Slovensko – Česko sk 0:5 (kon.) | Kanada – USA 4:2 (kon.)
koniec
Slovensko
0:5 (0:0, 0:4, 0:1)
Česko
Sobota 22.06.2019, 10:30 • Steel Arena • Majstrovstvá sveta žien
     
    Stretnutie o tretie miesto malo až na prvú tretinu jednoznačný priebeh, náš súper trestal všetky naše chyby pred vlastnou bránkou a výsledkom toho bolo päť loptičiek v našej sieti. Musíme teda uznať kvalitu súpera v tomto zápase, bez gólov sa vyhrať nedáva. Nepodarilo sa nám skórovať včera proti Kanade a ani dnes proti Česku. Naše dievčatá však aj tak musíme pochváliť, dostali sa medzi štyri najlepšie celky tohto šampionátu, aj keď sa možno od nich čakalo viac.

    Záverečný deň tohto svetového šampionátu v hokejbale, ktorý hostia Košice pokračuje ďalej. Od 13:00 je na programe finále ženskej časti turnaja medzi Kanadou a USA. Potom od 16:00 sa uskutoční stretnutie o bronz v mužskej časti medzi Českom a Kanadou. No a o 19:00 opäť spozornie celé Slovensko, pretože naši chlapci budú bojovať o štvrté zlato v rade proti Fínsku!

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok dňa. Pri ďalších športových prenosoch sa na vás bude tešiť Miroslav Revaj. (12:15:13)
     
    Obrovská radosť na strane Česka, ktoré si vybojovalo bronzové medaile na úkor našej ženskej reprezentácie!
     
    Koniec zápasu.
     
    44:51
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Dzurinová).
     
    43:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny a už určite aj celého stretnutia!
    Tereza Radová (CZE) - 0:5
     
    42:55
    Česko dalo gól!

    Ešte je tu jeden presný zásah v tomto stretnutí, žiaľ padol opäť do našej siete! TEREZA RADOVÁ len tak nahodila loptičku na našu bránku, napokon sa však Česko prekvapivo raduje z piateho gólu – 0:5!
    Asistencie: Klára Seroiszková a Aneta Tupá.
     
    42:49
    Čo chvíľa sa toto veľmi nevydarené stretnutie skončí. Česko už pomaly môže oslavovať zisk bronzu, naše dievčatá sú naopak veľmi smutné, zaver šampionátu nám tak vôbec nevyšiel.
     
    41:26
    Prechod cez útočnú modrú nám teraz nevyšiel, je pískaný ofsajd.
     
    40:13
    Necelých päť minú ostáva do konca tejto bitky o bronzové medaile. Už je teda jasné, že ich získa Česko. My sa však ešte pokúšame aspoň o ten jeden čestný zásah v tomto stretnutí.
     
    39:43
    Oba tímy hrajú v plnom počte!
     
    38:49
    Dlhšiu dobu sme však žiadnu zaujímavú situáciu nevideli, nášmu súperovi to však určite neprekáža.
     
    37:43
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Žitňanská).
    Vylúčenie v tíme Česko (Kaltounková).
     
    37:28
    Česko si už užíva toto stretnutie, čoskoro si bude môcť prebrať bronzové medaile.
     
    36:15
    Zuziaková si po svojom príchode do bránky počína veľmi dobre, aj v tomto prípade predviedla veľmi dobrý zákrok. Opäť nás však súper zviera pred našou bránkou.
     
    35:27
    Po veľmi dlhej dobe sa nám podarilo aj zaútočiť. Ku gólu to však neviedlo a znova a budeme musieť brániť.
     
    34:29
    Znova sa musíme brániť tlaku súpera. Nedarí sa nám ani v prechode do útoku, koniec zápasu bude pre nás zrejme veľkým vyslobodením.
     
    33:28
    Česko však naďalej kontroluje priebeh tohto stretnutia a zrejme je tak už len otázkou času, kedy si náš súper preberie bronzové medaile.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 16. Manhartová (Seroiszková, Patočková), 23. Manhartová (Horálková, Přibylová), 24. Palová (Kaltounková), 30. Patočková, 43. Radová (Seroiszková, Tupá)


    Slovensko: Tabačková (Zuziaková, Pastorková) – Šulíková, Leskovjanská, Šimnová, Dzurinová, Suráková, Paľová, Hájniková, Nemčeková, Veličková Rašková (A), Dobošová, Turcsányová, Pravlíková (C), Kolcunová (A), Staroňová, Záňová, Kochanová, Gauríková, Štrbáková, Záborská, Žitňanská, Gáborčíková, Vršková
    Česko: Zechovská (Teplá, Tupá) – Herzigová (A), Zedníková, Patočková, Halbrštátová, Škorpíková, Kubínová, Křížová (A), Němcová, Palová, Horálková, Seroiszková, Martinů, Manhartová (C), Kvasničková, Přibylová, Rejlová, Držmíšková, Radová, Ledlová, Kaltounková