Manchester United – Brighton 3:1 (kon.) | Wolverhampton – Aston Villa 2:1 (kon.) | Liverpool – Manchester City 3:1 (kon.)
koniec
Manchester United
3:1 (2:0)
Brighton & Hove Albion
cz Nedeľa 10.11.2019, 15:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:03:49)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:14.
     
    Je konec! United nakonec v tomto utkání vítězí o dvě branky a připisují si plný počet bodů. Brighton sice vykřesal naději, když Lewis Dunk vyskočil nejvýše při rohovém kopu a nedal domácí brankáři šanci. Jenže o dvě minuty později se znovu prosadili i domácí. Marcus Rashford dostal přihrávku na penaltový puntík a měl před sebou téměř prázdnou branku, kterou nemohl minut. Rudí Ďáblové měli i poté více šancí, ovšem další branku jsme v tomto zápase neviděli. Na samotném konci utkání se smolně zranil Scott McTominay, u kterého je otázkou, zda nastoupí v příštím zápase.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Scott McTominay nosítka sice nevyužívá, ale kdyby se ještě hrálo, rozhodně by nemohl pokračovat. Takto byl totiž doveden za postranní lajnu jen za pomocí lékařského personálu Rudých Ďáblů.
     
    90+4
    Scott McTominay zůstává ležet na trávníku poté, co mu soupeř nešťastně v pádu přišlápnul kotník. S domácím hráčem to nevypadá vůbec dobře, jelikož na hřišti jsou i nosítka. To je obrovská smůla na konci utkání.
     
    90+2
    Dale Stephens sice držel balón, jenže jen na své obranné polovině. Hosté se nemohou dostat ani ke střele na branku domácího týmu, který v klidu brání.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90+1
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Brandon Williams, přichází Marcos Rojo.

    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Mason Greenwood.
     
    90
    Marcus Rashford mohl přidat druhou branku v utkání! Dostal krásný pas za obranu, ale jeho střela na zadní tyč minula bránu!
     
    90
    Přesto ještě tentýž hráč vybojoval míč a předal ho dále. Následný centr ovšem v poklidu sebral David de Gea, jenž okamžitě rozehrál.
     
    89
    Hráči hostí sice kombinují s balónem na útočné polovině, ale United dobře napadá a nepouští je ani ke střele. Solly March chtěl vybojovat roh, ale neúspěšně.
     
    88
    Mathew Ryan doběhl pro dlouhý pas domácích a ihned rozehrál. Hosté byli s míčem jen na své obranné polovině, načež poslali hodně nepřesný dlouhý pas.
     
    87
    Anthony Martial by chtěl k dvěma asistencím přidat ještě branku! Krásně si zpracoval míč a obhodil soupeře. Následně pálil z hranice šestnáctky, ale znovu jen doprostřed brány!
     
    86
    A další faul v podání hostů na útočné polovině. Brighton jasně vede tuto statistiku. Přesto se ale dostal k balónu a kombinuje na útočné polovině.
     
    85
    Brighton se nyní provinil faulem, a tak je mu znovu sebrán míč. Tady to vypadá, že je rozhodnuto. Tři body budou brát domácí a předskočí soupeře v tabulce.
     
    84
    Fotbalisté v modrém to chtěli vykombinovat na jeden dotek, ale vše zhatila nepřesná přihrávka. Poté se už domácí postarali o to, aby šel balón až za čáru.
     
    83
    Hostující hráč si naběhl na dlouhou přihrávku a pelášil sám na branku. Vše ale bylo zbytečné, jelikož Brightonu je nakonec odpískán celkem zřetelný ofsajd.

    Denisa Józsová

    Góly: 17. Pereira (Martial), 19. D. Pröpper (vla.), 66. Rashford (Martial) – 64. Dunk (Groß)

    Karty:   45. Rashford (MAN), 58. Williams (MAN) – 5. D. Stephens (BRN), 19. Dunk (BRN), 30. Montoya (BRN), 45+2. Burn (BRN), 74. D. Pröpper (BRN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 10:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:14.
    Manchester United: de Gea – Williams (90+1. Rojo), Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka – Fred, McTominay – Rashford (90+1. Greenwood), Pereira (70. Lingard), James – Martial.
    Náhradníci: Romero – Garner, Greenwood, P. Jones, Lingard, Mata, Rojo.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – Burn, Dunk, Duffy, Montoya (46. March) – Trossard (59. Groß), D. Stephens, Alzate, D. Pröpper – Connolly (46. G. Murray), Maupay.
    Náhradníci: Button – Groß, March, G. Murray, Mooy, Schelotto, Balogun.

    Rozhodca: Moss – Perry, Smart