Aston Villa – Newcastle 2:0 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
2:0 (2:0)
Newcastle United
Pondelok 25.11.2019, 21:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:58:50)
     
    Držanie lopty: 62 % : 38 %.
    Strely na bránu: 8:5.
    Strely mimo: 2:1.
    Rohy: 11:6.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 10:9.
     
    Domáci boli aktívnejším tímom i v druhom polčase, náskok z prvého polčasu však už navýšiť nedokázali. Martin Dúbravka v bráne Newcastleu musel niekoľkokrát zachrániť svoj tím od vyššieho počtu inkasovaných gólov a aj keď hostia tiež dokázali zahroziť brankárovi Aston Villy, tak ani zďaleka neboli tak nebezpečným tímom ako domáci. Aston Villa si tak na svoje konto pripisuje zaslúžené tri body, ktorými ukončila sériu troch prehier za sebou a poskočila v tabuľke na 15. miesto. Na 14. Newcastle stráca jediný bod.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Po zisku lopty sa ešte dostal k jednej strele spoza šestnástky McGinn, i tentokrát však len tesne minul Dúbravkovu bránu. Slovenský brankár loptu nezasiahol, po odkope od jeho brány sa tak zápas zrejme skončí.
     
    90+3
    Grealish kolmicou na ľavú stranu pokutového územia Newcastleu vysunul McGinna, ktorý už zvnútra šestnástky zakrútil loptu tesne mimo ľavej tyči Dúbravkovej brány.
     
    90+2
    I nadstavený čas sa odohráva na polovici Newcastleu. Hostia už vypadajú rezignovane a dnes už zrejme domácu bránu neohrozia.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Conor Hourihane, prichádza Henri Lansbury.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    89
    Najaktívnejšia dvojica domácich chcela opäť zahroziť brány Martina Dúbravku. Grealish hľadal pasom za obranu Newcastleu nabiehajúceho Hourihanea, ten ale loptu pred Dúbravkom nedokázal spracovať.
     
    88
    Willems loptu potiahol na polovicu Aston Villy a z ľavej strany hľadal Carrolla v šestnástke domácich. Carroll sa však previnil proti pravidlám faulom a hostia strácajú loptu.
     
    86
    Mings z neobvyklej pozície na ľavom krídle nacentroval na Hourihanea, ktorý z voleja poslal loptu priamo na tribúnu za Dúbravkovou bránou.
     
    85
    Grealishov center na zadnú tyč sa nebezpečne krútil smerom do brány, Dúbravka ho preto radšej vyrazil.
     
    84
    Grealishov center obrana Newcastleu odvrátila, lopta sa ale dostala naspäť na kopačky Grealisha, ktorý bol pri svojom prieniku podrazený Haydenom. Ďalší priamy kop Aston Villy z pravej strany.
     
    83
    Center Hourihanea chytil pripravený Dúbravka. Ten loptu okamžite rozohral na svojich spoluhráčov, ktorí však úplne pokazili rozohrávku a domácim doslova darovali rohový kop.
     
    82
    Tlak Newcastleu prerušil v týchto chvíľach ojedinelý útok domácich, pri ktorom bol Hourihane faulovaný. Priamy kop pre Aston Villu z pravej strany útočnej polovice.
     
    80
    Žltú kartu za podrazenie Willemsa dostáva Wesley (Aston Villa FC).
     
    80
    Saint-Maximin sa na pravom krídle zbavil Hourihanea a prihrával do šestnástky, kde loptu nedokázal zasiahnuť pred odkrytou bránou striedajúci Atsu.
     
    79
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Miguel Almirón, prichádza Christian Atsu.
     
    78
    Po hlavičkovom súboji Saint-Maximina s Guilbertom zostal domáci obranca sedieť na trávniku. Bude však zrejme v poriadku a naopak, striedať budú hostia.
    77. Wesley (ASV)
     
    77
    Grealish vysunul do nábehu na ľavé krídlo Hourihanea, ktorý z prvej prihrával do stredu šestnástky na Wesleyho. Strelu útočníka domácich z niekoľkých metrov zrejme zákrokom zápasu vyrazil Martin Dúbravka.
     
