Rennes – Amiens 3:1 (kon.) | Montpellier – Toulouse 3:0 (kon.) | Nantes – Saint-Étienne 2:3 (kon.)
Marseille – Lyon 2:1 (kon.)
koniec
FC Nantes
2:3 (2:2)
AS Saint-Étienne
cz Nedeľa 10.11.2019, 17:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Saint-Étienne, které svého soupeře porazilo poměrem 3:2. Druhý poločas patřil spíše domácímu celku, který měl častěji míč na kopačkách, navíc si vytvořil i několik slušných šancí. Paradoxně to ale vedlo k inkasované brance, což byla jediná branka druhého poločasu, která stačila Saint-Étienne k zisku plného počtu bodů. (18:53:30)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 6:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nantes se skutečně krátí čas, na vyrovnání ho už moc nezbývá. Pallois sice zasáhl u svého pokutového území, jenomže jeho celek je daleko od vápna.
     
    90+1
    Pokračovalo se autovým vhazováním z pravé strany, o které se postaral hostující Honorat. Krátce poté jsme sledovali nedovolený zákrok domácích.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Nantes se krátí čas na vyrovnání, ještě se bude zcela jistě něco málo nastavovat.
     
    88
    Coulibaly se po delší době zapojil do kombinace, jenomže obrana soupeře působí velice zodpovědným dojmem, což se projevilo také při této akci domácích.
     
    87
    Ruffier měl hodně těžkou práci, před ním totiž tečoval centr jeden z jeho spoluhráčů, přičemž se balón nakonec snesl do moci hostující brankáře.
     
    86
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Ludovic Blas, přichází Elie Youan.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Saint-Étienne stále vede o jednu branku. V posledních minutách sledujeme velkou převahu domácích.
     
    85
    Domácí hráči opět celkem dlouho kombinovali na útočné polovině, kde se Basila dostal k centru na pravé straně, kterým trefil hned prvního z protihráčů.
     
    84
    Hezký dloubáček měl v pokutovém území najít Simona, jenomže včas z branky se vydal pozorný Ruffier, který ihned schoval hrací předmět do rukavic.
     
    81
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Assane Dioussé.
     
    78
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Charles Traoré, přichází Samuel Moutoussamy.
     
    77
    Domácí hráči se sice radovali z vyrovnávací branky, jenomže zakončující Blas se nacházel v jednoznačném ofsajdovém postavení.
     
    76
    Ten přistál přesně na hlavě prvního z protihráčů, kterému se povedlo odehrát balón do bezpečnějšího prostoru. Na opačné straně mohl Bouanga zkompletovat hattrick.
     
    75
    Coulibalymu se povedlo prodloužit míč za sebe, jenomže na hranici malého vápna zasahoval zkušený Debuchy. Nantes se tlačí do vápna, bude zahrávat roh.

    David Suchý

    Góly: 14. Blas (Benavente), 26. Louza (Blas) – 22. Trauco (Honorat), 34. Bouanga (Trauco), 67. Bouanga (Boudebouz)

    Karty:   45. Girotto (NAT)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 6:9.
    FC Nantes: Lafont – Basila, Girotto, Pallois, Ch. Traoré (78. Moutoussamy) – Louza, A. Touré – Blas (86. Youan), Benavente (70. Bamba), Simon – K. Coulibaly.
    Náhradníci: Olliero – Abíd, Bamba, Moutoussamy, Krhin, Prado Ruiz, Youan.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Moukoudi, Kolodziejczak, Trauco – Debuchy, Youssouf, M. Camara, Honorat – Boudebouz (68. Nordin), Bouanga (81. Dioussé) – Hamouma (56. Chazrí).
    Náhradníci: Moulin – Berić, Dioussé, Chazrí, Gabriel Silva, Nordin, Perrin.

    Rozhodca: Turpin – Danos, Gringore