Nashville – Calgary 5:6 (po pr.) | Vegas – Montreal 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
Nashville Predators
5:6 (2:1, 2:0, 1:4 - 0:1)
Calgary Flames
cz Piatok 01.11.2019, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:58 Matthew TKACHUK - 5:6
     
    64:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bláznivý zápas je u svého konce a to dvě vteřiny před koncem prodloužení! Elias Lindholm se dostal ke střele, která byla zblokována, ovšem k odraženému kotouči se dostal MATTHEW TKACHUK, který holí z podnoh vstřelil neuvěřitelnou branku! Na tento famózní moment není potřeba slov. V absolutně neskutečném zápase tak nakonec vítězí Calgary Flames! Asistence: Elias Lindholm a TJ Brodie.
    59:22 Matthew TKACHUK - 5:5
     
    59:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je naprosto neskutečné, jelikož Flames srovnávají na 5:5! Hosté vsadili už vše na jednu kartu a zkusili to bez brankáře, což se náramně vyplatilo. Sean Monahan se dostal ke střele z předbrankového prostoru, ovšem Rinne vyrazil puk betonem pouze na hůl MATTHEWA TKACHUKA, který už dokázal vsítit branku. Asistence: Sean Monahan a Johnny Gaudreau.
    58:38 Austin WATSON - 5:4
     
    58:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle je závěr zápasu jako hrom, jelikož Predators si berou vedení zpět! Po neúspěšném útoku hostů se do protiútoku dostali domácí, kdy jel s pukem na levé straně Colton Sissons, který na sebe vzal obránce i s brankářem a krásnou žabičkou tak dostal do tutovky AUSTINA WATSONA, který jí proměnil. Asistence: Colton Sissons a Mattias Ekholm.
    56:39 Alan QUINE - 4:4
     
    56:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nečekané se opravdu stalo a Flames ve třetí třetině dotáhli tříbrankovou ztrátu a srovnali na 4:4! Mark Giordano nejprve nepropálil Rinneho z levé strany, ale po chvíli se k němu opět dostal kotouč, kterým po ose našel před bránou ALANA QUINEHO a ten pohotově zakončil do odkryté brány. Asistence: Mark Giordano a Derek Ryan.
    53:38 Elias LINDHOLM - 4:3
     
    53:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Stovka gólů švédského útočníka v NHL je na světě, ale také snížení Flames na rozdíl jediné branky! Sean Monahan svou tvrdostí vybojoval kotouč za domácí bránou, který posléze poslal ELIASU LINDHOLMOVI a ten propálil Rinneho. Asistence: Sean Monahan.
    41:58 Rasmus ANDERSSON - 4:2
     
    41:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No pozor! Hosté na začátku třetí dvacetiminutovky snižují na 2:4 a dramatizují toto utkání. RASMUS ANDERSSON se dostal ke kotouči na pravé straně a vypálil do pravého růžku, kdy si Rinne sáhl na puk, ale nedokázal jej vyrazit. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    38:52 Calle JÄRNKROK - 4:1
     
    38:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Místo zdramatizování utkání dávají Predators už druhou branku v oslabení a vedou tak 4:1! Po nepřesné přihrávce hostů v útočném pásmu se Nashville dostalo do přečíslení 2 na 1, kdy měl kotouč na holi CALLE JÄRNKROK, před kterým se otevřel prostor a tak vypálil do pravé strany pod horní tyč. Asistence: Austin Watson.
    24:36 Calle JÄRNKROK - 3:1
     
    24:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jdou v oslabení zpět do dvoubrankového vedení! Austin Watson ukradl kotouč v rychlém protiútoku se Nashville dostalo do přečíslení, které zakončil do odkryté brány CALLE JÄRNKROK. Asistence: Austin Watson.
    15:27 Derek RYAN - 2:1
     
    15:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je sníženo na 1:2! Flames snad ze své druhé střely na branku dává gól! DEREK RYAN dostal z hole Tkachuka skvělou přihrávku do levé části kruhu a vypálil do odkryté svatyně Rinneho. Asistence: Matthew Tkachuk a Noah Hanifin.
    Austin WATSON - 2:0
     
    10:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je to 2:0 pro naprosto skvěle hrající Predators! Colton Sissons to nejprve zkoušel z pravé strany, ovšem jeho střela byla zblokována obráncem, ale puk mu zůstal na hokejce, který posléze poslal AUSTINU WATSONOVI. jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil Ritticha. Asistence: Colton Sissons a Matt Irwin.
    05:33 Nick BONINO - 1:0
     
    05:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, kterou dává domácí celek! Craig Smith se z levé strany dostal ke střele, kterou Rittich vyrazil jen před sebe, kde z otočky dokázal pohotově zakončit NICK BONINO. Asistence: Craig Smith a Ryan Ellis.

    Michal Raška

    Góly a asistencie: 6. Bonino (C. Smith, Ellis), 11. Watson (Sissons, Irwin), 25. Järnkrok (Watson), 39. Järnkrok (Watson), 59. Watson (Sissons, Ekholm) – 16. D. Ryan (Tkachuk, Hanifin), 42. R. Andersson (J. Gaudreau, Monahan), 54. E. Lindholm (Monahan), 57. Quine (Giordano, D. Ryan), 60. Tkachuk (Monahan, J. Gaudreau), 65. Tkachuk (E. Lindholm, Brodie)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Irwin, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, Järnkrok – Mikael Granlund, Duchene, F. Forsberg – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Turris, Sissons.
    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund, Tkachuk (A) – S. Bennett, D. Ryan, Mangiapane – Quine, Jankowski, Lucic.

    Rozhodca: Jake Brenk, Marc Joannette – Brad Kovačik, Travis Toomey

    Diváci: 17 351