    76
    Grealish prihrávkou na pravú stranu pokutového územia posunul loptu k voľnému McGinnovi, ktorého strelu po zemi z prvej zlikvidoval Martin Dúbravka.
     
    74
    Carroll znovu sklepával hlavou center z priameho kopu na spoluhráča, tentokrát však stál v momente prihrávky v ofsajdovom postavení.
     
    73
    McGinn podrazil ostrým sklzom Saint-Maximina, ktorý zostáva ležať na trávniku. Domáci záložník za tento zákrok nedostal žltú kartu, hostia však majú k dispozícii priamy kop z ľavej strany útočnej polovice.
     
    72
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Joelinton, prichádza Dwight Gayle.
     
    72
    Shelveyho pas sklepol Carroll hlavou zo vzduchu na Joelintona, ktorý z voleja vystrelil vysoko nad bránu Toma Heatona.
     
    71
    Rozohrávka sa však Aston Ville napokon nevydarila a loptu získali hostia.Tí si zatiaľ prihrávajú kvôli agresívnemu napádaniu domácich len v strede poľa.
     
    70
    Domáci si loptu posúvajú na vlastnej polovici a snažia sa roztiahnuť hostí do väčšej šírky. Zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    69
    Na opačnej strane si spracoval Shelveyho center z pravej strany striedajúci Carroll a z voleja vystrelil, avšak len do stredu brány do rukavíc brankára domácich Heatona.
     
    68
    Joelinton odišiel za autovú čiaru a zdá sa, že predsa len bude pokračovať v zápase. Grealish po obnovení hry vystrelil po zemi zo strednej vzdialenosti, slabú strelu po zemi ale bez problémov chytil Dúbravka.
     
    66
    Joelinton zostáva sedieť v stredovom kruhu so zakrvavenou tvárou. Za autovou čiarou sa už rozcvičuje Gayle.
     
    65
    Hourihane zasiahol lakťom Joelintona do tváre a útočník hostí je okamžite v opatere lekárov.
     
    64
    Držanie lopy v druhom polčase: 59 % : 41 %
     
    Newcastle prechádza na hru na štyroch obrancov. Andy Carroll sa okamžite po príchode na ihrisko postavil na hrot útoku.
     
    63
    Striedanie v tíme Newcastle United: z ihriska odchádza Paul Dummett, prichádza Andy Carroll.
     
    62
    Domáci sa znovu usadili pri šestnástke domácich. Grealish si medzi obrancami Newcastleu narazil loptu s El Ghazim a strelou pravačkou z prvej z hranice šestnástky hostí vystrelil tesne nad Dúbravkovu bránu.
     
    60
    Center Saint-Maximina zľava odkopol Konsa tak nešikovne, že svojou „strelou“ len o pár desiatok centimetrov minul vlastnú bránu. Domáci obranca si teraz zrejme poriadne vydýchol...
     
    59
    Hayden obral Douglasa Luiza o loptu a z pravej strany prenikol do šestnástky domácich. Z dobrej streleckej pozície zakrútil loptu priamo do stredu brány na pripraveného Heatona.
     
    58
    Po úvodnom nápore hostí prevzala Aston Villa úplne iniciatívu. Grealish strelou cez obrancu Newcastleu zo zhruba 20 metrov minul Dúbravkovu bránu.
     
    57
    Grealish zakrútil loptu z hranice pokutového územia priamo do náručia Dúbravku. Slovenský gólman Newcastleu loptu vyhodil do stredu poľa na Joelintona, ten však o ňu rýchlo prišiel.
     
    56
    Grealishov center z rohového kopu vyboxoval do bezpečia brankár Dúbravka. Hostia sa však ani tentoraz k lopte nedostali a musia sa naďalej brániť.
     
    55
    Hourihaneov center z priameho kopu hostia odhlavičkovali, lopta sa ale vrátila ku Grealishovi, ktorému ju sklzom vypichol na ďalší rohový kop Yedlin.
     
