Košice – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Detva – B. Bystrica 1:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:4 (kon.)
Miškovec – Budapešť 4:1 (kon.) | Nitra – Michalovce 6:2 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec po predl.
HC Košice
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Utorok 22.10.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Stretnutie medzi Košicami a Novými Zámkami sa skončilo. Po výsledku v pomere 2:3 pp berú dva body do tabuľky novozámockí hokejisti.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 43:22

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:08:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté. Do samosatného úniku sa dostal TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý rozhodol o tom, že druhý bod dnes berú Novozámčania.
     
    63:01
    Novozámčania chceli ostať na čiare, napokon sa však predsa len museli stiahnuť. Z ľavej strany vypálil Klhůfek, nepresne.
     
    62:40
    Hra spomalila, puk kontrolujú hostia.
     
    61:57
    Drtina zacúval za Kristína, odkiaľ chcel založiť útočnú akciu Nových Zámkov. Objavil sa tam však dobiedzajúci Chovan a je z toho puk pre Košice.
     
    61:19
    Strela Tomáša Slováka, Matej Kristín hru prerušuje.
     
    61:01
    V úvodnej minúte predĺženia sa aktivita prestriedala na oboch stranách, no ani jeden z celkov sa nedostal k zakončeniu, ktoré by malo gólové parametre.
     
    60:16
    Predĺženie sa začalo. Kto skóruje prvý, berie druhý bod. Ak neskóruje nik, o víťazovi budú musieť rozhodnúť samostatné nájazdy.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tri tretiny o víťazovi nerozhodli, o malý moment budeme pokračovať predĺžením.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:04
    Je tu posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    58:49
    Posledné dve minúty. V pásme súpera kombinovali tentokrát Nové Zámky, ale od mantinelov sa neodlepili. No a z podobných pozícií padajú góly skutočne len sporadicky.
     
    57:40
    Čas do konca tretej tretiny sa poriadne kráti. Oba celky ho už budú chcieť prečkať bez inkasovaného gólu, ktorý by ich s najväčšou pravdepodobnosťou obral o body.
     
    56:57
    Píska sa zakázané uvoľnenie Nových Zámkov.
     
    56:34
    Rogoň sa otáčal zo strany na stranu, k puku sa ale nedostal. Príliš ho to však mrzieť nemusí, keďže jeho spoluhráčom sa to už podarilo.
     
    55:23
    Od mantinela nahadzoval Chovan, brankár hru prerušil. Počas krátkej prestávky sa potrebujú novozámockí hokejisti upokojiť.
     
    54:57
    Sujova formácia to rozbalila naplno. Matej Kristín pochytal aj nemožné, na jeho bránku to teraz lietalo skutočne zo všetkých strán.
     
    53:57
    Skvelá práca Pavla Klhůfka. Ten zvládol atak dvoch súperov a technickou parádou sa presunul pred bránku. Jeho puk ešte Kristínovi vypadol, do siete ho nedotlačil ani Rapáč.
     
    53:32
    Pred Matejom Kristínom sa do seba pustilo všetkých desať hokejistov. Rukavice na ľad ale neleteli. Arbitri sa rozhodli tú situáciu pustiť a vylučovať nebudú.
     
    52:33
    Košice dali gól!
    A Košiciam to napokon možno aj pomohlo. Po vhadzovaní pokojne rozohrali, puk poslali na modrú čiaru a po rane odtiaľ inkasoval Kristín aj druhýkrát. Gólovo sa prezentoval DÁVID SKOKAN. Asistencie: Jurij Repe, Branislav Rapáč.
     
    52:27
    Repe zapracoval pri kruhu, kde prišiel aj hraničný zákrok jedného z hostí. Tentokrát sa ale nepíska, pomer síl na ľadovej ploche sa tak meniť nebude.
     
    51:15
    Haščák prenechal Chovanovi, ten Majdanovi. Košičania sa stále držia v pásme, naďalej ale platí, že tam toho veľa vymyslieť nevedia.
     
    50:23
    Hru sa rozhodol prerušiť aj Košarišťan. Bol to jeho len piaty zákrok v tretej tretine. Matej Kristín si ich musel pripísať dvojnásobok.
     
