Poľsko – Belgicko 3:2 (kon.) | Taliansko – Španielsko 3:1 (kon.)
koniec
Poľsko
3:2 (1:1)
Belgicko
cz Nedeľa 16.06.2019, 18:30 • tadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • Majstrovstvá Európy U21 • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký nedělní podvečer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes startuje Mistrovství Evropy hráčů do jednadvaceti let a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel ve skupině A mezi reprezentacemi Polska a Belgie.
     
    Polsko

    Poláci skončili v kvalifikační tabulce na druhém místě a poté šli do baráže o postup právě na letošní Euro. V té se utkali s Portugalskem, které nejprve zvítězilo 1:0, ale v odvetě se z výhry radovali hráči Polska a po celkovém skóre 3:2 v jejich prospěch ze dvou utkání se dostali na tento turnaj. A dnes je čeká první duel proti silné Belgii.

    Poslední duely Polska

    Polsko – Srbsko 0:2
    Anglie – Polsko 1:1
    Portugalsko – Polsko 1:3 – kvalifikace o ME
    Polsko – Portugalsko 0:1 – kvalifikace o ME
    Polsko – Gruzie 3:0
     
    Nominace Polska

    Brankáři:
    Kamil Grabara, Mateusz Lis, Tomasz Loska

    Obránci:
    Kamil Pestka, Mateusz Wieteska, Krystian Bielik, Dominik Jończy, Robert Gumny

    Záložníci:
    Przemysław Płacheta, Paweł Bochniewicz, Szymon Żurkowski, Jakub Piotrowski, Dawid Kownacki, Sebastian Szymański, Mateusz Wdowiak, Patryk Dziczek, Kamil Jóźwiak, Filip Jagiełło, Karol Fila, Konrad Michalak

    Útočníci:
    Karol Świderski, Adam Buksa, Paweł Tomczyk
     
    Belgie

    Belgie měla postup na Euro 2019 o něco jednodušší. Vzhledem k tomu, že skončila v tabulce na prvním místě, postoupila rovnou a nemusela absolvovat ještě ošidnou a nevyzpytatelnou baráž mezi druhými celky. A hned v úvodu se budou belgičtí fotbalisté snažit o první důležité body do tabulky. Zápas může nabídnout zajímavou podívanou, tak si ho nenechte ujít.

    Poslední duely Belgie

    Francie – Belgie 3:0
    Dánsko – Belgie 3:2
    Rumunsko – Belgie 3:3
    Švédsko – Belgie 0:3
    Itálie – Belgie 0:1
     
    Nominace Belgie

    Brankáři:
    Nordin Jackers, Ortwin De Wolf, Jens Teunckens

    Obránci:
    Dion Coools, Sebastiaan Bornauw, Wout Faes, Casper De Norre, Rocky Bushiri, Jur Schryvers, Dries Wouters, Elias Cobbaut

    Záložníci:
    Samuel Bastien, Bryan Heynen, Siebe Schrijvers, Alexis De Sart, Yari Verschaeren, Alexis Saelemaekers, Orel Mangala

    Útočníci:
    Isaac Mbenza, Aaron Leya Iseka, Dodi Lukebakio, Stéphane Oméonga, Francis Amuzu
     
    Týmy ve skupině A

    Španělsko
    Belgie
    Itálie
    Polsko
     
    Úvodní sestavy:

    Polsko: Grabara – Fila, Wieteska, Bielik, Pestka – Jagiełło, Dziczek, Żurkowski – Michalak, Kownacki (C), Szymański.
    Náhradníci: Lis, Loska – Płacheta, Bochniewicz, Piotrowski, Świderski, Wdowiak, Buksa, Jończy, Jóźwiak, Tomczyk, Gumny.

    Belgie: Jackers – Cobbaut, De Norre, Faes, D. Cools – Mangala, Mbenza, Lukebakio, Heynen – Leya Iseka, Schrijvers (C).
    Náhradníci: De Wolf, Teunckens – Bornauw, Bastien, Bushiri, Omeonga, De Sart, Verschaeren, Saelemaekers, Schryvers, Amuzu, Wouters.