    54
    Domáci však pokračuú v tlaku a po faule Almiróna na Hourihanea na ľavom krídle získavajú priamy kop.
    53. Ezri Konsa (ASV)
     
    53
    Center Grealisha z rohu letel na hranicu bránkoviska, kde loptu zasiahol hlavou úplne voľný Konsa. Jeho prudkú hlavičku zblízka výborným zákrokom vyrazil Martin Dúbravka.
     
    52
    Prvýkrát v druhom polčase útočia i domáci. Grealish prihrávkou doľava pripravil Hourihaneovi pozíciu na center, ktorý zrazil Fernández na rohový kop.
     
    51
    Shelveyho nákop z rohu domáca obrana vyriešila, lopta sa však potom ocitla naspäť na kopačkách hostí. Tí vstúpili do druhého polčasu veľmi aktívne a tlačia sa do útoku.
     
    50
    Shelvey čistým sklzom vypichol loptu rozohrávajúcemu Mingsovi a posunul ju k Almirónovi. Ten ešte prihral Joelintonovi, ktorého strelu z hranice pokutového územia zrazil mimo svoju bránu Konsa.
     
    49
    Center Shelveyho z rohového kopu domáci odvrátili do bezpečia. Po zlej rozohrávke hostí navyše prešli do kombinácie na polovici súpera.
     
    48
    Saint-Maximin si pred šestnástkou naviedol loptu z ľavej strany na pravačku a strelou po zemi zakrútil loptu k ľavej tyči. Brankár Heaton výborným zákrokom loptu vyrazil.
     
    47
    Domáci hneď po výkope prišli o loptu a Saint-Maximin vletel do otvorenej domácej obrany z ľavej strany. Center do bránkoviska chytil pripravený brankár Heaton.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:04.
     
    Domáci idú do šatne so zaslúženým dvojgólovým náskokom, o ktorom rozhodli dvomi úspešnými realizáciami štandardných situácií. Najskôr skóroval priamo z priameho kopu Hourihane a už zhruba o 4 minúty neskôr po skvelom Grealishovom centri navýšil náskok domáceho tímu El Ghazi. Aston Villa bola v prvom polčase aktívnejšia, mala územnú prevahu a hostí okrem jednej šance Fernándeza po rohovom kope nepustila vôbec k ničomu. Tím Martina Dúbravku tak bude musieť v druhom polčase poriadne zabrať, ak nechce odísť z Birminghamu bez bodu.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 68 % : 32 %
    Strely na bránu: 3:2
    Strely mimo: 2:1
    Rohy: 4:3
    Ofsajdy: 1:0
    Fauly: 4:3
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Saint-Maximin si nabiehal na pravej strane na kolmicu Almiróna, čistým súbojom ho ale od lopty odtlačil Konsa. Tú potom nechal prejsť bránkovú čiaru a brankár Heaton už sa s následným odkopom od svojej brány veľmi neponáhľa.
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    44
    Po ďalšom rohovom kope hostí vyrazili domáci hneď do protiútoku. Grealish vysunul do samostatného úniku El Ghaziho, ktorý prekonal vybiehajúceho Dúbravku, gól však kvôli ofsajdu domáceho krídelníka nemohol platiť.
    43. Federico Fernández (NEW)
     
    43
    Na Shelveyho center si odskočil od obrancu Fernández, ktorého prudkú hlavičku do zeme pod brvno vyrazil výborným zákrokom brankár Heaton.
     
    42
    Až teraz sa hostia dostali k šestnástke domácich a po zablokovanom centri Haydena z pravej strany získavajú rohový kop.
     
    41
    Tempo hry po dvoch góloch Aston Villy výrazne upadlo. Loptu majú na kopačkách hostia, tí sa ale len s veľkými ťažkosťami dostávajú na polovicu domáceho tímu.
     
    40
    Hourihaneov center zľava zrazil na prednej tyči na rohový kop Fernández.
     
    39
    Shelveyho nákop do šestnástky Aston Villy chytil gólman domácich Heaton. Brankár domáceho tímu loptu okamžite vyhodil na svojich spoluhráčov, tí sa ale namiesto rýchleho protiútoku rozhodli pre postupný útok.
     