    50:01
    Veľavravná reakcia Rapáča, ktorému strelu zblokoval Drtina. Košičania sa snažia, no nepadá im to tam.
     
    49:06
    Z košickej strany prišla konečne nejaká dynamika. Haščák sa pozeral na mantinel, prihral však za ľavý kruh. Odtiaľ vyrukoval s delovkou Chovan, ktorý Kristínovu bránku tesne prepálil.
     
    48:20
    Rapáčov pokus o sťahovačku, puk narazil na korčule súpera. Košice už museli ísť striedať, stálo ich to možnosť hrať v útočnom pásme.
     
    47:48
    Hain zrýchlil na ľavej strane, čo košická defenzíva nečakala. Síce sa obranca Nových Zámkov do pásma nedostal, ale domácim vzal cenné sekundy.
     
    46:27
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    45:23
    Hostia poslali puk na tribúnu. Jeden z fanúšikov si tak odnesie pekný spomienkový predmet na dnešný zápas.
     
    44:49
    Drtina korčuľoval z druhej vlny, puk mohol pokojne smerovať na jeho čepeľ. Drtina by strieľal z modrej, ale novozámockí hokejisti to napokon riešili nahodením na mantinel.
     
    44:28
    Chovan bol azda štyrikrát prišpendlený k mantinelu, puk ale pre Košice udržal. Nie však dlho, napokon sa k nemu dostal Ordzovenský.
     
    43:12
    Počas prvých štyroch minút tretej tretiny sa prerušovalo až príliš často. Je to skôr na škodu, hra stráca na tempe, paradoxne, v tretej tretine by to malo byť presne naopak.
     
    43:00
    Tesné zakázané uvoľnenie v neprospech košického tímu, aj keď hráči prejavili záujem pokračovať bez prerušenia. Vhadzovať sa bude pred Košarišťanom.
     
    42:40
    Je neuveriteľné, ako často sa v úvode tretej tretiny puk ocitá v novozámockom bránkovisku. Tento priestor ale jednoznačne patrí Kristínovi, zatiaľ je to bez väčších košických šancí.
     
    41:42
    Klhůfkova zadovka, teraz už Ordzovenský využil svoje parametre a s pukom sa pretlačil až do stredného pásma. Medzičasom hrajú oba celky v plnom počte.
     
    41:01
    Ordzovenský spoza bránky nevyhodil, súper sa k puku ešte vrátil. Posielal ho pred Kristína, ale ten naďalej potvrdzuje, že je dnes mimoriadne pozorný. Hru prerušil, vhadzovať sa bude po jeho ľavici.
     
    40:59
    Oceliari boli dvakrát vykázaní do stredného pásma. Najskôr sa tak stalo po prihrávke rukou, následne aj po postavení mimo hry.
     
    40:41
    Chovan nabil Skokanovi, ktorý sa z pravej strany prebíjal pred bránku. Puk posielal po ľade, preto naň dokázal Matej Kristín zareagovať.
     
    40:16
    Hlavný arbiter sa postaral o štart poslednej časti riadnej hracej doby. Tešíme sa na to, čo nás počas najbližších 20 minút na ľadovej ploche čaká.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalších 20 minút ubehlo pomerne rýchlo a znamená to, že zo zápasu sú odohrané už dve tretiny. Do záverečnej časti sa pôjde za stavu 1:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 23:13

    Tretia tretina sa začne približne o 19:20.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:20
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Pospíšil – 2 min., podrazenie).
     
    38:50
    Hostia pokračujú v presilovke piatich proti štyrom, puk je pri ich bránke.
     
    38:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Andrej Košarišťan sa hnevá, ale toto bolo nechytateľné. Novozámockí hokejisti si puk niekoľkokrát poslali, až napokon vyslal spoza kruhov bombu nad gólmanovu lapačku BRANISLAV FÁBRY. Asistencia: Tomáš Pospíšil.
     
    37:58
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Branislav Rapáč – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    37:40
    Ďalšie vyvezenie puku, po krídle ho dostal ďaleko Jokeľ. Vhadzuje sa v strednom pásme, bližšie k útočnej modrej čiare Košíc.
     
