Japonsko – J. Kórea 0:1 (kon.) | Francúzsko – USA 2:3 (kon.) | Argentína – Mali 2:2 (4:5 po pen.)
koniec
Francúzsko
2:3 (1:1)
USA
cz Utorok 04.06.2019, 17:30Majstrovstvá sveta U20 • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (19:27:12)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:2. Fauly: 10:12.
     
    To se jim ale už nepovede, zápas je totiž u konce. Američané tak strhli vedení na svou stranu ve třiaosmdesáté minutě a už svůj náskok nepustili. Pro Francouze tak šampionát končí, Američané jdou do čtvrtfinále. Sledovali jsme dost často opatrný fotbal, už to vypadalo, že dojde na prodloužení, avšak opak byl pravdou a zámořský celek se tak raduje, ten francouzský naopak smutní. Takový je fotbal, dále může jít jen jeden.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Američané se snaží držet svůj těsný náskok a drží míč daleko od Scottovy branky. Francouzi naopak neotálí a chtějí za každou cenu vyrovnat.
     
    90+3
    Cuisance byl sražen k zemi americkým hráčem a dožadoval se volného přímého kopu u hranice velkého vápna. Sud však znovu naznačuje, že se o závažný faul nejednalo.
     
    90+2
    Francouzi zahrávali volný přímý kop, po něm ale dokázali tuto standardní situaci Američané zvládnout a uklidnili hru. Scott provede další odkop od své branky.
     
    90+1
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Sebastian Soto, přichází Mark McKenzie.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby se bude nastavovat ještě pět minut navíc.
     
    90
    Justin Rennicks se dostal k brankáři Lafontovi, který ale nedopustil, aby ho obral o míč a pak zakončil. Následuje tak odkop od jeho zařízení.
     
    89
    Další nepřesná rozehrávka Francouzů, kterým začíná velmi rychle utíkat čas, skončila na kopačkách USA a to se žene do přečíslení.
     
    88
    Diaby na hranici velkého vápna chtěl dostat míč pro spoluhráče, ale blíže k němu byl obránce USA, který tak získal míč opět na stranu amerického týmu.
     
    88
    Richards je nakonec po ošetření v pořádku a může pokračovat ve hře. Je jasné, že se Američané nikam hnát nebudou a vynasnaží se svůj těsný náskok uhájit.
     
    86
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Youssouf Fofana, přichází Yacine Adli.
     
    85
    Francouzi to nyní opět přehnali s tvrdostí, jeden z nich tvrdě narazil zády do soupeře, jenž se ocitl na zemi a bude potřeba jeho ošetření.
    83. Justin RENNICKS - 2:3
     
    83
    Američané právě vstřelili branku!
    Američané jdou podruhé v zápase do vedení a v závěru základní hrací doby tak mají opět náskok. Dalekonosnou střelu neudržel v rukavicích Lafont a míč mu vypadl. U bližší tyče ho pak nekompromisně pověsil do sítě JUSTIN RENNICKS – 2:3.
     
    82
    Další americký hráč byl sražen k zemi a nemohl se déle zvednout. Sudí však ani tentokráte žlutou kartu neuděluje.
     
    81
    Zpětnou přihrávku na vlastní polovině zvolil Weah a poté se Američané dostali blíže francouzské brance. Střelu však na Lafonta nevyslali.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 41. Gouiri (Diaby), 55. Alioui – 25. Soto (Ledezma), 74. Soto (Weah), 83. Rennicks


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:2. Fauly: 10:12.
    Francúzsko: Lafont – Basila, Kamara, Zagadou (C), N'Dicka – Cuisance, Loiodice (79. Diallo), Fofana (86. Adli) – Gouiri, Diaby, Alioui (64. Pintor).
    Náhradníci: Desprez, Meslier – Cozza, Sissoko, Todibo, Adli, Soumaré, Diallo, Moussa Sylla, Pintor.

    USA: Scott – Dest, Richards, Keita, Gloster – Servania, Ledezma (63. Rennicks), Pomykal (C) – de la Fuente (63. Llanez Jr.), Soto (90+1. McKenzie), Weah.
    Náhradníci: dos Santos, Ochoa – J. Araujo, Real, McKenzie, Cerrillo, Durkin, Mendez, Rennicks, Llanez Jr..

    Rozhodca: Claus – Simon, Pires (všichni Brazílie)

    Diváci: 8 469