    Rozhodčí: Kovács – Marinescu, Artene (všichni Rumunsko).
     
    Hráči obou celků už nastupují na hrací plochu a první zápas na mistrovství Evropy mezi Polskem a Belgií bude moci začít. Ještě ale vyslechneme hymny obou zemí.
     
    Ta belgická už dozněla, na řadě je tedy ještě polská hymna.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Poláci jsou u míče a pokoušejí se dostat na polovinu Belgie. Mohou tak jako první v tomto duelu zaútočit.
     
    1
    To se nepovedlo, do akce šli rychle hráči Belgie, ale také nic před brankou Polska nevymysleli. Brankář Kamil Grabara tak bude mít první odkop od svého zařízení.
     
    2
    Po pravé straně uháněli znovu před polskou branku hráči Belgie, ale znovu se jim nepovedlo ohrozit Grabarovu branku. Obrana Polska tak dostává balon opět na opačnou stranu.
     
    3
    Casper De Norre získal míč na levé straně a poslal ho hned podél levé postranní čáry dopředu, kde nabíhal spoluhráč. A na druhé straně zakončoval Dodi Lukebakio, Poláci srazili míč na rohový kop.
     
    4
    Z této standardní situace nezapršelo a polský tým tak bude nyní u míče a půjde zaútočit na polovinu Belgie.
     
    4
    Avšak Belgičané ho zachytili ve středu pole a znovu se natlačili před Grabaru, kde další pokus končí mimo. Odkop od domácí branky.
     
    5
    Sebastian Szymański unikl po levé straně a dostal se dovnitř pokutového území. Jeho individuální pohledná akce však končí jen na obraně Belgie.
     
    7
    Patryk Dziczek se dopustil faulu na svého soupeře a Belgičané tak budou pro následující chvíle u míče. Už s ním míří znovu před polskou bránu.
     
    8
    Dawid Kownacki dostal průnikovou přihrávku a blížil se k velkému vápnu, ale poté svůj centr na spoluhráče poslal jen do zámezí. Akce Polska, která vypadala slibně, tak končí v jejím zárodku.
     
    9
    Další rohový kop odehráli na opačném konci hřiště fotbalisté Belgie, míč však do ohrožení před Kamilem Grabarou nedostali.
     
    10
    Nicméně hráči ve žlutočerných dresech se stále drží na polské polovině a usilují o akci, která by mohla vést k vedoucí brance.
     
    11
    Po deseti minutách hry jsme zatím neviděli žádnou velkou šanci ani na jedné straně, ale hraje se nahoru dolů, s přibývajícím časem určitě nějaká zajímavá střela přijde.
     
    12
    Z pravé strany to zkusil střelou po zemi Siebe Schrijvers, avšak jeho pokus byl obranou sražen do bezpečí a následně pak míč přebírají Poláci.
     
    13
    Agilní belgický celek překazil další polskou souhru a šel do útoku. Znovu však před Grabarou nic nevymyslel.
     
    14
    Velká šance Belgie, která se dlouho držela na polovině Polska. Nakonec vyslal tvrdou ránu Orel Mangala a orazítkoval tyč Grabarovy branky!
    14. Mangala orazítkoval tyč polské branky.
     
    15
    Belgičané pokračují v náporu a opět se dostali před Grabaru. Ten tak musel být ve střehu, soupeř totiž opět hrozil před jeho zařízením.
     
    16
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané se ujímají vedení. Mbenza poslal z levé strany míč na malé vápno, kde ho špičkou kopačky poslal k levé tyči Grabarovy branky AARON LEYA ISEKA – 0:1. Balon se odrazil od tyče a skončil za brankovou čárou. Asistence: Isaac Mbenza.
    16. Aaron Leya Iseka - 0:1
     
    18
    Poláci tak musejí dohánět své jednobrankové manko. Před chvílí se ale nedostali před belgickou branku a museli se vracet zpět do obrany.
     
    19
    A jsou to znovu hráči Belgie, kteří operují před Grabarou, tomu se snaží pomoci obrana Polska, která nechce pustit Belgičany k další střele.
     