    37:22
    Puk je ďaleko od Košarišťana, Nové Zámky navyše musia čeliť aktívnemu napádaniu zo strany svojho dnešného hostiteľa.
     
    36:42
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Belluš – 2 min., podrazenie).
     
    36:40
    Ani Slovák hru neupokojil. Novozámockí hokejisti držia súpera dlho v jeho obrannom pásme.
     
    35:49
    Pavel Klhůfek z pásma nevyhodil, Nové Zámky ostali pred Košarišťanom. Prekorčuľoval tam Jakúbek, ale príliš veľa vody nenamútil.
     
    34:30
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    34:20
    Haščák si na pravej strane pohybom tela pýtal puk, napokon ale pre avizované postavenie mimo hry v útočnej akcii pokračovať nemohol.
     
    33:49
    Ani tentokrát sme tam toho ale príliš veľa zaujímavého nevideli. Michal Chovan nastreľoval po mantineli, čo nemohlo robiť hosťom absolútne žiadne problémy.
     
    33:20
    Znova sa hrá pred Kristínom.
     
    32:47
    Rýchlo sa tam síce vrátili, na ranu od modrej si dal ale Kristín pozor a puk pravým betónom zrazil. Navyše, Nové Zámky vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    32:04
    Nepresná rana Košíc, tie sa vyháňajú z útočného pásma.
     
    31:50
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Filip Bajtek – 2 min., sekanie).
     
    31:42
    Viacero striel z medzikružia, Matej Kristín sa ich nezľakol a ostal stáť. Správne rozhodnutie, smerovali do horných partií jeho bránky.
     
    30:14
    Deje sa tak v tejto chvíli, čerstvé sily na ľad pošlú aj Košice. Medzičasom začala plynúť druhá polovica riadnej hracej doby.
     
    29:43
    Košarišťan sa chytá za hlavu, novozámockí obrancovia výborne zabránili samostatnému úniku domáceho hokejistu. Hostia sú však unavení a potrebujú čím skôr striedať.
     
    28:15
    A ďalšia veľká šanca domáceho celku. Spätná prihrávka pred bránkovisko, Kristín musel akrobaticky poskočiť. V ostatných minútach majú viac z hry Košice.
     
    27:57
    Obrovská šanca Dávida Skokana. K puku sa dostal priamo pred bránkoviskom, kde si ešte skúsil rozpohybovať Kristína. Druhý košický gól však nestrelil.
     
    27:07
    Kostrbatý prechod cez útočnú modrú, toto Oceliarom nevyšlo. Pri puku sú novozámockí hokejisti.
     
    26:30
    Tomáš Slovák sa za pukom príliš ponáhľať nemusel, bolo to jasné zakázané uvoľnenie v podaní hostí. Najstarší hokejista Košíc si však ešte celú situáciu postrážil.
     
    26:18
    Po buly ešte prišiel menší košický kolotoč. Chýba tomu prekvapivejší moment, Matej Kristín mal teraz dokonalý rozhľad. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    25:41
    Menšia potýčka pred Kristínom, arbitri si na to dali dostatočný pozor. Vylučovať sa nemusí.
     
    25:18
    Ďalšia chybička v košickej defenzíve. Pred bránkoviskom sa po nej dostal k puku Bečka, ale Košarišťan si dal na pravú polovicu svojej bránky dostatočný pozor. Každopádne, Oceliari by sa mali podobných situácii vyvarovať.
     
    24:37
    Teraz sa však karta obrátila. Oceliari sa dostali pred Kristína, kde puk podržali azda minútu. Hralo sa však len popri mantineloch, preto to na strelu nemali.
     
    23:44
    Tomáš Slovák výborne pozične, telom teraz zblokoval strelecký pokus od modrej čiary. Oceliari od úvodu prostrednej časti s problémami, musia sa prevažne brániť.
     
    22:31
    Martin Jakúbek mohol poslať Nové Zámky znova do vedenia! Postrážil si košickú rozohrávku, dostal sa k puku, vykorčuľoval proti Košarišťanovi a zoči-voči nechal vyniknúť jeho lapačku.
     
    21:40
    Chovan vyhral buly pre Slováka, Košice budú z hĺbky vlastnej defenzívy zakladať ďalšiu útočnú akciu.
     
