Tisková konference k BARUM CZECH RALLY ZLÍN 2019 (kon.) | Tisková konference J. Forejtka a J. Lehečky (kon.)
Tisková konference Barbory Strýcové (kon.) | Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.)
Tisková konference MFK Chrudim (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference k BARUM CZECH RALLY ZLÍN 2019

cz Utorok 16.07.2019, 11:00Tlačové konferencie
     
    Tisková konference je u konce. Děkujeme za pozornost! (11:57:39)
     
    Vlastimil Neumann, soutěžní jezdec: “Pracovat se starými auty nás baví a myslím, že vidět jezdit auta z 90. let je atraktivní i pro diváky.”
     
    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec: “Cyklistiku mám jako svůj trénink a mám to hrozně rád. Letos jsem se zúčastnil i mistrovství ČR a SR v silniční cyklistice, což nebyl úplně příjemný zážitek. Prvních 15 kilometrů se jelo přes 60 kilometrů v hodině a to bylo na mě moc.”
     
    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec: “Nejlépe se mi jede ve Fabii R5, což je pro mě srdeční záležitost. Letos startovat budu, i když to bylo složité co se týče financí.”
     
    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec: “Nejraději vzpomínám na rok 2012, kdy byly velmi těžké podmínky a vybojovali jsme pódiové umístění.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Máme částečné problémy s počtem pořadatelů. Třeba minulý rok v sobotu pro nás dělalo přes 2 tisíce pořadatelů.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Nepřijemná záležitost je to, že jsme se termínově střetli s Trnkobraní. Velké obavy z toho má Policie, která se bude muset věnovat dvěma velkým akcím.”
     
    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín: “Spojení s Univerzitou má pro nás velký význam. 16. července se rozběhnou tréninky. Tovární auta Peugeuot budou testovat na Trojáku.”
     
    RNDr. Alexander Černý, kvestor Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně: “Rád bych vás přivítal na půdě Univerzity, která s Barumkou už devět let spolupracuje. Přeju Barumce hodně zdaru.”
     
    Tisková konference právě začíná. Úvodním slovem ji zahajuje Roman Ordelt.
     
    Tiskové konference se zúčastní:

    Miloslav Regner, ředitel Barum Czech Rally Zlín,

    RNDr. Alexander Černý, kvestor Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně,

    Tomáš Kostka, soutěžní jezdec,

    Vlastimil Neumann, soutěžní jezdec K.I.T. Racing CS.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Jan Kobylík