Zwickau – Žižkov 6:0 (kon.) | Karlsruher SC – Sigma Olomouc 1:1 (kon.) | Vítkovice – Líšeň 0:2 (kon.)
APOEL – Žilina sk 0:1 (kon.)
koniec
Karlsruher SC
1:1 (0:0)
SK Sigma Olomouc
cz Štvrtok 04.07.2019, 17:30 • Waidring (Rakousko) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. I druhý poločas nám nabídl celkem vyrovnanou podívanou, přičemž se o první branku tohoto zápasu postaral Jakub Yunis. Posléze jsme sledovali pasáž plnou nepřesností, kterou doprovázela celá řada nedovolených zákroků, nicméně Sigma v poslední minutě nastaveného času dopustila pokutový kop, kterým soupeř srovnal. (19:22:58)
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. POURIÉ - 1:1
     
    90+3
    Karlsruhe právě vstřelilo branku! Tak přeci jenom máme srovnáno! K pokutovému kopu se totiž postavil MARVIN POURIÉ, který zamířil k pravé tyči, zatímco se brankář soupeře vydal k opačné konstrukci.
    90+2. Penaltový zákrok.
     
    90+2
    Po faulu v pokutovém území bude následovat pokutový kop pro Karlsruher!
     
    90+1
    Jemelka to udělal velice dobře, nepustil za sebe protihráče, avšak soupeř bude zahrávat roh.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, zda sudí tohoto zápasu ještě něco málo nastaví.
     
    87
    Wanitzek se postavil k rozehrávce velice slibné standardní situace. Jeho technické zakončení bylo velice nebezpečné, avšak plachtilo kousek vedle.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Olomouc stále drží jednobrankové manko, nicméně v posledních minutách se pouze brání.
     
    84
    Další z řady zbytečných zákroků přinese německému celku další standardní situaci. Olomouc v dnešním utkání brání velice zodpovědně.
     
    83
    Do protiútoku se hnal Pourié, který ještě hledal vedle stojícího Hofmanna, jehož finální přihrávka skončila na pozorné obraně Olomouce.
     
    82
    Po nedovoleném zákroku se na zemi ocitl Sladký, což znamená jediné. Do šestnáctky se ženou obránci, ke který by měl přiletět centr.
     
    81
    Rosbach se ještě s vypětím všech sil pokoušel zastavit míč na hrací ploše, což se mu nakonec nepodařilo. Sigma tak bude moci vhazovat.
     
    80
    Míče se tak zmocnil Gersbeck, který na druhé straně hledal Möbiuse, jenž se ani tentokráte neprosadil. Sledujeme pasáž plnou nepřesností.
     
    79
    Sigma se postarala o provedení dalekonosného kdopu od své branky, který směřoval na pravou stranu, kde se jeden z útočníku nacházel v ofsajdu.
     
    74
    Ve středu hrací plochy evidentně nestíhal Falta, který se alespoň vrátil na vlastní polovinu, kde vypomohl svému celku s obrannou činností.
     
    73
    Na pravém křídle se k přízemní nabídce dostal Hofmann, který v pokutovém území našel pouze soupeře. Sigma se osvobodila odkopem.
     
    72
    Na pořadu dne byl volný kop, který do pokutového území cpal Wanitzek. Po jeho nabídce ještě hlavičkoval Fink, jenž výrazně minul branku soupeře.

    David Suchý

    Góly: 90+3. Pourié (pen.) – 55. Yunis


    Karlsruher SC: 1. poločas: Uphoff – Camoglu, Pisot, Kobald, Carlson – Djuricin, Fröde, Hanek, Choi – Fink, Sané

    2. poločas: Gersbeck – Thiede, Gordon, Kobald, Roßbach – Stiefler (83. Batmaz), Groiß, Wanitzek, Möbius – Hofmann, Pourié

    SK Sigma Olomouc: Reichl – Zahradníček (21. Sladký – 75. Látal), Beneš, Jemelka, Vepřek (75. Polom) – Pilař (56. Nešpor), Greššák, Zmrzlý (56. Plšek – 85. Chytil), Falta (86. Štěrba) – Houska – Yunis (75. Buchvaldek)
    Náhradníci: Mandous – Sladký, Plšek, Látal, Buchvaldek, Polom, Štěrba, Chytil, Nešpor

    Diváci: 100