Odpolední program (7. den) (kon.) | Večerní program (7. den) (kon.)
koniec udalosti
Odpolední program (7. den)

cz Štvrtok 03.10.2019, 15:35Majstrovstvá sveta
     
    OštěpŽ
    Kateřina Cachová má za sebou už všechny tři pokusy na oštěpu. Od prvního hodu se žádného zlepšení nedočkala, a tak její nejdelší pokus měří 46,11 metru.
     
    KouleM
    Nyní už to vypadalo hodně nadějně v podání Tomáše Staňka, ale postup českému borci nadále uniká. Vrhl koulí totiž jen 20,73 metru a do limitu mu zbývá sedmnáct centimetrů. Má před sebou ještě jeden vrh!
     
    KouleM
    Tomáš Staněk má za sebou také první vrh, ale na případný postup si zatím musí nechat zajít chuť. Koule dolétla jen do vzdálenosti 20,43 metru.
     
    DálkaŽ
    Ani poslední skok v podání Kateřiny Cachové nebyl vůbec dobrý! Pouhých 552 centimetrů... Nejdelší skok tak předvedla v první sérii, ale připíše si jen 786 bodů a se dá čekat propad.
     
    DálkaŽ
    Další skok v podání Kateřiny Cachové, ale žádné zlepšení se nekonalo. Skok byl ještě o jedenáct centimetrů kratší než ten první.
     
    DálkaŽ
    Svůj první skok má za sebou i Kateřina Cachová! Ta však dolétla jen do vzdálenosti 579 centimetrů. To je skoro půl metru za jejím letošním nejlepším výkonem.
     
    DálkaŽ
    A nám už začíná i sedmiboj, kdy se ženy představí ve dvou skupinách a disciplínou bude skok do dálky. V akci uvidíme také Češku – Kateřinu Cachovou.

    Denisa Józsová