    20
    Belgii úvodní branka nakopla, naopak Poláci se zatáhli dozadu a zatím neví, jak na rozjetého soupeře zareagovat. Poté museli čelit dalšímu belgickému pokusu.
     
    21
    Další šance Belgie. Siebe Schrijvers se proháčkoval obranou až do pokutového území, kde vyslal střelu, která končí jen těsně vedle branky polského týmu!
    21. Schrijversova šance.
     
    22
    No Poláci se musí co otáčet na své polovině, velmi dobře pozičně hrající Belgie je zatím lepším a aktivnějším týmem. Zaslouženě proto vede.
     
    23
    Po delší době šli do útoku Poláci, sami se však vykázali na svou vlastní polovinu. Zatím se hráčům této země nedaří jakkoli ohrozit Nordina Jackerse v belgické bráně.
     
    24
    Od svého brankáře zakládali Poláci další akci, jenže jeden z nich pak centroval míč příliš prudce a ten skončil až u branky belgického celku.
     
    26
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic přichází vyrovnávací gól polského týmu a začíná se znovu od začátku. SZYMON ŻURKOWSKI vystřelil kousek před velkým vápnem zpoza obránce Belgie, kterému míč prošel mezi nohama a nakonec se ocitl až za zády belgického brankáře – 1:1. Jackers se tak v pádu marně po balonu natahoval. Asistence: Filip Jagiełło.
    26. Szymon ŻURKOWSKI - 1:1
     
    27
    Zápas tak dostal nový náboj. U míče je znovu Polsko a už se dostává na polovinu Belgie.
     
    29
    Nordin Jackers čelil další polské akci a zasáhl, následně odkopl míč na druhou stranu a posílá tak své spoluhráče do další útočné akce.
     
    30
    Dalekonosný pozdrav z kopačky Lukebakia bez větších problémů sebral Kamil Grabara a následoval tak odkop od jeho brány. Polsko se tak žene před branku Belgie.
     
    31
    Po vyrovnání Poláci více ožili a už se snadněji dostávají před branku Jackerse. Ten musel být opět ve svém brankovišti pozorný.
     
    33
    Lukebakio vyslal další projektil, jenž se zastavil o holenní chránič jednoho z polských obránců a míč se tak dostal do bezpečí.
     
    34
    Belgičané se po chvilce vrátili zpět a opět střílel Lukebakio, ale balon skončil jen vedle Grabarovy branky. Následuje tak odkop od ní.
     
    35
    U hranice velkého vápna sebral míč soupeři Dziczek a dlouhým pasem ho poslal svému spoluhráči, jenž pokračoval dále. Byl však sražen k zemi Mangalou a ten si vyslechl napomenutí hlavního sudího. Volný přímý kop pro Polsko.
     
    36
    Sebastian Szymański se ujal exekuce této standardní situace a balon poté přelétl zeď. Skončil však jen kousek výše, než si sám polský hráč přál. Další odkop od Jackersovy svatyně.
     
    38
    Poláci zůstanou u míče, budou totiž zahrávat autové vhazování po tom, co Belgičané dostali balon za postranní čáru.
     
    40
    Po nepřesné střele jednoho z Belgičanů zasáhla obrana u Grabary a dostala míč daleko od jeho branky.
     
    40
    Faes zezadu ostřel srazil k zemi polského hráče a sudí tak poprvé v utkání vytahuje žlutou kartu.
     
    42
    Polský tým se roztáhl na území Belgie, ale ta si svůj prostor před brankou pohlídala a do zakončení svého soupeře vůbec nepustila.
     
    43
    Szymon Żurkowski se s bolestivou grimasou ocitl na hrací ploše v nefotbalové pozici a Belgičané pak míč zakopli do zámezí. Poté ho svému soupeři sportovně Poláci vrátili.
     
    44
    Lukebakio šel s míčem do blízkosti polské branky, avšak nakonec o něj přišel. Soupeř tak šel do rychlého protiútoku, Filip Jagiełło však vypálil hodně nepřesně.
     
    45
    Nad rámec řádné hrací doby v prvním poločase se bude nastavovat ještě jedna minuta navíc.
     
    45+1
    Polsko bylo u balonu a příliš nikam nespěchalo. Snažilo se držet co nejdéle míč na belgické polovině.
     
