Košice – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Detva – B. Bystrica 1:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:4 (kon.)
Miškovec – Budapešť 4:1 (kon.) | Nitra – Michalovce 6:2 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec po predl.
HC Košice
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Utorok 22.10.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté. Do samosatného úniku sa dostal TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý rozhodol o tom, že druhý bod dnes berú Novozámčania.
     
    52:33
    Košice dali gól!
    A Košiciam to napokon možno aj pomohlo. Po vhadzovaní pokojne rozohrali, puk poslali na modrú čiaru a po rane odtiaľ inkasoval Kristín aj druhýkrát. Gólovo sa prezentoval DÁVID SKOKAN. Asistencie: Jurij Repe, Branislav Rapáč.
     
    38:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Andrej Košarišťan sa hnevá, ale toto bolo nechytateľné. Novozámockí hokejisti si puk niekoľkokrát poslali, až napokon vyslal spoza kruhov bombu nad gólmanovu lapačku BRANISLAV FÁBRY. Asistencia: Tomáš Pospíšil.
     
    18:12
    Košice dali gól!
    Rýchla útočná akcia prináša vyrovnávajúci gól. Košice to zahrali na dve prihrávky, tá druhá smerovala na modrú čiaru. Prikorčuľoval tam JURIJ REPE, ktorý nekompromisnou delovkou rozvlnil novozámockú sieť. Asistencie: Marcel Haščák, Juraj Majdan.
     
    02:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    No a hostia sa dostávajú pohodlne do vedenia. Pospíšil sa vrátil na ľad, zapojil sa do hry a spolu so svojimi spoluhráčmi využil chvíľkovú nepozornosť košickej defenzívy. Presadil sa RADIM HRUŠKA. Asistencie: Juraj Jurík, Tomáš Pospíšil.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 19. Repe (Haščák, Majdan), 53. Skokan (Repe, Rapáč) – 3. Hruška (Jurík, Pospíšil), 39. Fábry (Pospíšil), 64. Pospíšil


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Koch (A), Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan (C), Klhůfek — Rapáč, Bortňák, Milý — Suja, Vrábeľ, Jokeľ
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Pavlas) — Šmach, P. Mikuš (A), Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Dlugoš — Pospíšil, Urban, J. Jurík (C) — Štumpf, Hruška, Bajtek — Jakúbek, Fábry (A), Rogoň — Múčka, Ondrušek, Bečka

    Rozhodca: Valach, Orolin — Beniač, Smrek