Toronto – St. Louis 2:3 (kon.) | Columbus – Buffalo 4:3 (po pr.)
koniec
Toronto Maple Leafs
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
St. Louis Blues
cz Utorok 08.10.2019, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Partner:
    47:51 Alex PIETRANGELO - 2:3
     
    47:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu! Za brankou se dostal k odraženému puku David Perron, který si s ním vybruslil na levý kruh. Následně našel přesnou přihrávkou ALEXE PIETRANGELA, jenž měl před sebou poloodkrytou branku, ale také musel střílet z ostrého úhlu. Zvládl to dokonale, touš poslal nad betonem přesouvajícího se Andersena do sítě – 2:3. Asistence: David Perron a Sammy Blais.
    39:12 Brayden SCHENN - 2:2
     
    39:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující útočné snažení ale pokračovalo! Právě Schwartz dokázal z rohu hřiště najít BRAYDENA SCHENNA, který byl mezi kruhy úplně sám a trefil se mezi betony Frederika Andersena – 2:2. Asistence: Jaden Schwartz a Vladimir Tarasenko.
    31:58 William NYLANDER - 2:1
     
    31:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je tu velký obrat Maple Leafs! Nylander zavezl puk do útočného pásma, kde nahrál Johnsonovi. Ten okamžitě přenesl hru na Codyho Ceciho, jenž ještě nahrál před branku WILLIAMOVI NYLANDEROVI, který krásnou kombinaci zakončil brilantní forhendovou kličkou, po níž zasouval puk do odkryté klece. Oba góly Toronta dělilo jen 24 sekund – 2:1. Asistence: Cody Ceci a Andreas Johnsson.
    31:34 Frédérik GAUTHIER - 1:1
     
    31:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají! Binnington posunul puk za branku na svého obránce, kterého ale okamžitě napadal Gauthier. Ten dostal kotouč na Jasona Spezzu, který ještě Binningtona nepřekonal, ale ze vzduchu dokázal hrací předmět sklepnout zpět před branku a FRÉDÉRIK GAUTHIER ho už dokázal uklidit na místo určení. Asistence: Jason Spezza a Nic Petan.
    28:31 Oskar SUNDQVIST - 0:1
     
    28:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obhájci Stanley Cupu se ujímají vedení! Barbašev nahrál ve středním pásmu OSKAROVI SUNDQVISTOVI, který přejel útočnou modrou a golfákem z pravé strany na bližší tyčku propálil brankáře Andersena. Asistence: Ivan Barbašev a Jordan Binnington.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 32. F. Gauthier (Spezza, Petan), 32. W. Nylander (Ceci, A. Johnsson) – 29. Sundqvist (Barbašev, Binnington), 40. B. Schenn (Schwartz, Tarasenko), 48. Pietrangelo (Perron, Blais)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Ceci, Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Sandin – Marner, Tavares (C), Kapanen – W. Nylander, Matthews (A), A. Johnsson – Moore, Kerfoot, Michejev – F. Gauthier, Spezza, Petan.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Faulk, Dunn – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Blais – Sanford, Bozak, Fabbri – Steen (A), Sundqvist, Barbašev.

    Rozhodca: Brenk, Meier – Gawryletz, Shewchyk

    Diváci: 19 466