Tisková konference k BARUM CZECH RALLY ZLÍN 2019 (kon.) | Tisková konference J. Forejtka a J. Lehečky (kon.)
Tisková konference Barbory Strýcové (kon.) | Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
Tisková konference MFK Chrudim (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference k BARUM CZECH RALLY ZLÍN 2019

cz Utorok 16.07.2019, 11:00Tlačové konferencie
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.
     
    Tiskové konference se zúčastní:

    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín,

    RNDr. Alexander Černý, kvestor Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně,

    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec,

    Vlastimil Neumann, soutěžní jezdec K.I.T. Racing CS.
     
    Tisková konference právě začíná. Úvodním slovem ji zahajuje Roman Ordelt.
     
    RNDr. Alexander Černý, kvestor Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně: “Rád bych vás přivítal na půdě Univerzity, která s Barumkou už devět let spolupracuje. Přeju Barumce hodně zdaru.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Spojení s Univerzitou má pro nás velký význam. 16. července se rozběhnou tréninky. Tovární auta Peugeuot budou testovat na Trojáku.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Nepřijemná záležitost je to, že jsme se termínově střetli s Trnkobraní. Velké obavy z toho má Policie, která se bude muset věnovat dvěma velkým akcím.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Máme částečné problémy s počtem pořadatelů. Třeba minulý rok v sobotu pro nás dělalo přes 2 tisíce pořadatelů.”
     
    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec: “Nejraději vzpomínám na rok 2012, kdy byly velmi těžké podmínky a vybojovali jsme pódiové umístění.”
     
    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec: “Nejlépe se mi jede ve Fabii R5, což je pro mě srdeční záležitost. Letos startovat budu, i když to bylo složité co se týče financí.”
     
    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec: “Cyklistiku mám jako svůj trénink a mám to hrozně rád. Letos jsem se zúčastnil i mistrovství ČR a SR v silniční cyklistice, což nebyl úplně příjemný zážitek. Prvních 15 kilometrů se jelo přes 60 kilometrů v hodině a to bylo na mě moc.”
     
    Vlastimil Neumann, soutěžní jezdec: “Pracovat se starými auty nás baví a myslím, že vidět jezdit auta z 90. let je atraktivní i pro diváky.”
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme za pozornost! (11:57:39)

    Jan Kobylík