Nové Zámky – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:0 (kon.) | Poprad – Miškovec 2:1 (kon.)
Košice – Budapešť 5:4 (po pr.) | Zvolen – HC Slovan 1:2 (kon.) | Detva – Nitra 1:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 01.11.2019, 17:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 19. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví priatelia, vítame vás pri sledovaní piatkového hokejového zápasu 19. kola Tipsport ligy, v ktorom domáci tím MHK 32 Liptovský Mikuláš privíta na vlastnom štadióne HK Dukla Trenčín. Zápas sa začína o 17:00.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš
    Svoj posledný zápas Liptáci odohrali proti Miškolcu na domácom ľade. Hostia išli do vedenia v prvej tretine, keď sa v 13. minúte presadil Ross. Ďalšieho gólu sa diváci dočkali až v druhom dejstve. Hostia navýšili svoje vedenie v 27. minúte zásluhou Harrisona. Tesne pred záverom druhého polčasu svojim presným zásahom zvýšil na 0:3 Vas. Domácim sa nepodarilo skórovať ani v záverečnej tretine. Hostia naopak svoje vedenie ešte navýšili zásluhou dvoch gólov Beauvillera. Stretnutie sa tak skončilo jednoznačným výsledkom 0:5 pre Miškolc. Liptáci sú v tabuľke na poslednom mieste s 12 bodmi.

    HK Dukla Trenčín
    V 18. kole odohral zápas na vlastnom štadióne proti Novým Zámkom. Po prvej tretine viedli domáci rozdielom dvoch gólov, keď sa prednými zásahmi presadil Radivojevič a Chromiak. Po 30. minútach viedol Trenčín 5:0, keď sa na začiatku druhej tretiny strelil gól Stacha, Bartovič a Alderson. Do koncu druhého polčasu sa Novým Zámkom podarilo znížiť dvomi góli. Najprv sa presadil v 34. minúte Jurík a tesne pred koncom tretiny ho nasledoval Pospíšil, ktorý strelil posledný gól Nových Zámkov v tomto zápase. Naopak Trenčínu sa v tretej tretine podarilo vsietiť ešte štyri góly. V 48. minúte sa presadil Starosta, ktorého o dve minúty nasledoval Chromiak. Štyri minúty pred koncom stretnutia zvýšil na 8:2 Mikyska a na konečných 9:2 upravil v 58. minúte Maniaček. Domáci tak pohodlne zdolali svojho súpera a v tabuľke im patrí siedme miesto s 25 bodmi.

    Posledný vzájomný zápas:
    HK Dukla Trenčín – MHK 32 Liptovský Mikuláš 6:4 (2:1, 4:1, 0:2)
    Góly: 4. Mikyska (Lapšanský), 13. Coughler (Aldreson, Mikyska), 25. Alderson (Mikyska, Lapšanský), 30. Sádecký (Chromiak, Štach), 32. Sojčík, 40. Sojčík (Starosta, Bartovič) – 10. J. Sukeľ (Oško), 34. J. Sukeľ (Kriška, Ro. Huna), 46. J. Sukeľ (Kriška, Petran), 53. Ru. Huna (Ri. Huna, Ro. Huna)
    Strely: 27:24
    Vylúčenia: 6:5
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík – Droppa, Petran, Kurali, Nemec, Roman, Mezovský, Smutný, Stehlík – Kriška, Tamáši, J. Sukeľ – Macík, Lištiak, Vybíral – Piatka, Uhrík, Michalík – Ri. Huna, Ro. Huna, Ru. Huna

    Dukla Trenčín: Valent – McCormack, Starosta, Rajnoha, Štach, Sládok, Kajínek, Stacha – Alderson, Mikyska, Valach – Bartovič, Sádecký, Džugan – Chromiak, Švec, Radivojevič – Ďurina, Kováčik, Krajč

    Rozhodca: Konc st., Juhász – Konc ml., Soltész.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:15
    Liptáci sa hneď v úvode stretnutia vrhli do útočného pásma, no za bránou Valent puk stratili a hostia môžu v pokoji rozhrávať.
     