    45+1
    Ještě přišel útok Belgie, ale ten už nic neřešil. První poločas je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi. V něm byli aktivnější Belgičané, kteří svou aktivitu zúročili vedoucí brankou. Polákům se nevedly akce, které byly poznamenané nepřesnostmi. Nakonec se ale z ničeho nic dostali na vyrovnání a od té doby zrychlili hru. K vidění tak byl velmi zajímavý první poločas a můžeme se tedy těšit i na ten další. Ten začne přibližně v 19:32.
     
    Střely na branku: 2 – 2
     
    Hráči obou celků se vrací na trávník a start druhého poločasu se už blíží.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas začal s míčem na kopačkách hráčů Belgie a ti se tak poprvé v této části hry pokoušeli projít na polovinu Polska. Zatím ale bez úspěchu.
     
    46
    Poláci pak vybojovali autové vhazování a mohou zaútočit před brankou Belgie. Jackers však mohl být v klidu, obrana jeho celku balon Polákům sebrala.
     
    47
    Dion Cools si seběhl k hranici velkého vápna, odkud poslal míč na pravou stranu. Jeho spoluhráč Mangala ale na něj nedosáhl.
     
    48
    Lukebakio tak dlouho otálel se střelou, až se střetl se soupeřem a poté svému pádu hodně přidal. Sudí ho proto potrestá žlutou kartou.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Dodi Lukebakio (Belgie).
     
    49
    Další autové vhazování zahrál polský tým, na polovinu Belgie se ale nedostal. Nakonec dostal míč do zámezí a od postranní čáry tentokráte budou míč do hry vracet Belgičané.
     
    50
    Mbenza centroval míč z levé strany do pokutového území, ale jeden z beků Polska ho srazil mimo ohrožení vlastní branky. Grabara tak mohl prozatím být v klidu.
     
    51
    Po levé straně nabral velkou rychlost a unikl Sebastian Szymański, ale jeho následný pokus zaletěl mimo tři tyče.
     
    51
    Nicméně Polsko zůstalo u balonu, kombinovalo na polovině Belgie znovu, nic však před Nordinem Jackersem nevymyslelo. Následuje tak pouze odkop od belgické brány.
     
    52
    Rohový kop rozehrají fotbalisté Polska.
     
    52
    Polsko právě vstřelilo branku!
    A z této standardní situace zapršelo. Po rohovém kopu se míč dostal na hlavu KRYSTIANA BIELIKA, jenž ho poté umístil do horního rohu belgické branky i za pomoci odrazu míče o tyč – 2:1. Poláci tak jdou poprvé v utkání do vedení a otáčejí stav na svou stranu. Asistence: Filip Jagiełło.
    52. Krystian BIELIK - 2:1
     
    54
    Belgičané tak jsou nyní týmem, který musí dotahovat své manko.
     
    55
    Mangala potáhl míč za středovou čáru a poté ho poslal na Mbenzu. Ten pokračoval sice dále, avšak nakonec ho o balon obrali polští hráči.
     
    56
    Delší dobu se Belgičané drží na polovině Polska, ale zatím to nevede k žádnému vážnějšímu ohrožení Grabarovy branky.
     
    58
    Z hranice velkého vápna vyslal nebezpečnou střelu Siebe Schrijvers, jenže míč změnil trochu směr a dostal se vedle branky Polska. Obrana ale zasáhla a je z toho rohový kop pro Belgii.
     
    59
    Míč se sice dostal do pokutového území, ale tam ho obrana Polska srazila do bezpečí. Následuje tak odkop od branky Polska, který provede Kamil Grabara.
     
    59
    Lukebakio nezvolil přihrávku na Mbenzu příliš dobře. Trefil totiž jen kopačku soupeře, který balon odvrátil na opačnou stranu. Polsko tak jde do rychlé akce na druhé straně.
     