    38
    Hostia sa hneď po výkope natlačili na polovicu hostí. Saint-Maximin sa z ľavej strany dostal do šestnástky domácich, jeho strelu ale zablokoval Mings.
    36. Anwar El Ghazi (ASV) - 2:0
     
    36
    Aston Villa dala gól!
    I druhý priamy kop domácich v krátkom časovom slede končí gólom! Grealish nacentroval skvele do bránkoviska Newcastleu, kam si nabiehali ANWAR EL GHAZI a Mings. Obaja utiekli svojim strážcom a El Ghazi bol napokon pri lopte ako prvý. Zblízka ju už bez problémov poslal do odkrytej brány hostí za bezmocného Dúbravku.
     
    35
    Prvú žltú kartu zápasu za podrazenie prenikajúceho Grealisha tesne pred vlastnou šestnástkou dostáva Federico Fernández (Newcastle United). Aston Villa bude mať priamy kop takmer presne z ľavého rohu pokutového územia Newcastleu.
     
    34
    Domáci pokračujú vo svojej aktivite, hostia ich ale tentokrát vysokým presingom vytlačili na ich polovicu. O loptu však hráčov Aston Villy nepripravili a domáci tak môžu pokračovať vo svojej postupnej kombinácii.
    32. Conor Hourihane (ASV) - 1:0
     
    32
    Aston Villa dala gól!
    Domáci sa dočkali odmeny za svoju aktivitu a otvárajú skóre! CONOR HOURIHANE posunul loptu Grealishovi, ktorý mu ju zastavil a Hourihane potom zakrútil loptu okolo múru k pravej tyči Dúbravkovej brány. Hráči v múre a zrejme ani slovenský brankár však pri tomto góle asi nemôžu mať úplne čisté svedomie...
     
    31
    Yedlin úderom do chrbta zrazil tesne pred vlastnou šestnástkou k zemi Grealisha, ktorý si nabiehal za nákopom McGinna. Priamy kop Aston Villy takmer z čiary ohraničujúcej pokutové územie hostí.
    30. Douglas Luiz (ASV)
     
    30
    Douglas Luiz vystrelil spoza šestnástky a Martin Dúbravka končekmi prstov vyrazil strelu letiacu do ľavého horného rohu jeho brány.
     
    29
    Držanie lopty: 73 % : 27 %
     
    28
    Shelvey z pomerne ostrého uhla vystrelil priamo na bránu, Heaton ale loptu letiacu pod brvno bez zaváhania chytil. Domáci okamžite otáčajú hru na polovicu hostí.
     
    27
    Guilbert zastavil faulom na ľavom krídle v blízkosti svojej šestnástky Saint-Maximina. Priamy kop pre Newcastle.
     
    26
    Hra sa po aktivite Aston Villy v úvodných cca 15 minútach postupne vyrovnala. Konsa podrazil taktickým faulom v stredovom kruhu Joelintona a hostia získavajú loptu na svoje kopačky.
     
    24
    Joelinton mal možnosť založiť rýchly protiútok Newcastleu po zisku lopty, nikto z jeho spoluhráčov ho ale pri jeho akcii nepodporil a Mings ho napokon o guľatý nezmysel pripravil.
     
    23
    Útočných akcií, hlavne v podaní domácich, je zatiaľ v dnešnom zápase dosť, streleckých pokusov sme ale veľa nevideli. Oba tímy sa vôbec nesnažia o streľbu zo strednej vzdialenosti.
     
    22
    Po dlhšej dobe zaútočili i hostia. Yedlinov center z krídla podbehol Mings, Joelinton za ním sa ale k lopte cez Konsu nedostal.
     
    20
    Targett sa uvoľnil na ľavom krídle, jeho center takmer z bránkovej čiary však odkopol rezolútnym odkopom do autu Fernández.
     
    19
    Center Douglasa Luiza z rohového kopu odhlavičkoval Clark a Saint-Maximin zaviezol loptu od vlastnej šestnástky až k domácej. Tam potom prihral na päty Almirónovi, ktorý už nedokázal túto prihrávku spracovať.
     