    01:00
    Rýchly protiútok Trenčína. Sadecký sa s pukom dostal do útočného pásma. Následnú nebezpečnú strelu spoza obrancu Romančík chytá.
     
    01:30
    Hostia sa usadili v útočnom pásme. Kajínkov nahodený puk na bránu domácich zachytili brániaci Liptáci a poslali ho do stredného pásma.
     
    02:15
    Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať pred Valentom. Domáci vyhrali buly. Následná strela od modrej čiary v podaní Stehlíka letela tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    03:49
    Radivojevič zachytil prihrávku domácich a vybral sa do útočného pásma, kde našiel osamoteného Chromiaka. Ten spoza obrancu vystrelil, no toto zakončenie bolo zblokované a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    04:00
    Prudká strela McCormacka od modrej čiary narobila Romančíkovi problémy, no na dvakrát napokon dokázal puk poslať mimo nebezpečenstva.
     
    04:49
    Valachov nahodený puk Romančík chytá. Hra sa prerušuje a bude sa vhadzovať v obrannom pásme Liptovského Mikuláša. Hostia buly vyhrali, no v útočnom pásme sa dlho neohriali. Liptáci puk vybojovali a poslali aspoň do stredného pásma.
     
    06:18
    Róbert Huna dlhou prihrávkou našiel na útočnej morej čiare perfektne Krišku. Ten sa s pukom dostal medzi kruhy, ale jeho strela bola zblokovaná a puk letel mimo priestoru trenčianskej brány.
     
    06:54
    Vhadzuje sa v obrannom pásme Trenčína. Liptáci sa udržali v útočnom pásme. Po sérii prihrávok sa do streleckej pozície dostal Nemec. Jeho prudké zakončenie Valent chytá.
     
    07:27
    Útočná snaha Trenčína bola zastavená rozhodcom kvôli ofsajdu. Bude sa vhadzovať v strednom pásme. Buly vyhrali domáci, ktorí sa okamžite dostali do útočného pásma. Tamášiho pokus spomedzi kruhov letel tesne vedľa brány.
     
    08:25
    Hostia si prihrávali v útočnom pásme popri mantineli. McCormack nahodil puk na bránu domácich, kde sa puk pokúsil tečovať osamotený Džugan. Romančík bol pozorný a puk schoval v lapačke. Hra sa prerušuje.
     
    08:40
    Piatka sa pokúsil pretlačiť s pukom pred Valenta. V ceste mu stál ale pozorný Stacha, ktorý mu bez väčších problémov puk odobral.
     
    10:49
    Hostia sa bleskovo dostali do útočného pásma. McCormackova strela od modrej čiary opečiatkovala ľavú tyčku Romančíkovej brány.
     
    12:23
    Spolupráca bratov Huovcov v útočnom pásme. Róbert Huna nabil na strelu Rudolfovi Hunovi. Jeho zakončenie skončila iba na brániacom hráčovi Trenčína.
     
    12:42
    Trenčín vyhral buly v útočnom pásme. Sládokovu strelu od modrej čiary Romančík vyrážačkou posiela do rohu ľadovej plochy.
     
    13:01
    Po reklamnej prestávke sa bude vhadzovať po ľavici brankára Romančíka.
     
    13:05
    Domáci vyhrali buly, no po nepresnej prihrávke Petrana sa puk dostáva až za bránu Trenčína a rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    14:20
    Sádecký prebral puk v strednom pásme a na strelu vyval Džugana. Jeho strela spomedzi kruhov skončil v náručí Romančíka.
     
    15:02
    S blížiacim sa koncom prvej tretiny hra stráca tempo a moc gólových príležitostí diváci nevidia.
     
    15:53
    Do útoku zavelil Lištiak. Na útočnej modrej čiare obišiel protihráča a puk pretlačil na Macíka. Jeho zakončenie z dobrej pozície Valent chytá.
     
    16:29
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Rajnoha – 2 min., podrazenie).
     
