Barys – S.Moskva 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Red Star Kunlun 3:2 (kon.)
Novgorod – Nižnekamsk 3:0 (kon.) | D. Moskva – Vladivostok 4:2 (kon.) | Soči – Petrohrad 0:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Admiral Vladivostok
cz Utorok 17.09.2019, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:31
    Voda na mlýn pro domácí v podobě další přesilové hry. Adam Almqvist si jde odpočinout na dvě plus dvě minuty za faul na Dmitrije Jaškina. Prvně za háček, poté za sekerku.
     
    40:21
    André Petersson se po pravé straně zkoušel prosmýknout přes Shawna Lalondeho. Neúspěšně, ale jen díky tomu, že jej Lalonde nedovoleně bránil a je z toho dlouhá přesilovka domácích pět na tři.
     
    39:35
    Domácí půjdou do třetí třetiny s přesilovkou, pokud tedy v následujících dvaceti minutách nevyužijí přesilovou hru po tom, co Oleg Lomako na levém kruhu podrazil Dmitrije Jaškina, jenž výborně zabojoval o puk.
     
    27:21
    Michail Grigorjev nyní bez námitek odjel na střídačku, protože u mantinelu hodně hrubě skolil Denise Vichareva, jenž se po něm jen tak vyčítavě podíval. Přesilovka pro hosty, dnes již třetí a druhá v prostřední části.
     
    22:12
    A bude zřejmě držet i nadále, neboť hosté jdou do druhé přesilové hry. Vladimir Brjukvin dostává dvě minuty za podrážení.
     
    18:04
    Za zvuku epického songu americké teenagerky Billie Eilish "Bad guy" usedá hostující hráč Ivan Lisin na trestnou lavici. Těžko říct, zda je tato píseň tradiční, když je vyloučen hráč hostí, ale pro současnou situaci a Lisinovo vražení na hrazení to celkem sedí.
     
    11:50
    Dynamo může ukázat, proč má využití přesilovek přes 20 procent. Nikita Bobrjašov bude nyní hodně rád, když si odsedí celé dvě minuty za držení.
     
    07:57
    9,52%. Toť je úspěšnost hostí v přesilových hrách a nyní si jí mohou zvednout, jelikož Alexander Mironov jde na dvě minuty ven za nedovolené bránění.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 38. V. Kuljomin (Jefremov, Mojsejev), 48. Indrašis (Jaškin), 59. Mironov (Šipačov), 59. Jaškin (Čajkovský, Hietanen) – 3. Glazačev (Vicharev, Ďakov), 35. Vicharev (K. Voronin)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov (A), Grigorjev, Bojkov, Ľamin, Pribylskij – A. Petersson, Šipačov, Tarasov (C) – Mojsejev, Jefremov, V. Kuljomin – Jaškin, Indrašis, Afinogenov (A) – Muranov, Petunin, Brjukvin.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Kozlovskij, Miščenko, Bobrjašov, Ďakov (A), Ostrovskij – Butuzov, Ljungh, Sidljarov – Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Glazačev (C), Vicharev, K. Voronin – J. Petrov (A), Lisin, Zajcev – Konnov.

    Rozhodca: Vladimir Bukin, Jurij Cypljakov – Jaroslav Parikov, Jevgenij Strelcov