    18
    Douglas Luiz získal loptu v strede poľa a domáci sa po jeho zisku znovu nasťahovali na polovicu hostí. Targettovu strieľanú prihrávku z ľavej strany zasiahol Douglas Luiz, jeho pokus ale tečoval vysoko nad svoju bránu Willems.
     
    16
    El Ghaziho center odhlavičkoval z vlastnej šestnástky Fernández, odrazenú loptu ale znovu získali domáci. Definitívne ju stratili až po nepresnom centri McGinna, ktorý loptu nakopol až za bránkovú čiaru.
     
    15
    Aston Villa si postupne vypracovala už veľmi slušný tlak. Domáci zhruba 3-4 minúty prakticky nepožičali hosťom loptu a obliehajú ich pokutové územie.
     
    14
    Grealish prepustil prihrávku z ľavej strany za seba na Targetta, ktorého strieľaný center do šestnástky nedokázali pred bránkoviskom Martina Dúbravku zasiahnuť ani Grealish, ani El Ghazi.
     
    13
    Držanie lopty: 67 % : 33 %
     
    12
    Saint-Maximinov center odvrátila obrana Aston Villy a rýchly protiútok domácich zastavil čistým sklzom proti Grealishovi Dummett. Domáci sa následne usadili na polovici hostí.
     
    11
    Saint-Maximinov center zľava bol zrazený na prvý rohový kop Newcastleu. Na rohy je to v tejto chvíli 1:1.
     
    10
    Grealish sa hneď po návrate na trávnik zapojil do hry, pred pokutovým územím Newcastleu však o loptu pri snahe o sólový prienik prišiel. Almirón ju potom zaviezol na polovicu Aston Villy, kde ale dopadol podobne ako na opačnej strane ihriska Grealish.
     
    9
    Na trávniku po súboji s Joelintonom zostal sedieť kapitán domácich Jack Grealish. Po krátkom ošetrení odišiel za autovú čiaru a zdá sa, že sa do hry vráti.
     
    8
    Po následnom autovom vhadzovaní sa dostal El Ghazi k centru z pravej strany. Jeho nákop preletel ponad celé pokutové územie na opačnú stranu.
     
    7
    McGinn vysunul kolmou prihrávkou na pravé krídlo do nábehu El Ghaziho, tomu však loptu rezolútnym sklzom odkopol do autu obranca Newcastleu Dummett.
     
    6
    Targett zastavil po strate lopty Almiróna faulom v strede poľa. Hostia tak získavajú loptu a po prihrávke na obrancov zakladajú svoj postupný útok.
     
    5
    Aston Villa je však v úvode zápasu aktívnejším tímom a domáci sa znovu usadili na polovici súpera.
     
    4
    Center z rohu obrana Newcastleu vyriešila a po odkope z polovice hostí vyrazil dopredu Almirón. Loptu si potiahol z pravej strany k šestnástke, tvrdou strelou ale výrazne minul Heatonovu bránu.
     
    3
    Dúbravka poriadne zahral na nervy fanúšikov Newcastleu, keď mu nevyšla vo vlastnom bránkovisku kľučka proti Grealishovi. Loptu napokon rozohral, jeho spoluhráči ju ale stratili a po zablokovanej strele Douglasa Luiza získavajú domáci prvý rohový kop v zápase.
     
    2
    Domáci zakladajú svoj prvý útok postupnou rozohrávkou od vlastných obrancov. Dopredu sa zatiaľ príliš neženú a loptu si prihrávajú v blízkosti stredovej čiary.
     
    1
    Výkop zápasu mali hostia, ktorí loptu okamžite nakopli na útočnú polovicu. Tam si ju pred šestnástkou spracoval Willems, jeho center však bez problémov chytil brankár domácich Heaton.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci tím bude hrať v bordovočervených dresoch, Newcastle v čiernobielych.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Aston Villa FC: Heaton – Guilbert, Konsa, Mings, Targett – J. McGinn, Douglas Luiz, Hourihane – El Ghazi, Wesley, Grealish (C).
    Náhradníci: Nyland – Trézéguet, A. Almuhammadí, Hause, Kodjia, Lansbury, Nakamba.

