Barys – S.Moskva 3:0 (kon.) | Jekaterinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Red Star Kunlun 3:2 (kon.)
Novgorod – Nižnekamsk 3:0 (kon.) | D. Moskva – Vladivostok 4:2 (kon.) | Soči – Petrohrad 0:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Admiral Vladivostok
cz Utorok 17.09.2019, 18:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Dmitrij JAŠKIN - 4:2
     
    58:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Devastace Vladivostoku ve třetím dějství pokračuje! Český forvard DMITRIJ JAŠKIN se po buly prodral do útočného pásma, mezi beky si proklestil cestičku u pravého kruhu k puku a ihned jej prostrčil na branku. Neposedná pryž propadla dnes jinak výtečnému Olkinuorovi do sítě, což je tedy ledová sprcha pro hosty, kteří byli ještě ve 48. minutě ve vedení 2:1. Jaškin zapisuje svůj první gól v sezoně! Asistence: Michal Čajkovský Juuso Hietanen.
    58:09 Andrej An. Mironov - 3:2
     
    58:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ve třetí třetině fantastické Dynamo Moskva otáčí vývoj zápasu a není se vůbec čemu divit. Po souboji za brankou poslal Šipačov puk o prkna k pravému kruhu, kde se k němu dostal ANDREJ MIRONOV a utěšenou ránou dává domácím fanouškům pořádnou dávku euforie! Asistence: Vadim Šipačov.
    47:48 Miks INDRAŠIS - 2:2
     
    47:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vladivostok jasně pyká za nedisciplinovanost a je třeba říct, že tuhle branku si připravil Indrašis vlasntě sám! Chopil se na modré puku, prošel přes ní a nahrál na pravou stranu pro Jaškina. Český forvard s ruskými předky vystřelil, Olkinuora vyrazil kotouč jen před sebe a tam už byl s dorážkou pohotový MIKS INDRAŠIS, jenž se nemýlil. Asistence: Dmitrij Jaškin.
    37:10 Vjačeslav KULJOMIN - 1:2
     
    37:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesně tohle domácí hokejisté potřebovali. Rychlý protiútok, ideální přihrávka Mojsejeva mezi kruhy a střela Jefremova ještě v síti neskončila. Nicméně domácí těžili z dobrého postavení VJAČESLAVA KULJOMINA který byl přesně tam, kde měl být – u před brankou a posléze u levé tyče, kam pohotově zasunul puk a přesouvající se finský gólman neměl ani v nejmenším nárok. Asistence: Vladislav Jefremov, Dmitrij Mojsejev.
    34:31 Denis VICHAREV - 0:2
     
    34:31
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Jenže nyní se raduje hrstka příznivců Admiralu. Po nedůslednosti ve středním pásmu se puku chopil na pravé straně Voronin a zamířil ihned přes modrou. Chvilku to vypadalo, že pojede v tandemu s Vicharevem. Ten se ale odpoutal od svého strážce, pro kterého si nezištně sjel poblíž levému kruhu, kam mu Voronin výborně přihrál. DENIS VICHAREV pak střelou z první nad betonem gólmana zvýšil náskok svého týmu. Asistence: Kirill Voronin.
    02:10 Konstantin GLAZAČEV - 0:1
     
    02:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté jsou po 130 sekundách do vedení. Ďakov zavezl kotouč po levém kruhu do pásma a vystřelil. Bočarov byl pozorný a vytěsnil kotouč za branku, kde se ho ujal Denis Vicharev. Ten obkroužil branku, přihrál zpoza klece na KONSTATNINA GLAZAČEVA a kapitán Vladivostoku propasíroval kotouč do sítě! Přesně tak, jak se na muže s C na dresu sluší a patří. Asistence: Denis Vicharev, Kirill Ďakov.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 38. V. Kuljomin (Jefremov, Mojsejev), 48. Indrašis (Jaškin), 59. Mironov (Šipačov), 59. Jaškin (Čajkovský, Hietanen) – 3. Glazačev (Vicharev, Ďakov), 35. Vicharev (K. Voronin)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov (A), Grigorjev, Bojkov, Ľamin, Pribylskij – A. Petersson, Šipačov, Tarasov (C) – Mojsejev, Jefremov, V. Kuljomin – Jaškin, Indrašis, Afinogenov (A) – Muranov, Petunin, Brjukvin.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Kozlovskij, Miščenko, Bobrjašov, Ďakov (A), Ostrovskij – Butuzov, Ljungh, Sidljarov – Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Glazačev (C), Vicharev, K. Voronin – J. Petrov (A), Lisin, Zajcev – Konnov.

    Rozhodca: Vladimir Bukin, Jurij Cypljakov – Jaroslav Parikov, Jevgenij Strelcov