Košice – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Detva – B. Bystrica 1:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:4 (kon.)
Miškovec – Budapešť 4:1 (kon.) | Nitra – Michalovce 6:2 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec po predl.
HC Košice
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Utorok 22.10.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté. Do samosatného úniku sa dostal TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý rozhodol o tom, že druhý bod dnes berú Novozámčania.
     
    54:57
    Sujova formácia to rozbalila naplno. Matej Kristín pochytal aj nemožné, na jeho bránku to teraz lietalo skutočne zo všetkých strán.
     
    53:57
    Skvelá práca Pavla Klhůfka. Ten zvládol atak dvoch súperov a technickou parádou sa presunul pred bránku. Jeho puk ešte Kristínovi vypadol, do siete ho nedotlačil ani Rapáč.
     
    53:32
    Pred Matejom Kristínom sa do seba pustilo všetkých desať hokejistov. Rukavice na ľad ale neleteli. Arbitri sa rozhodli tú situáciu pustiť a vylučovať nebudú.
     
    52:33
    Košice dali gól!
    A Košiciam to napokon možno aj pomohlo. Po vhadzovaní pokojne rozohrali, puk poslali na modrú čiaru a po rane odtiaľ inkasoval Kristín aj druhýkrát. Gólovo sa prezentoval DÁVID SKOKAN. Asistencie: Jurij Repe, Branislav Rapáč.
     
    49:06
    Z košickej strany prišla konečne nejaká dynamika. Haščák sa pozeral na mantinel, prihral však za ľavý kruh. Odtiaľ vyrukoval s delovkou Chovan, ktorý Kristínovu bránku tesne prepálil.
     
    39:20
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Pospíšil – 2 min., podrazenie).
     
    38:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Andrej Košarišťan sa hnevá, ale toto bolo nechytateľné. Novozámockí hokejisti si puk niekoľkokrát poslali, až napokon vyslal spoza kruhov bombu nad gólmanovu lapačku BRANISLAV FÁBRY. Asistencia: Tomáš Pospíšil.
     
    37:58
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Branislav Rapáč – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    36:42
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Belluš – 2 min., podrazenie).
     
    31:50
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Filip Bajtek – 2 min., sekanie).
     
    28:15
    A ďalšia veľká šanca domáceho celku. Spätná prihrávka pred bránkovisko, Kristín musel akrobaticky poskočiť. V ostatných minútach majú viac z hry Košice.
     
    27:57
    Obrovská šanca Dávida Skokana. K puku sa dostal priamo pred bránkoviskom, kde si ešte skúsil rozpohybovať Kristína. Druhý košický gól však nestrelil.
     
    22:31
    Martin Jakúbek mohol poslať Nové Zámky znova do vedenia! Postrážil si košickú rozohrávku, dostal sa k puku, vykorčuľoval proti Košarišťanovi a zoči-voči nechal vyniknúť jeho lapačku.
     
    20:51
    Individuálny prienik Tomáša Pospíšila. Hokejku mal po celý čas ďaleko od tela, napriek tomu sa ale preštrikoval až pred Košarišťana. Našťastie pre Košice to na zakončenie nebolo.
     
    18:12
    Košice dali gól!
    Rýchla útočná akcia prináša vyrovnávajúci gól. Košice to zahrali na dve prihrávky, tá druhá smerovala na modrú čiaru. Prikorčuľoval tam JURIJ REPE, ktorý nekompromisnou delovkou rozvlnil novozámockú sieť. Asistencie: Marcel Haščák, Juraj Majdan.
     
    17:04
    Na opačnej strane dôležitý zákrok Košarišťana, ktorý riešil ranu spred bránkoviska. Ideálna palebná pozícia, druhý gól v košickej sieti ale nepriniesla.
     
    14:38
    Obrovská šanca Olivera Jokeľa. Prihrávku dostal priamo pred bránkovisko, preto pálil z prvej. Puk mu ale na čepeľ nedosadol ideálne a pretočil sa, preto z toho bolo zakončenie len do ochrannej siete.
     
    11:30
    Skvelý Matej Kristín. Pred jeho bránkoviskom dobiedzal Filip Vrábeľ, ktorý sa snažil voľný puk dotlačiť až do siete. Proti bol dvakrát pravý betón novozámockého gólmana.
     
    09:52
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Juraj Majdan – 2 min., hrubosť).
     
    09:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Filip Bajtek – 2 min., podrazenie).
     
    09:02
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Daniel Štumpf – 2 min., hrubosť).
     
    07:56
    Veľká šanca košických Oceliarov! Pavel Klhůfek bol tiesnený, napriek tomu sa ale vydal na únik. V páde však zakončil tesne vedľa Kristínovej svätyne.
     
    06:49
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Juraj Majdan – 2 min., krosček).
     
    05:37
    Po dlhom súboji pri mantineli vytiahol puk Skokan. Ten ho nahodil na Kristína, ktorý úplne nezmyselne vykopával pred bránkovisko. Našťastie pre Nové Zámky sa tu Košice nepresadili.
     
    02:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    No a hostia sa dostávajú pohodlne do vedenia. Pospíšil sa vrátil na ľad, zapojil sa do hry a spolu so svojimi spoluhráčmi využil chvíľkovú nepozornosť košickej defenzívy. Presadil sa RADIM HRUŠKA. Asistencie: Juraj Jurík, Tomáš Pospíšil.
     
    00:33
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Pospíšil – 2 min., hákovanie).

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 19. Repe (Haščák, Majdan), 53. Skokan (Repe, Rapáč) – 3. Hruška (Jurík, Pospíšil), 39. Fábry (Pospíšil), 64. Pospíšil


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Koch (A), Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan (C), Klhůfek — Rapáč, Bortňák, Milý — Suja, Vrábeľ, Jokeľ
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Pavlas) — Šmach, P. Mikuš (A), Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Dlugoš — Pospíšil, Urban, J. Jurík (C) — Štumpf, Hruška, Bajtek — Jakúbek, Fábry (A), Rogoň — Múčka, Ondrušek, Bečka

    Rozhodca: Valach, Orolin — Beniač, Smrek