    16:31
    Domáci vyhrali buly v útočnom pásme. Macíkova strela z dobrej pozície nebola dostatočne prudká a Valent puk vyrazil do rohu ľadovej plochy.
     
    17:59
    DOmáci sa usadili v útočnom pásme. Strelu Róberta Hunu hostia zastavili a puk poslali cez všetky čiary.
     
    18:30
    Hostia v plnom počte.
     
    18:58
    Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať po pravici brankára Romančíka. Domáci vyhrali buly a puk pretlačili do stredného pásma.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Do konca prvej tretiny sa už nič zaujímavé na ľade neudialo a tá sa skončila výsledkom 0:0. Diváci mohli v Liptovskom Mikuláši vidieť vcelku vyrovnaný hokej s množstvom súbojov, no absenciou hokejovej krásy.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:43
    Pekná individuálna práca Jakuba Sukeľa. Ten v útočnom pásme našiel Tamášiho, ktorý spomedzi kruhov vystrelil. Toto zakončenie bolo zblokované a puk skončil v rohu klziska.
     
    21:25
    Veľká príležitosť na druhej strane. Do výbornej pozície sa s pukom dostal Džugan ale Romančík vytiahol perfektný zákrok ap uk vyrazil.
     
    22:30
    Za vlastnou bránou sú s pukom domáci. Po nahodenom puku v útočnom pásme operovala trojica bratov Hunovcov. Tí sa k ohrozeniu brány napokon nedostali a o puk za Valentovou bránou prišli.
     
    23:36
    Veľká šanca domácich na otvorenie stavu stretnutia. Po perfektnej individuálne práci sa dostal Tamáši s pukom až ku Valentovi, ale jeho zakončenie z veľmi dobrej pozície skončilo iba na brankárových betónoch.
     
    24:02
    Vybíral vybojoval puk v strednom pásme a okamžite ho poslal na Macíka. Ten vkorčuľoval do útočného pásma a prudko vystrelil. Valent puk s problémami vyráža a k puku sa dostávajú hostia.
     
    25:47
    Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať v obrannom pásme Trenčína. Domáci vyhrali buly. Tamáši perfektne spoza brány našiel medzi kruhmi osamoteného Petrana. Jeho strelu z prvej Valent parádne chytá a hra sa prerušuje.
     
    26:30
    Zaujímavá situácia Trenčína. Pred brankárom Romančíkom nastala neprehľadná situácia a brána domácich bola odkrytá. Najrýchlejšie sa napokon zorientovali domáci a puk poslali mimo nebezpečenstva.
     
    27:15
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bartovič – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    27:33
    Liptáci vyhrali buly a usadili sa v útočnom pásme. Po sérii prihrávok sa k strele od modrej čiary dosta Stehlík. Valent bol pozorný a puk chytil do lapačky.
     
    27:52
    Trenčínu sa podarilo vybojovať pu pri mantineli a poslať ho za bránu Romančíka.
     
    28:10
    Obrovská šanca domácich. Rudolf Huna išiel sám proti Valentovi. Valent vytiahol bravúrny zákrok a puk vyrazil nad priestor brány.
     
    29:15
    Hostia v plnom počte.
     
    29:57
    Dlhá prihrávka na útočnú modrú čiaru Richardovi Hunovi. Ten mal dostatok času na zakončenie, no jeho strelu Valent chytá a hra sa prerušuje.
     
    30:34
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Michalík – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    30:48
    Liptáci tesne po začatí presilovej hry vybojovali puk a okamžite ho poslali za Valentovu bránu.
     
    31:22
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Kriška – 2 min., hákovanie).
     
    31:22
    Trenčín bude ať výhodu presilovej hry o dvoch hráčov niečo vyše minúty.
     
    31:32
    Hostia zakombinovali v útočnom pásme. McCormackovu delovku od modrej čiary zachytil Kurali a puk poslal cez všetky čiary.
     
    32:03
    Štachovu strelu od modrej čiary Romančík chytá a hra sa prerušuje.
     
