Da Silva (C), Morel, Maouassa – Raphinha, Bourigeaud, Camavinga (72. Siliki), Niang (60. Siebatcheu) – Hunou, Del Castillo.
    Náhradníci: Salin – Gnagnon, Siliki, Nyamsi, Tait, Siebatcheu, Da Cunha.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Moukoudi, Perrin (C) (46. Fofana), Kolodziejczak – Palencia, Youssouf, M'Vila, Trauco – Boudebouz, Diony (81. M. Camara), Bouanga (60. Nordin).
    Náhradníci: Moulin – M. Camara, Nordin, Berić, Gabriel Silva, Benkhedim, Fofana.

    Rozhodca: Wattellier – Viala, Berthomieu