Barys – S.Moskva 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Red Star Kunlun 3:2 (kon.)
Novgorod – Nižnekamsk 3:0 (kon.) | D. Moskva – Vladivostok 4:2 (kon.) | Soči – Petrohrad 0:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Admiral Vladivostok
cz Utorok 17.09.2019, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Dmitrij JAŠKIN - 4:2
     
    58:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Devastace Vladivostoku ve třetím dějství pokračuje! Český forvard DMITRIJ JAŠKIN se po buly prodral do útočného pásma, mezi beky si proklestil cestičku u pravého kruhu k puku a ihned jej prostrčil na branku. Neposedná pryž propadla dnes jinak výtečnému Olkinuorovi do sítě, což je tedy ledová sprcha pro hosty, kteří byli ještě ve 48. minutě ve vedení 2:1. Jaškin zapisuje svůj první gól v sezoně! Asistence: Michal Čajkovský Juuso Hietanen.
    58:09 Andrej An. Mironov - 3:2
     
    58:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ve třetí třetině fantastické Dynamo Moskva otáčí vývoj zápasu a není se vůbec čemu divit. Po souboji za brankou poslal Šipačov puk o prkna k pravému kruhu, kde se k němu dostal ANDREJ MIRONOV a utěšenou ránou dává domácím fanouškům pořádnou dávku euforie! Asistence: Vadim Šipačov.
     
    57:44
    Dobrá rána od modré v podání Andreje MIronova prošla zřejmě nikým netečována těsně vedle branky Olkinuory.
    47:48 Miks INDRAŠIS - 2:2
     
    47:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vladivostok jasně pyká za nedisciplinovanost a je třeba říct, že tuhle branku si připravil Indrašis vlasntě sám! Chopil se na modré puku, prošel přes ní a nahrál na pravou stranu pro Jaškina. Český forvard s ruskými předky vystřelil, Olkinuora vyrazil kotouč jen před sebe a tam už byl s dorážkou pohotový MIKS INDRAŠIS, jenž se nemýlil. Asistence: Dmitrij Jaškin.
     
    47:22
    Andrej Mironov si na modré jasně ukázal, kam chce přihrávku. Dostal jí, takřka ideálně, ale vyprášil jen výstroj Olkinuory. Ještě před tím byl ve výraznější šanci, když pálil z první přesně z pravého kruhu, ale neuspěl.
     
    45:31
    Voda na mlýn pro domácí v podobě další přesilové hry. Adam Almqvist si jde odpočinout na dvě plus dvě minuty za faul na Dmitrije Jaškina. Prvně za háček, poté za sekerku.
     
    41:32
    Nyní už možná někteří fanoušci zvedali ruce nad hlavu, když se Michal Čajkovský dostal u pravé tyčky sám k puku. Už si ho rovnal na střelu bekhendem do sítě, jenže zlověstný puk mu přeskočil hokejku.
     
    40:41
    Hietanen dostal ideální pas mezi kruhy, kde mu střela z první nesedla tak, jak by potřeboval, a těsně minul prostor u pravé tyčky.
     
    40:21
    André Petersson se po pravé straně zkoušel prosmýknout přes Shawna Lalondeho. Neúspěšně, ale jen díky tomu, že jej Lalonde nedovoleně bránil a je z toho dlouhá přesilovka domácích pět na tři.
     
    39:35
    Domácí půjdou do třetí třetiny s přesilovkou, pokud tedy v následujících dvaceti minutách nevyužijí přesilovou hru po tom, co Oleg Lomako na levém kruhu podrazil Dmitrije Jaškina, jenž výborně zabojoval o puk.
     
    37:37
    Ba co víc, nyní byl Dmitrij Jaškin na stejné pozici připraven na dorážku za již padajícího Olkinuoru, ovšem kotouč k němu jeho spoluhráči po parádní zadovce Afinogenova, jenž byl u počátku celé akce, nepropasírovali.
    37:10 Vjačeslav KULJOMIN - 1:2
     
    37:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesně tohle domácí hokejisté potřebovali. Rychlý protiútok, ideální přihrávka Mojsejeva mezi kruhy a střela Jefremova ještě v síti neskončila. Nicméně domácí těžili z dobrého postavení VJAČESLAVA KULJOMINA který byl přesně tam, kde měl být – u před brankou a posléze u levé tyče, kam pohotově zasunul puk a přesouvající se finský gólman neměl ani v nejmenším nárok. Asistence: Vladislav Jefremov, Dmitrij Mojsejev.
    34:31 Denis VICHAREV - 0:2
     
    34:31
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Jenže nyní se raduje hrstka příznivců Admiralu. Po nedůslednosti ve středním pásmu se puku chopil na pravé straně Voronin a zamířil ihned přes modrou. Chvilku to vypadalo, že pojede v tandemu s Vicharevem. Ten se ale odpoutal od svého strážce, pro kterého si nezištně sjel poblíž levému kruhu, kam mu Voronin výborně přihrál. DENIS VICHAREV pak střelou z první nad betonem gólmana zvýšil náskok svého týmu. Asistence: Kirill Voronin.
     