    32:27
    Obrovská šanca hostí. V neprehľadnej situácii sa puk kĺzal po bránkovisku, no domáci brankár ho napokon chytá a hra sa opäť prerušuje.
     
    32:36
    Domáci už hrajú so štyrmi hráčmi.
     
    32:51
    Trenčín opäť stratil útočné pásmo a po puk sa musí vrátiť do obrannej tretiny.
     
    33:22
    Domáci v plnom počte.
     
    33:43
    Obrovská šanca domácich. Lištiak v rýchlom protiútoku hľadal krížnou prihrávkou nikým nebráneného Vybírala. Vybíral prihrávku no hokejku dostal, ale puk nedokázal pretlačiť za chrbát Valenta cez jeho betóny.
     
    35:20
    Na druhej strane do útočného pásma vkorčuoval Štach. Jeho zakončenie brankár domácich vyráža a pri puku sú opäť domáci.
     
    35:48
    Vhadzovanie po Romančíkovej ľavici. Hostia buly vyhrali a puk dostal na modrú čiaru Rajnoha. Jeho strelu brankár domácich chytá a hra sa opäť prerušuje.
     
    36:40
    Trenčín je s pukom za bránou Liptovského Mikuláša. K ohrozeniu brány sa zatiaľ nedostal.
     
    36:59
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Kajínek – 2 min., faul lakťom).
     
    37:20
    V útočnom pásme kombinuje trojica bratov Hunovcov. Prudká strela Kuraliho bola zrazená. Domáci zostávajú v útočnom pásme.
     
    37:55
    Hostia sa napokon dokázali oslobodiť a puk vyviezli až do útočného pásma.
     
    38:36
    Tamášiho nebezpečná strela spoza obrancu. Valent puk chytá do lapačky a bude sa vhadzovať po jeho ľavici.
     
    38:44
    Domáci buly vyhrali, ale hostia puk poslali do stredného pásma.
     
    38:58
    Ďalšia Tamášiho prudká strela. Valent zostáva naďalej neporazený.
     
    38:59
    Hostia v plnom počte.
     
    39:12
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Lištiak – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    39:35
    Trenčín teraz obstreľuje bránu domácich. Romančík skvele drží svoj tím.
     
    39:50
    Domácim sa podarilo vybojovať puk a vyhodiť ho cez všetky čiary. Liptáci môžu vystriedať.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Stav stretnutia aj po druhej tretine zostáva nezmenený a platí bezgólový stav, 0:0. V druhej tretine si tímy vypracovali viacero veľmi dobrých gólových príležitostí. Brankári oboch tímov zatiaľ zostávaju neporazení.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:14
    Liptáci vyhrali úvodné buly tretej tretiny a zbierajú cenné sekundy v strednom a útočnom pásme.
     
    40:34
    Hostia sú stále bez útočného pásma. Liptáci veľmi dobre napádajú a odoberajú puk.
     
    40:52
    Trenčín sa až teraz udržal v útočnom pásme. No koniec presilovej hry sa blíži.
     
    41:15
    Domáci v plnom počte.
     
    41:53
    Romančík teraz vytiahol perfetkné zákroky a ani dve dorážky Kajíneka nepustil za svoj chrbát.
     
    42:57
    Úvod tretej tretiny je zatiaľ až na Kajínekovu šancu Trenčína dosť vlažný z oboch strán.
     
    44:05
    Veľká šanca Trenčína. Alderson pred bránu prihral na osamoteného Mikysku. Romančík bol opäť proti a znova vytiahol perfektný zákrok.
     
    44:43
    Rudolf Huna nabral v strednom pásme rýchlosť a tlačil sa pred Valenta. Jeho zakončenie z uhla nerobilo brankárovi problémy.
     
    46:05
    Chromiakove zakončenie spoza obrancu bolo zblokované a puk letel len za bránu Liptovského Mikuláša.
     
    47:38
    Vhadzovať sa bude po pravici brankára Romančíka. Domáci vyhrali buly a do úniku sa tlačil Vybíral, ktorý bol faulovaný.
     
    47:47
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Radivojevič – 2 min., držanie).
     
