NY Rangers – Philadelphia 2:1 (1:0 po s.n.) | Detroit – St. Louis 4:1 (kon.) | Florida – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 3:5 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
San Jose – Calgary 4:1 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Arizona Coyotes
cz Piatok 27.09.2019, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Carl SÖDERBERG - 2:4
     
    59:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes už mohou slavit cenné vítězství! Hughesovu střelu zpoza levého kruhu zablokoval Fischer. Edler pak nezpracoval nepovedené vyhození Oesterleho a odražený kotouč se dostal ke CARLU SÖDERBERGOVI, jenž z vlastní poloviny trefil nikým nehlídanou branku Canucks. Bez asistence.
    32:05 Barrett HAYTON - 2:3
     
    32:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Druhý gól během necelé půlminuty zčistajasna otáčí skóre ve prospěch hostů z Glendale! BARRETT HAYTON přenesl těžiště hry doprava na Ljubuškina, který se mu rozhodl kotouč vrátit. Následovala rychlá střela z levého kruhu, kterou hokejkou lehce tečoval Chatfield a puk zaplul do miniaturní skulinky mezi nohama Jacoba Markströma. Asistence: Ilja Ljubuškin, Aaron Ness.
    31:41 Victor SÖDERSTRÖM - 2:2
     
    31:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Okleštěná sestava Coyotes podruhé srovnává s favoritem krok! Úplně čisté svědomí rozhodně nemá brankář Jacob Markstróm, který nezavřel levou tyč a pustil do sítě nenápadnou střelu z pravého mantinelu od VICTORA SÖDERSTRÖMA. Asistence: Lawson Crouse.
    13:15 Zack MACEWEN - 2:1
     
    13:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět ztracený náskok! Gaudette dojel Bärtschim nahozený puk, na levé straně na sebe navázal hned dva hráče a skvostnou bekhendovou přihrávkou dostal do šance ZACKA MACEWENA, jenž pohotově zakončil mimo Hillův dosah. S autorem gólu se vůbec nestihl zachytit Pederson. Asistence: Adam Gaudette, Sven Bärtschi.
    09:57 Lane PEDERSON - 1:1
     
    09:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti ve vlastním oslabení vyrovnávají! Hudson Fasching se díky Oesterleho práci dostal do úniku. Markström první střelu vyrazil a betonem zlikvidoval i dorážku, nicméně k té došlo ještě jednou a LANE PEDERSON se proti ležícímu brankáři už nemýlil. Asistence: Hudson Fasching, Jordan Oesterle.
    01:20 Micheal FERLAND - 1:0
     
    01:20
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vynikající úvod pro Kosatky, které se hned z první střely dostávají do vedení! Pettersson předal kotouč Leivovi, který ho ze zadního mantinelu s trochou štěstí dostal na MICHEALA FERLANDA a ten ho nadvakrát dorazil z bezprostřední blízkosti za Hilla. Asistence: Josh Leivo, Elias Pettersson.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 2. Ferland (Leivo, Pettersson), 14. MacEwen (Gaudette, Bärtschi) – 10. Pederson (Fasching, Oesterle), 32. Söderström (Crouse), 33. Hayton (Ljubuškin, Ness), 60. Söderberg


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – T. Myers (A), Edler (A), Biega, Q. Hughes, Chatfield, Brisebois – Leivo, Pettersson, Ferland – Eriksson, Gaudette, Bärtschi – MacEwen, Graovac, Goldobin – Virtanen, Beagle (A), Schaller.
    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Goligoski (A), Söderström, Capobianco, Oesterle, Ness, Ljubuškin – Garland, N. Schmaltz, Dvorak – Fischer, Söderberg (A), Crouse – Hinostroza (A), Pederson, Hayton – Fasching, Chaput, Bunting.

    Rozhodca: Anderson, Meier – T. Gawryletz, Knorr.

    Diváci: 18 528