    32:54
    Tlak Moskvanů sílí a nyní měli další velkou šanci! Po dobře vybojované puku u střídaček si sjel po pravé straně před branku Andre Petersson, jenž ale zatím v sezoně postrádá střelecké štěstí a druhý gól v probíhajícím ročníku nepřidal. Jeho střelu na vzdálenější tyč vytěsnil Olkinuora a v tomto dílčím švédsko-finském souboji byl vítězem. A tak to pokračovalo, jelikož Šipačov z dorážky na levé straně netrefil kotouč.
     
    30:41
    Maxim Afinogenov byl ve velké šanci, jenže skóre na dvě jedničky neupravil. Přebruslil dva hráče a natlačil se před Olkinuoru, který ale opět vyráží! Je třeba říct, že Maxim byl při zakončení obtěžován na hraně a možná i lehce za ní Adamem Almqvistem, jenž mu vměstnal hůl mezi nohy.
     
    27:21
    Michail Grigorjev nyní bez námitek odjel na střídačku, protože u mantinelu hodně hrubě skolil Denise Vichareva, jenž se po něm jen tak vyčítavě podíval. Přesilovka pro hosty, dnes již třetí a druhá v prostřední části.
     
    26:14
    Po obrovské chybě v rozehrávce hostí se u pravé tyče Olkinuory zjevil Vjačeslav Kuljomin, který ale už nestačil rychle zakončit do volné části branky. Kotouč končí místo v ní za ní.
     
    25:27
    Domácí nyní svírají svého soupeře před brankou! V těsné blízkosti Olkinuori se do zakončení dostal Andre Petersson, jenže zblízka trefuje trestuhodně pouze muže ve velkém bílém dresu s kormidlem na hrudi.
     
    22:12
    A bude zřejmě držet i nadále, neboť hosté jdou do druhé přesilové hry. Vladimir Brjukvin dostává dvě minuty za podrážení.
     
    21:55
    Maxim Afinogenov si nabruslil před branku, kam tušil, že by mohl dostat přihrávku. A tak se i stalo. Jenže zblízka si na Olkinuoru nepřišel a ten tak stále drží čisté konto.
     
    18:04
    Za zvuku epického songu americké teenagerky Billie Eilish "Bad guy" usedá hostující hráč Ivan Lisin na trestnou lavici. Těžko říct, zda je tato píseň tradiční, když je vyloučen hráč hostí, ale pro současnou situaci a Lisinovo vražení na hrazení to celkem sedí.
     
    11:50
    Dynamo může ukázat, proč má využití přesilovek přes 20 procent. Nikita Bobrjašov bude nyní hodně rád, když si odsedí celé dvě minuty za držení.
     
    09:35
    Len sa trela! Asi tak by se dala popsat utěšená rána Vladimira Butuzova, který si udělal ze tří hráčů Dynama dobrý den a zejména kolem Kirilla Ljamina se bryskně prosmýkl. Všechno krásné, jen smůla v zakončení – horní tyčka.
     
    08:25
    Nyní si již hosté vedli o něco lépe a Voronin nebyl dalek tomu, aby zblízka překonal Bočarova podruhé, jenže nyní předvedl domácí gólman pohotový zákrok betonem!
     
    07:57
    9,52%. Toť je úspěšnost hostí v přesilových hrách a nyní si jí mohou zvednout, jelikož Alexander Mironov jde na dvě minuty ven za nedovolené bránění.
     
    04:57
    A že by to napodruhé bylo v rámci hostí nějak výrazně lepší, to tedy nikoliv. Domácí dokonce jeli do situace dva na jednoho, poté dva na dva. Petunin vzal z levého kruhu odpovědnost na sebe a Olkinuora si připisuje první pořádný zákrok.
    02:10 Konstantin GLAZAČEV - 0:1
     
    02:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté jsou po 130 sekundách do vedení. Ďakov zavezl kotouč po levém kruhu do pásma a vystřelil. Bočarov byl pozorný a vytěsnil kotouč za branku, kde se ho ujal Denis Vicharev. Ten obkroužil branku, přihrál zpoza klece na KONSTATNINA GLAZAČEVA a kapitán Vladivostoku propasíroval kotouč do sítě! Přesně tak, jak se na muže s C na dresu sluší a patří. Asistence: Denis Vicharev, Kirill Ďakov.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 38. V. Kuljomin (Jefremov, Mojsejev), 48. Indrašis (Jaškin), 59. Mironov (Šipačov), 59. Jaškin (Čajkovský, Hietanen) – 3. Glazačev (Vicharev, Ďakov), 35. Vicharev (K. Voronin)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov (A), Grigorjev, Bojkov, Ľamin, Pribylskij – A. Petersson, Šipačov, Tarasov (C) – Mojsejev, Jefremov, V. Kuljomin – Jaškin, Indrašis, Afinogenov (A) – Muranov, Petunin, Brjukvin.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Kozlovskij, Miščenko, Bobrjašov, Ďakov (A), Ostrovskij – Butuzov, Ljungh, Sidljarov – Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Glazačev (C), Vicharev, K. Voronin – J. Petrov (A), Lisin, Zajcev – Konnov.

    Rozhodca: Vladimir Bukin, Jurij Cypljakov – Jaroslav Parikov, Jevgenij Strelcov