    48:05
    Trenčania hneď v úvode oslabenia vybojovali puk a môžu ho poslať cez všetka čiary.
     
    48:30
    Petran nahodil puk na bránu Trenčína, kde sa k teču dostal Sukeľ., Valent puk vyrazil do rohu klziska.
     
    48:50
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Petran – 2 min., sekanie).
     
    49:07
    McCormackova strela od modrej čiary bola prudká, ale veľmi nepresná.
     
    49:46
    Hostia v plnom počte.
     
    50:13
    Trenčín sa v útočnom pásme dlho neohrial. Puk pred domácich vybojoval Sukeľ a vyviezol ho do stredného pásma. Domáci môžu vystriedať.
     
    50:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci v obrannom pásme zachytili prihrávku a do úniku sám proti brankárovi sa dostal MICHAL UHRÍK. Puk Valent najprv zastavil, no ten napokon prekĺzol za jeho chrbát. Bez asistencií.
     
    50:52
    Domáci v plnom počte.
     
    51:16
    Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Trenčína. Domáci vyhrali buly. Po pár prihrávkach popri mantineli sa puk dostal k Uhríkovi, ktorý z prvej vystrelil. Valent puk chytá.
     
    52:18
    Na oboch stranách bolo v poslendej minúte viacero strát puku a hralo sa najmä v strednom pásme.
     
    53:40
    Hostia puk nahodili do útočného pásma. Pri ňom ale boli rýchlejšie hráči Liptovského Mikuláša a oba tímy idú striedať.
     
    54:32
    Droppova strela od modrej čiary Valentovi vypadla. Brániaci hráči hostí puk poslali mimo ohrozenia brány.
     
    55:39
    V strednom pásme sa ujdal puku Valach a pokúsil sa natlačiť medzi kruhy pred Romančíka. Tam boli ale brániaci Liptáci a puk mu odobrali.
     
    55:57
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Rajnoha – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    56:12
    Trenčania vybojovali puk v obrannom pásme a vybrali sa do protiútoku. Švecova strela spoza obrancu bola zrazená a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    56:50
    Domáci sa usadili v útočnom pásme. Neprehľadnú situáciu pred Valentom napokon Trenčania vyriešili a puk poslali až za bránu Liptovského Mikuláša.
     
    57:20
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Alderson – 2 min., sekanie).
     
    57:20
    Liptáci budú mať výhodu presilovej hry o dvoch hráčov 37 sekúnd.
     
    57:44
    Prudkú strelu Stehlíka Valent vyrazil a puk skončil v rohu ľadovej plochy. Domáci zostávajú v útočnom pásme.
     
    57:57
    Trenčín so štyrmi hráčmi.
     
    58:24
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Nemec – 2 min., hákovanie).
     
    58:24
    Oddychový čas hostí.
     
    58:58
    Hostia sa usadili v útočnom pásme a nadychujú sa na záverečný tlak.
     
    59:24
    Hostia v plnom počte.
     
    59:30
    Liptáci sa zatiaľ úspešne bránia. Puk vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    Koniec zápasu.
     
    Stretnutie sa napokon končí výsledkom 1:0. Jediný gól stretnutia strelil v 51. minúte Uhrík, keď bol úspešný sám proti brankárovi Valentovi. Týmto sa s vami lúčim a prajem pekný zbytok večera. (19:27:57)

    Michael Hruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 51. Uhrík


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík – Droppa, Petran, Kurali, Nemec, Roman, Mezovský, Smutný, Stehlík – Kriška, Tamáši, J. Sukeľ – Macík, Lištiak, Vybíral – Piatka, Uhrík, Michalík – Ri. Huna, Ro. Huna, Ru. Huna
    HK DUKLA Trenčín: Valent – McCormack, Starosta, Rajnoha, Štach, Sládok, Kajínek, Stacha – Alderson, Mikyska, Valach – Bartovič, Sádecký, Džugan – Chromiak, Švec, Radivojevič – Ďurina, Kováčik, Krajč

    Rozhodca: Konc st., Juhász – Konc ml., Soltész