Montreal – Ottawa 1:2 (po pr.) | NY Rangers – Washington 4:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Washington Capitals
cz Štvrtok 21.11.2019, 02:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:32
    Wilson a Lemieux automaticky vyfasovali pětiminutové tresty za bitku. Domácí útočník navíc dostal dvojku za hrubost, takže je z toho přesilovka Washingtonu.
     
    46:08
    Možná poslední šance pro Washington, jak se vrátit do zápasu. Za podražení Leipsica míří na lavici hanby domácí útočník Brendan Smith.
     
    42:32
    Dmitrij Orlov zasáhl holí do obličeje Foxe. O vyloučení nemůže být pochyb a Caps mají štěstí, že se jedná jen o dvouminutové posezení na trestné lavici.
     
    39:52
    Hostům zatím není vůbec přáno. Po velkém tlaku v útočném pásmu jdou do oslabení, neboť za podražení Panarina bude pykat Ovečkin.
     
    27:02
    McKegg se tlačil do útoku. Přitom podrazil Oshieho a také Washington si zahraje první přesilovou hru.
     
    19:26
    Tom Wilson to přehnal s důrazem v souboji s Hájkem, kterého zezadu tvrdě poslal na mantinel. Je z toho první přesilovka pro Rangers.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 22. Panarin (Kakko, Fox), 44. Panarin (Kakko, R. Strome), 45. Bučnevič (Chytil, Lemieux), 54. B. Howden (Bučnevič, Kreider) – 48. Kuzněcov (Carlson)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Trouba (A), Hájek, DeAngelo, Skjei, Fox, R. Lindgren – Fast, R. Strome, Panarin (A) – Bučnevič, Chytil, Kreider (A) – Kakko, B. Howden, Lemieux – Br. Smith, McKegg, Gettinger.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Carlson (A), Kempný, Gudas, Orlov, Jensen, Siegenthaler – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie (A), Eller, J. Vrána – Boyd, Sgarbossa, Pánik – Leipsic, Stephenson, Malenstyn.

    Rozhodca: Joannette, South – Driscoll, Barton

    Diváci: 17 239