    60
    Mbenza se hned dostával do další zajímavé akce, zastavil ho ale zdvihnutý praporek pomezního rozhodčího. Ofsajd.
     
    61
    Siebe Schrijvers se dostal do další střely, která byla znovu nepřesná. To hraje do karet Polsku, které nejen, že nebylo ohroženo a udrželo svůj těsný náskok, ale dostalo se okamžitě zpět na belgickou polovinu.
     
    62
    A vybojovalo další rohový kop...
     
    62
    Tentokráte však Jackerse Poláci neohrozili, míč odvrátila obrana Belgie daleko od své branky. Nordin Jackers tak mohl být protentokrát v klidu.
     
    63
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Aaron Leya Iseka, přichází Yari Verschaeren.
     
    64
    Poláci zakopli míč do zámezí a následovat tak bude autové vhazování pro Belgii, která tak má možnost zůstat na polské straně.
     
    64
    Jenže také Belgičané dostali balon za postranní čáru a stejnou standardní situaci tak mají Poláci.
     
    65
    Lukebakio z pravé strany zahrál míč k velkému vápnu, nikdo z jeho spoluhráčů ho však nezachytil. Rázem tak končí další možná akce belgického týmu a do akce naopak míří Poláci.
     
    67
    Polsko kontroluje hru, drží stále svůj nejtěsnější možný náskok a nyní jde do další akce. Belgičanům začíná rychle ubíhat čas a marně se snaží o vyrovnání.
     
    68
    Nyní to zkusil Wout Faes, ale jeho pokus zblízka byl sražen na rohový kop. Belgie tak u míče zůstane i nadále a má možnost dostat se do ohrožení polské branky.
     
    68
    Nic z toho ovšem nebylo a bude na programu jen odkop od polské brány, který hned provede Kamil Grabara.
     
    69
    Konrad Michalak se dostal k další střele a jen o kousek branku soupeře minul. Belgičané si tak mohli oddychnout a velmi rychle se dostávají na území polského týmu.
     
    70
    Dvacet minut a nějaký ten nastavený čas k tomu má Belgie na to, aby s utkáním něco udělala. Zatím ale nemá tolik šancí, aby z něčeho srovnala s Polskem krok.
     
    71
    Série nepřesností na straně Belgie pokračovala i nyní a k míči se dostali zase Poláci. Ti ale místo možnosti ohrozit branku soupeře faulovali a Bielik za svůj nešetrný faul dostane žlutou kartu.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Krystian Bielik (Polsko).
     
    73
    Szymon Żurkowski se jal k další střele kousek u belgické branky, avšak jeho pokus skončil nepřesnou střelou, se kterou neměl Jackers problém a v pohodě dostal balon pod kontrolu.
     
    74
    Bryan Heynen na nic nečekal a kus před velkým vápnem vyslal střelu, která však zaletěla pouze nad břevno polské branky. Grabara tak má k dispozici další odkop.
     
    75
    Dion Cools o chvilku později v pádu zakončoval u rohu malého vápna, ale i tato šance se mezi tři tyče nevešla.
     
    76
    Belgičané přispěchali s dalším útokem, snaží se o vyrovnání, které zatím nepřichází. Nyní byli v další slibné akci, kterou ale zastavil ofsajd.
     
    77
    Následně pak se Belgie vrátila na polskou polovinu zpět a vybojovala rohový kop. Z této standardní situace ale nic nevytěžila.
     
    77
    Rozehrávka hráčů Belgie opět neměla oči, vše je hodně okaté a obrana Polska má dostatek času na to, aby svůj prostor dokázala ubránit.
     
    79
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Přichází další rána pro Belgii. Poláci si totiž berou dvoubrankový náskok. Żurkowski poslal míč na levou stranu v pokutovém území, kam si nabíhal SEBASTIAN SZYMAŃSKI a poté neměl problém skórovat do částečně odkryté belgické brány – 3:1. Asistence: Szymon Żurkowski.
    79. Sebastian SZYMAŃSKI - 3:1
     
    80
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Casper De Norre, přichází Francis Amuzu.
     
    82
    Hlavou nyní zakončoval Lukebakio, ale brankář Grabara byl včas na svém místě a zakročil. Nepovolil tak Belgičanům, aby se dostali na dostřel.
     