    20:51
    Individuálny prienik Tomáša Pospíšila. Hokejku mal po celý čas ďaleko od tela, napriek tomu sa ale preštrikoval až pred Košarišťana. Našťastie pre Košice to na zakončenie nebolo.
     
    20:22
    Prostredná časť riadnej hracej doby nám začala plynúť. Za sebou máme prvé sekundy oťukávačiek, oba celky čakajú na možnosť založiť útočnú akciu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina sa skončila, tímy odchádzajú do šatní. Po 20 minútach hry platí priebežný stav 1:1.

    Pomer striel po 1. tretine: 12:6

    Druhá tretina sa začne približne o 18:27.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:02
    Košice sú v pásme, Steel Aréna si pýta „ešte jeden“. Medzičasom začala plynúť posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:12
    Košice dali gól!
    Rýchla útočná akcia prináša vyrovnávajúci gól. Košice to zahrali na dve prihrávky, tá druhá smerovala na modrú čiaru. Prikorčuľoval tam JURIJ REPE, ktorý nekompromisnou delovkou rozvlnil novozámockú sieť. Asistencie: Marcel Haščák, Juraj Majdan.
     
    17:59
    Suja zabojoval pri manitneli a pomedzi dvoch obrancov puk posunul ďalej do pásma. Chýbala mu síce útočná podpora, no Košice si po zbytočnom zakázanom uvoľnení vybojovali aspoň vhadzovanie pred Kristínom.
     
    17:04
    Na opačnej strane dôležitý zákrok Košarišťana, ktorý riešil ranu spred bránkoviska. Ideálna palebná pozícia, druhý gól v košickej sieti ale nepriniesla.
     
    16:35
    Šmach bol v hĺbke defenzívy, mohol pokojne rozohrávať. Hostia sa však uponáhľali a puk poslali len na čepele domácich korčuliarov.
     
    15:59
    Zaujímavý pokus Skokana, ktorý sa obtočil okolo bránky a skúsil prekvapiť Kristína. Vôbec sa mu to nepodarilo, novozámocký gólman to čakal a skvelo zareagoval.
     
    15:30
    Haščák na Chovana, po zrazenej strele to bol jednoduchý puk pre Štraucha. Smerom dopredu sa poberie znova celok zo západného Slovenska.
     
    14:38
    Obrovská šanca Olivera Jokeľa. Prihrávku dostal priamo pred bránkovisko, preto pálil z prvej. Puk mu ale na čepeľ nedosadol ideálne a pretočil sa, preto z toho bolo zakončenie len do ochrannej siete.
     
    14:25
    Rapáč vybojoval puk za bránkou a nahadzoval ho do ohňa. Košičania tam mali dvoch hráčov, bola to nádejná pozícia, ale Kristín si včas ľahol a hru prerušil.
     
    13:45
    Ordzovenský ešte ostal na ľade, práve po jeho aktivite sa hostia presunuli pred Košarišťana. Ten zráža na ochrannú sieť, buly v košickom obrannom pásme.
     
    13:23
    V rohu súboj dvoch skúsených hráčov — Michala Chovana a Petra Ordzovenského. Úspešnejší bol napokon obranca druhej novozámockej formácie.
     
    13:03
    Bečka zatancoval na ľade, napokon ale osobný súboj ustál. Jeho spoluhráči sa medzičasom presunuli pred Košarišťana, nevymysleli tam však nič prelomové.
     
    12:30
    Michal Chovan zacúval do obranného pásma, Košice potrebovali striedať. Čerstvé sily pošlú v tejto chvíli na ľadovú plochu aj Nové Zámky.
     
    11:30
    Skvelý Matej Kristín. Pred jeho bránkoviskom dobiedzal Filip Vrábeľ, ktorý sa snažil voľný puk dotlačiť až do siete. Proti bol dvakrát pravý betón novozámockého gólmana.
     
    11:18
    Medzičasom sa pokračuje v hre piatich proti piatim. Vylúčenia sú ale pomerne bežné, preto sme zvedaví, dokedy to tak bude.
     
    10:57
    Puk je zblokovaný do stredného pásma.
     
