Slovensko – Česko sk 0:5 (kon.) | Kanada – USA 4:2 (kon.)
koniec
Slovensko
0:5 (0:0, 0:4, 0:1)
Česko
Sobota 22.06.2019, 10:30 • Steel Arena • Majstrovstvá sveta žien
    Tereza Radová (CZE) - 0:5
     
    42:55
    Česko dalo gól!

    Ešte je tu jeden presný zásah v tomto stretnutí, žiaľ padol opäť do našej siete! TEREZA RADOVÁ len tak nahodila loptičku na našu bránku, napokon sa však Česko prekvapivo raduje z piateho gólu – 0:5!
    Asistencie: Klára Seroiszková a Aneta Tupá.
    29:48 Barbora Patočková (CZE) - 0:4
     
    29:48
    Česko dalo gól!

    Sily na hracej ploche sa vyrovnali a Česko to využíva na strelenie zrejme rozhodujúceho gólu! Opäť to však bolo po našej hrubej chybe v obrane, BARBORA PATOČKOVÁ sa natlačila pred našu bránku a pohodlne skóruje – 0:4!
    Tereza Palová (CZE) - 0:3
     
    23:21
    Česko dalo gól!

    Je tu ďalšia veľká chyba našej obrany pred vlastnou bránkou, Kaltounková sa pohodlne dostala k loptičke, spoza bránky našla presnou prihrávkou TEREZU PALOVÚ, ktorá upravuje na 0:3!
    Asistencie: Kristýna Kaltounková.
    Lucie Manhartová (CZE) - 0:2
     
    22:16
    Česko dalo gól!

    Situácia sa nám komplikuje! Opäť sme nezvládli situáciu pred vlastnou bránkou, LUCIE MANHARTOVÁ si vybojovala pri zadnom mantinely loptičku na svoju hokejku, natlačila sa pred našu bránku a presnou strelou navyšuje vedenie súpera – 0:2!
    Asistencie: Pavlína Horálková a Vendula Přibylová.
    15:43 Lucie Manhartová (CZE) - 0:1


     
    15:43
    Česko dalo gól!

    Vynikajúci vstup Česka do druhej tretiny! Naše dievčatá prepadli pred svojou bránkou v obrane, LUCIE MANHARTOVÁ si prebrala loptičku na svoju hokejku a krásne pod brvno otvára tento duel o bronz – 0:1!
    Asistencie: Klára Seroiszková a Barbora Patočková.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 16. Manhartová (Seroiszková, Patočková), 23. Manhartová (Horálková, Přibylová), 24. Palová (Kaltounková), 30. Patočková, 43. Radová (Seroiszková, Tupá)


    Slovensko: Tabačková (Zuziaková, Pastorková) – Šulíková, Leskovjanská, Šimnová, Dzurinová, Suráková, Paľová, Hájniková, Nemčeková, Veličková Rašková (A), Dobošová, Turcsányová, Pravlíková (C), Kolcunová (A), Staroňová, Záňová, Kochanová, Gauríková, Štrbáková, Záborská, Žitňanská, Gáborčíková, Vršková
    Česko: Zechovská (Teplá, Tupá) – Herzigová (A), Zedníková, Patočková, Halbrštátová, Škorpíková, Kubínová, Křížová (A), Němcová, Palová, Horálková, Seroiszková, Martinů, Manhartová (C), Kvasničková, Přibylová, Rejlová, Držmíšková, Radová, Ledlová, Kaltounková