Slavia – HC Litvínov 1:6 (kon.) | Hradec Králové – Zlín 5:6 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:5 (po pr.)
Mladá Boleslav – Třinec 2:1 (po pr.) | Sparta Praha – Chomutov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 3:0 (kon.)
Kometa Brno – Salzburg 4:1 (kon.)
koniec po predl.
HC Sparta Praha
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 1:0)
Piráti Chomutov
cz Sobota 07.09.2019, 12:45 • Tipsport arena, Praha - Holešovice • turnaj O Pohár DHL • 2. kolo
Partner:
     
    62:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané to přece jen dokázali! Krátce po návratu hostujícího hráče se vyplatil důraz JOSEFA SLAVÍČKA, který protlačil kotouč za záda Richarda Běhuly a rozhodl o vítězství svého týmu. Asistence: Marek Bláha, Jakub Prchal.
     
    43:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dobře, ukvapil jsem se, protože ono to má vlastně i své výhody. Chomutov totiž už podruhé udeřil ve vlastním oslabení, když se dostal do úniku JAN PROKOP a svou střelou k pravé tyčce vyrovnává. To je těžká rána pro Spartu.
     
    29:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí tak dlouho bojovali o útočné pásmo, až se dočkali i obratu. František Gajdoš pobídl na zadní tyčce VÁCLAVA RUBEŠE, jenž dostal kotouč za Richarda Běhulu a v pádu se mohl radovat z obratu ve skóre. Asistence: František Gajdoš, Jakub Konečný.
     
    24:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec slibnou příležitost využívají. Na konci jejich kombinace v útočném pásmu stál JAN KRUPIČKA, jenž propálil Richarda Běhulu a stav zápasu je opět vyrovnaný. Asistence: Marek Bláha, Jakub Prchal.
     
    24:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla hokejová paráda! Sparta lehkovážně rozehrála kotouč, kterého se v jejím obranném pásmu zmocnil Josef Koláček. Útočník Chomutova nezazmatkoval, zkrotil kotouč a parádní zadovkou našel na zadní tyčce zcela volného MIROSLAVA DANIHO, který už pouze doklepl kotouč do prázdné klece – 1:2. Asistence: Josef Koláček.
     
    20:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bleskový úder domácích! Na led se vracel vyloučený hráč Chomutova, když v tom vystřelil Jakub Prchal, jehož nastřelený kotouč šťastně tečovali Marek Bláha s JANEM KRUPIČKOU až do chomutovské branky – 1:1. Asistence: Marek Bláha, Jakub Prchal.
     
    14:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sparta svůj tlak v přesilovkách nezužitkovala, což Chomutov trestá. Na modré čáře si najel JAKUB VESELÝ, který dostal od Josefa Koláčka pěknou přihrávku do samostatného úniku a střelou pod lapačku otevřel skóre. Asistence: Josef Koláček, Miroslav Dani.

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 21. Krupička (Bláha, Prchal), 25. Krupička (Bláha, Prchal), 30. Rubeš (Gajdoš, Konečný), 63. Slavíček (Bláha, Prchal) – 15. Veselý (Koláček, Dani), 25. Dani (Koláček), 44. Prokop


    HC Sparta Praha: Cichoň (Krbeček) – Vorobjev, Krutil, Bláha (A), Chvátal, Prchal (C), Tomek, Gajdoš – Krupička, Krchňák, Vaňous, Slavíček, Obadal, Rubeš, Bespalčenko, Konečný, Vitouch, Arnošt (A), Kuracina.
    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Seemann, Zeman (A), Ludvík, Ferbas, Vaněk, Pöschl – Švec, Dani, Pech (A), Benda, Prokop, Jaroš (C), Veselý, Berčík, Janeček, Koláček, Lobodowski, Koblížek.

    Rozhodca: Valenta, Hucl – Ondráček, Svoboda

    Diváci: 71