    10:07
    Chovanov puk Kristín vykopol, ešte sa k nemu dostal Haščák. Ten to skúsil spomedzi kruhov švihom, ale priestor troch žrdí tesne minul.
     
    09:52
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Juraj Majdan – 2 min., hrubosť).
     
    09:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Filip Bajtek – 2 min., podrazenie).
     
    09:02
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Daniel Štumpf – 2 min., hrubosť).
     
    08:57
    Majdan je na ľade, nevyužitá presilovka aj na strane Nových Zámkov.
     
    07:56
    Veľká šanca košických Oceliarov! Pavel Klhůfek bol tiesnený, napriek tomu sa ale vydal na únik. V páde však zakončil tesne vedľa Kristínovej svätyne.
     
    07:30
    Ďalšie vyhodenie, Kristín pristavuje čepeľou. Jeho spoluhráči sa ale na ľade potrebujú sformovať.
     
    07:04
    Ani Zámčanom nevychádza úvod početnej výhody podľa predstáv. Pospíšil sa musí ponáhľať ku Kristínovi, kam puk odletel bezprostredne po buly pred Košarišťanom.
     
    06:49
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Juraj Majdan – 2 min., krosček).
     
    06:34
    Mikušovi prepadol puk cez čepeľ, poľahky sa tak k nemu dostal Jokeľ. Nasledovala rýchla kombinácia so Sujom, ktorý z uhla nahadzoval. Novozámocký gólman hru radšej prerušil.
     
    06:20
    Bortňák sa zrazil s Kristínom, ktorý si musel dať pozor na odrazený puk. Obaja hokejisti sa rýchlo pozviechali a znova zapojili do diania na ľadovej ploche.
     
    05:37
    Po dlhom súboji pri mantineli vytiahol puk Skokan. Ten ho nahodil na Kristína, ktorý úplne nezmyselne vykopával pred bránkovisko. Našťastie pre Nové Zámky sa tu Košice nepresadili.
     
    04:48
    Hain naznačoval, že potrebuje striedať, jeho miesto okamžite zaujal iný obranca. Košičania tak puk cez šírku pásma nedostali.
     
    03:58
    Oceliari sa absolútne nedokážu dostať cez výborne vykrytú modrú čiaru Nových Zámkov. Hostia zatiaľ dominujú vo všetkých činnostiach.
     
    02:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    No a hostia sa dostávajú pohodlne do vedenia. Pospíšil sa vrátil na ľad, zapojil sa do hry a spolu so svojimi spoluhráčmi využil chvíľkovú nepozornosť košickej defenzívy. Presadil sa RADIM HRUŠKA. Asistencie: Juraj Jurík, Tomáš Pospíšil.
     
    02:18
    Už sú domáci v pásme. Klhůfek nabíjal po peknej kombinácii na modrú, odtiaľ letel puk na teč. Zrazený síce bol, ale len na zadný mantinel.
     
    01:26
    Košiciam to zatiaľ absolútne nevychádza. Dva pokusy o nahodený puk, dvakrát ho hostia zachytili a z modrej čiary poslali až k bránke domáceho celku.
     
    00:58
    Novozámockí hokejisti sa okamžite oslobodili, puk je teraz vyvážaný až k bránke stráženej Andrejom Košarišťanom v košickom drese.
     
    00:33
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Tomáš Pospíšil – 2 min., hákovanie).
     
    00:14
    Zápas sa začal. Úvodné buly napokon pre Košice, ktoré ukoristili puk v stredovom kruhu a teraz premýšľajú, ako ho čo najrýchlejšie dostať ku gólmanovi hostí Matejovi Kristínovi.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Koch (A), Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan (C), Klhůfek — Rapáč, Bortňák, Milý — Suja, Vrábeľ, Jokeľ

    HC Mikron Nové Zámky: Kristín (Pavlas) — Šmach, P. Mikuš (A), Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Dlugoš — Pospíšil, Urban, J. Jurík (C) — Štumpf, Hruška, Bajtek — Jakúbek, Fábry (A), Rogoň — Múčka, Ondrušek, Bečka

    Rozhodca: Valach, Orolin — Beniač, Smrek.
     
