Plzeň – Liberec 4:2 (kon.) | Salzburg – HC Litvínov 8:7 (2:1 po s.n.) | Pardubice – Třinec 3:2 (po pr.)
Hradec Králové – Vítkovice 4:2 (kon.) | Sparta Praha – Kladno 5:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 5:2 (kon.)
K. Vary – Mladá Boleslav 7:1 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
4:2 (3:0, 1:0, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 01.11.2019, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    59:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři ještě v závěru střílí druhý gól. Vybojovali puk před brankou a dorážející MILOSLAV ADAMEC se trefil podruhé v zápase. Micka neměl šanci se přesunout. Asistence: Adam Liška a Jan Křepelka.
     
    43:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku už Bílí Tygři využívají a prosazují se poprvé v zápase! Rychlá kombinace po ose Jansa – Nezbeda – Adamec končí gólem! Druhý jmenovaný našel přihrávkou zpoza branky před Mickou volného MILOSLAVA ADAMCE, který z první zakončil k pravé tyči mimo dosah plzeňského gólmana. Asistence: Lukáš Nezbeda a Filip Jansa.
     
    32:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Malát protečoval puk do útočného pásma, Princl u mantinelu odzbrojil soupeře tvrdým hitem a hned našel před brankou najetého TOMÁŠE ČERMÁKA, jenž překonal Čajana střelou z první mezi betony! Asistence: Marek Princl a Sebastián Malát.
     
    10:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Také druhou přesilovku Škoda využívá a brzy vede už 3:0! Nahození od modré čáry hosté zastavili, jenže kotouč na branku hned poslal rychle zorientovaný Slanina, Čajan pouze vyrazil a pohotový ADAM ŽENÍŠEK doklepl jednoduše puk do sítě. Asistence: Jan Slanina.
     
    07:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni početní výhodu přeci jen využívají! VÁCLAV ADAMEC dostal od Ženíška přihrávku na levý kruh a svižnou střelou zápěstím vypálil přesně k tyči nad beton bezmocného Čajana. Asistence: Adam Ženíšek a Jan Slanina.
     
    05:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlý přechod Západočechů do útoku ještě ke gólů nevedl, když Kolářovu přihrávku před branku netrefil ideálně Šilhán. Ovšem právě FILIP KOLÁŘ poté vystihl špatnou rozehrávku Bílých Tygrů, z úhlu se nabruslil přes branku a bekhendovým zakončením po ledě poslal puk pod betonem Pavla Čajana do sítě. Bez asistence.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 6. Kolář, 8. V. Adamec (Ženíšek, Slanina), 11. Ženíšek (Slanina), 33. Čermák (Princl, Malát) – 44. M. Adamec (Nezbeda, Jansa), 60. M. Adamec (Liška, Křepelka)


    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Pánek, Vajner, Kremláček, Kovařík, Šilhán, Malák (A) – Marcel, Kvasnička, Hollar, Kopic, V. Adamec, Šuhaj, Slanina, Čermák, Kolář (C), Malát, Ženíšek, Princl (A)
    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Krátký) – Böhm, Aubrecht, Ira, Charvát (C), Žůrek, Had (A) – Křepelka, Vomáčka, Šafařovský (A), M. Adamec, Jansa, Strnad, Masař, Liška, Drábek, Nezbeda, Rossmy

    Rozhodca: Hucl – Tvrdík, Sedláček