    Newcastle United: Dúbravka – F. Fernández, Clark, P. Dummett – Yedlin, Hayden, Shelvey (C), Willems – Almirón, Saint-Maximin – Joelinton.
    Náhradníci: Darlow – Atsu, Carroll, M. Longstaff, Schär, Krafth, Gayle.

    Rozhodca: Mason – Ledger, Scholes.
     
    Vzájomné zápasy

    V Premier League sa oba tímy doteraz stretli v 44 zápasoch a výrazne úspešnejším tímom je Newcastle, ktorý vyhral 22-krát. Aston Villa sa z výhry radovala len osemkrát a 14 zápasov sa skončilo remízou. Aston Villa má navyše proti Newcastleu v posledných rokoch veľmi zlú bilanciu a na vlastnom štadióne ho porazila naposledy ešte v apríli 2011. Newcastle od tohto zápasu s Aston Villou neprehral, takže aktuálne ťahá sériu desiatich zápasov bez prehry s týmto súperom v Premier League. Posledné dva vzájomné zápasy sa ale odohrali v Championship ešte v sezóne 2016/2017. V Birminghame sa vtedy zápas skončil 1:1 a Newcastle potom vyhral doma odvetu 2:0.
     
    Newcastle United

    Newcastle sa po sérii zápasov bez výhry rozohral do výbornej formy a v posledných piatich zápasoch získal až 10 bodov, pričom neprehral posledné tri zápasy za sebou. Vďaka týmto výsledkom sa posunul na 13. miesto, na ktorom má pred zostupovou zónou päťbodový náskok. Napriek týmto dobrým výkonom však zostáva obrovským problémom Newcastleu mizerná útočná produktivita. Menej strelených gólov ako „straky“ má na konte len posledný Watford. Vonku prehral tím slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku štyri zápasy zo šiestich a v tejto bilancii je 7. najhorším tímom ligy.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Newcastle – Manchester United 1:0
    Chelsea – Newcastle 1:0
    Newcastle – Wolverhampton 1:1
    West Ham – Newcastle 2:3
    Newcastle – Bournemouth 2:1
     
    Aston Villa FC

    Nováčik je podľa predsezónnych očakávaní namočený v boji o záchranu a pred dnešným zápasom je na poslednom nezostupovom, 17. mieste s jednobodovým náskokom pred 18. Norwichom. Po troch zápasoch bez prehry sa forma Aston Villy výrazne zhoršila a domáci prehrali posledné tri ligové zápasy za sebou, pritom napr. doma s Liverpoolom viedli ešte tri minúty pred koncom riadnej hracej doby 1:0. Doma zatiaľ Aston Villa patrí v tejto sezóne medzi najhoršie tímy Premier League, keď v šiestich domácich zápasoch získala len osem bodov.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Norwich – Aston Villa 1:5
    Aston Villa – Brighton 2:1
    Manchester City – Aston Villa 3:0
    Aston Villa – Liverpool 1:2
    Wolverhampton – Aston Villa 2:1
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Aston Villa FC – Newcastle United, ktorý uzavrie program 13. kola anglickej Premier League. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 32. Hourihane, 36. El Ghazi

    Karty:   80. Wesley (ASV) – 35. F. Fernández (NEW)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:9.
    Aston Villa FC: Heaton – Guilbert, Konsa, Mings, Targett – J. McGinn, Douglas Luiz, Hourihane (90+1. Lansbury) – El Ghazi, Wesley, Grealish (C).
    Náhradníci: Nyland – Trézéguet, A. Almuhammadí, Hause, Kodjia, Lansbury, Nakamba.

    Newcastle United: Dúbravka – F. Fernández, Clark, P. Dummett (63. Carroll) – Yedlin, Hayden, Shelvey (C), Willems – Almirón (79. Atsu), Saint-Maximin – Joelinton (72. Gayle).
    Náhradníci: Darlow – Atsu, Carroll, M. Longstaff, Schär, Krafth, Gayle.

    Rozhodca: Mason – Ledger, Scholes

    Diváci: 41 821