    Utorok so sebou prináša tradičné tipsportlgové kolo, domáci HC Košice bude v Steel Aréne hostiť HC Mikron Nové Zámky. A oba celky vstúpia do stretnutia v diametrálne odlišnom rozpoložení.

    HC Košice môže byť so svojimi výkonmi relatívne spokojný. Zverenci nemecko-českého trénera Petra Draisaitla síce v ostatných piatich kolách dvakrát zaváhali, no čo je pre nich najdôležitejšie, v tom poslednom zdolali na horúcom bratislavskom ľade Slovan a do zápasu tak vstúpia víťazne naladení.

    Oceliari podávajú od úvodu sezóny stabilné výkony, čo sa prejavuje aj na ich pomerne vysokom tabuľkovom postavení — patrí im štvrté miesto. Tam sa usadili so ziskom 26 bodov, pričom na líderskú pozíciu strácajú body len tri. Skóre v pomere 38:26 hovorí jasne — Košice majú síce až piaty najproduktívnejší útok v lige, ale tiež druhú najpevnejšiu defenzívu v rámci celej súťaže.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Slovan Bratislava — HC Košice 1:2 sn
    MHK 32 Liptovský Mikuláš — HC Košice 2:4
    HC Košice — HC 07 WPC Koliba Detva 1:4

    Najproduktívnejší hráč Košíc v doterajšom priebehu súťaže:
    Marcel Haščák — 13 gólov, 5 asistencií, 18 kanadských bodov

    Najlepší strelec Košíc v doterajšom priebehu súťaže:
    Marcel Haščák — 13 gólov, 5 asistencií, 18 kanadských bodov


    HC Mikron Nové Zámky musí riešiť úplne iné problémy. Hokejový celok z opačnej strany republiky je totiž aj na opačnej strane tipsportligovej tabuľky, čo si približne pred mesiacom nepredstavoval ani v tom najhoršom sne. Faktom však je, že Novým Zámkom patrí až 12. miesto v rebríčku, pričom horšie je na tom už len Liptovský Mikuláš. Rozhodne im nepomohlo ani päť prehraných zápasov v rade, keď novozámockí hokejisti postupne nestačili na Zvolen, Michalovce, Nitru, Miškovec ani Poprad.

    Na všetko sa ale dá hľadieť aj z opačnej strany — Mikron si v poslednom odohranom kole pripísal výhru, keď na domácom ľade zdolal Detvu. Faktom však je, že na streleckej efektivite bude musieť výrazne popracovať, veď menej gólov nastrieľali už len Liptáci. Skóre 30:37 sa nejaví ako hrozivé, no faktom je aj to, že zatiaľ čo Nové Zámky skórovali počas októbra 10-krát, inkasovali až 19 gólov. A to rozhodne nie je vizitka hodná celku, ktorý by chcel bojovať o popredné priečky.

    Posledné tri zápasy Nových Zámkov:
    HC Mikron Nové Zámky — HC 07 WPC Koliba Detva 1:4
    HK Poprad — HC Mikron Nové Zámky 1:0
    HC Mikron Nové Zámky — DVTK Jegesmedvék Miškovec 4:6

    Naproduktívnejší hráč Nových Zámkov v doterajšom priebehu súťaže:
    Václav Stupka — 7 gólov, 5 asistencií, 12 kanadských bodov

    Najlepší strelec Nových Zámkov v doterajšom priebehu súťaže:
    Václav Stupka — 7 gólov, 5 asistencií, 12 kanadských bodov
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 19. Repe (Haščák, Majdan), 53. Skokan (Repe, Rapáč) – 3. Hruška (Jurík, Pospíšil), 39. Fábry (Pospíšil), 64. Pospíšil


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Koch (A), Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan (C), Klhůfek — Rapáč, Bortňák, Milý — Suja, Vrábeľ, Jokeľ
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Pavlas) — Šmach, P. Mikuš (A), Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Dlugoš — Pospíšil, Urban, J. Jurík (C) — Štumpf, Hruška, Bajtek — Jakúbek, Fábry (A), Rogoň — Múčka, Ondrušek, Bečka

    Rozhodca: Valach, Orolin — Beniač, Smrek