Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | NY Rangers – Washington 4:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Washington Capitals
cz Štvrtok 21.11.2019, 02:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:34 Brett HOWDEN - 4:1
     
    53:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Necelých sedm minut před koncem už je zřejmě jasno! Minimálně půlka gólu nyní půjde za Bučněvičem, který vyhrál souboj u zadního mantinelu a navrch přidal skvělý pas do mezikruží na BRETTA HOWDENA, jenž nikým nehlídán zavěsil ze svého pohledu do levého horního rohu. Asistence: Pavel Bučněvič, Chris Kreider.
    47:24 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:1
     
    47:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Také Capitals skórují v přesilovce a vytváří přece jenom dramatičtější zápletku pro závěr zápasu! Carlson tradičně režíroval hru od modré čáry, odkud přihrál na pravou stranu. JEVGENIJ KUZNĚCOV se posunul o nějaký ten metr blíže brance a pak švihem vystřelil mimo dosah Lundqvistovy vyrážečky. Asistence: John Carlson.
    44:20 Pavel BUČNĚVIČ - 3:0
     
    44:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neutekla ani půlminuta a domácí přidali další gól! PAVEL BUČNĚVIČ převzal puk od Lemieuxe a rychle prosvištěl do útočného pásma, kde mu zleva vrátil přihrávku Filip Chytil a ruský útočník už jednoduše zasouval do prázdné klece. Asistence: Filip Chytil, Brendan Lemieux.
    43:57 Artěmij PANARIN - 2:0
     
    43:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Newyorčané opět skórují v početní převaze a dělají důležitý krok k vítězství! Strome přihrál ke koncové čáře Kakkovi, kterému při následném manévru puk šťastně utekl k ARTĚMIJI PANARINOVI a ten s přehledem zavěsil do odkryté branky. Asistence: Kaapo Kakko, Ryan Strome.
    21:14 Artěmij PANARIN - 1:0
     
    21:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Hráči v modrém rozjeli fantastickou kombinační akci, na jejímž konci byla Kakkova přihrávka na ARTĚMIJE PANARINA a ten tvrdou ranou švihem zaznamenal jubilejní desátý gól v sezóně. Asistence: Kaapo Kakko, Adam Fox.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 22. Panarin (Kakko, Fox), 44. Panarin (Kakko, R. Strome), 45. Bučnevič (Chytil, Lemieux), 54. B. Howden (Bučnevič, Kreider) – 48. Kuzněcov (Carlson)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Trouba (A), Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast, R. Strome, Panarin (A) – Bučnevič, Chytil, Kreider (A) – Kakko, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, McKegg, Gettinger.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Kempný, Gudas, Orlov, Jensen, Siegenthaler – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie (A), Eller, J. Vrána – Boyd, Sgarbossa, Pánik – Leipsic, Stephenson, Malenstyn.

    Rozhodca: Joannette, South – Driscoll, Barton

    Diváci: 17 239