    84
    Belgie právě vstřelila branku!
    Nyní se to už Belgičanům povedlo a dostávají se Polsku na rozdíl jediné branky. Po rohovém kopu si vysoko naskočil DION COOLS, jenž hlavou zakončil k bližší tyči – 3:2. Asistence: Dodi Lukebakio.
    84. Dion COOLS - 3:2
     
    86
    Další rohový kop zahráli hráči Belgie a poté musel zasahovat Grabara, jenž ukryl balon do rukavic. Poté ho hned poslal svým spoluhráčům, kteří jdou na opačnou stranu.
     
    88
    Tlak Belgičanů sílí, je tu další rohový kop.
     
    88
    Avšak nyní z toho nebylo vůbec nic a po zisku míče jdou směrem dopředu zase hráči Polska.
     
    88
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Filip Jagiełło, přichází Pawel Bochniewicz.
     
    89
    Další útočná akce Belgie, ta vrhá své poslední síly do útoku. Není na co čekat, soupeř Polska stále ztrácí jednu branku.
     
    90
    Z levé strany šla na Kamila Grabaru další střela, kterou ale polský brankář s přehledem kryje. Následuje tak odkop od jeho zařízení a Poláci jdou útočit.
     
    90
    Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Isaac Mbenza, přichází Alexis Saelemaekers.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase se budou nastavovat ještě tři minuty navíc. Poslední šance pro Belgii, která se pokusí srovnat.
     
    90+1
    Kamil Pestka střílel nepřesně a míč se dostal k hráčům Belgie, ti se tak znovu pokusí dostat se do ohrožení Grabarovy branky.
     
    90+2
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Konrad Michalak, přichází Kamil Jóźwiak.
     
    90+3
    Právě probíhá poslední nastavená minuta a do akce jdou Poláci. Ti tak budou míč držet na polovině Belgie nejlépe do závěrečného hvizdu hlavního sudího.
     
    90+3
    Ještě před odkopem dostal žlutou kartu Kamil Grabara, který zbytečně zdržoval hru.
     
    90+4
    A žlutí se i teď. Jóźwiak přidržel belgického hráče a dostává žlutou kartu, Belgie má nebezpečný volný přímý kop z levé strany.
     
    90+4
    Ale nakonec z toho nic nebylo a je tu konec zápasu. Poláci tak mohou slavit první tři body do tabulky, Belgie naopak zůstane bez bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Úvodní zápas na evropském šampionátu zvládli lépe Poláci, kteří dokázali srovnat nepříznivý stav a následně ho i otočit. Poté přidali pojistku, Belgie zareagovala kontaktní brankou, ale to bylo z její strany vše. Tři body ve skupině A si připíši hráči polského týmu, Belgie naopak odešla ze hřiště s prázdnou.
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:11.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:26:56)

    Vendula Zdražilová

    Góly: 26. Żurkowski (Jagiełło), 52. Bielik (Jagiełło), 79. Szymański (Żurkowski) – 16. Leya Iseka (Mbenza), 84. D. Cools (Lukebakio)

    Karty:   72. Bielik (POL), 90+4. Jóźwiak (POL) – 40. Faes (BEL), 48. Lukebakio (BEL)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:9. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:11.
    Poľsko: Grabara – Fila, Wieteska, Bielik, Pestka – Jagiełło (88. Bochniewicz), Dziczek, Żurkowski – Michalak (90+2. Jóźwiak), Kownacki (C), Szymański.
    Náhradníci: Lis, Loska – Płacheta, Bochniewicz, Piotrowski, Świderski, Wdowiak, Buksa, Jończy, Jóźwiak, Tomczyk, Gumny.

    Belgicko: Jackers – Cobbaut, De Norre (80. Amuzu), Faes, D. Cools – Mangala, Mbenza (90. Saelemaekers), Lukebakio, Heynen – Leya Iseka (63. Verschaeren), Schrijvers (C).
    Náhradníci: De Wolf, Teunckens – Bornauw, Bastien, Bushiri, Omeonga, De Sart, Verschaeren, Saelemaekers, Schryvers, Amuzu, Wouters.

    Rozhodca: Kovács – Marinescu, Artene (všichni Rumunsko)