Japonsko – J. Kórea 0:1 (kon.) | Francúzsko – USA 2:3 (kon.) | Argentína – Mali 2:2 (4:5 po pen.)
koniec
Japonsko
0:1 (0:0)
Južná Kórea
cz Utorok 04.06.2019, 17:30 • Arena Lublin (Lublin) • Majstrovstvá sveta U20 • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:4. (19:22:52)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Jižní Koreji, která svého soupeře dokázala porazit poměrem 1:0. Druhý poločas byl o poznání záživnější, Japonsko se dokonce dostalo do vedení, avšak videorozhodčí odhalil těsný ofsajd. I posléze bylo Japonsko o něco nebezpečnější, dokonce nastřelilo brankovou konstrukci, na což doplatilo. Jižní Korea totiž udeřila z ojedinělé šance, díky čemuž se může radovat z postupu do čtvrtfinále.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Před malým momentem jsme sledovali další rohový kop pro Japonsko. Míč se snášel na přední tyč, kde Seko nakonec pouze prodlužoval balón.
     
    90+1
    Do zakončení se dostával Jamada, který ještě předával pod sebe na Nišikawu, jenž pro změnu nedokázal najít kolegu na křídle.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Toiči Suzuki, přichází Taiči Hara.
    Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Kanja Fudžimoto, přichází Šunki Higaši.
     
    87
    Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Kim Jung-min, přichází Go Jae-hyeon.
     
    87
    Nakonec se k rozehrávce postavil Fudžimoto, který svůj centr kroutil do malého vápna. Tam si dobře počínal Lee, jenž odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    86
    Ihned po rozehrávce jsme sledovali nákop na pravou stranu, kde si ho dokázal zpracovat Sugawara. Následovat bude rohový kop.
     
    85
    V tuto chvíli to bude mít Japonsko nesmírně složité, prohrává totiž o jednu branku. Navíc do konce zápasu nezbývá zrovna dostatek času.
    84. Oh SE-HUN - 0:1
     
    84
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Tak pozor, pár minut před koncem zápasu jde Jižní Korea do vedení! Jeden z hráčů Japonska chyboval u vlastního pokutového území, soupeř se tak dostal k centrované nabídce, kterou do branky dokázal usměrnit SE-HUN OH. Wakahara na jeho zakončení nedosáhl!
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Stále čekáme na úvodní branku, v tuto chvíli to vypadá spíše na prodloužení.
     
    79
    Co scházelo! Jižní Korea nyní naprosto propadla, Mijaširo se dostal do palebné pozice, odkud trefil pouze protihráče. Následná dorážka orazítkovala tyč.
     
    79
    Až na následný rohový kop si naskočil Kobajaši, jehož hlavička putovala zhruba metr vedle branky. Lee za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    78
    Nišikawovi se nakonec podařilo vybojovat rohový kop pro svůj celek, avšak ten nepřinesl nic nebezpečného. Jižní Korea se tedy ubránila.
     
    77
    Wakahara už v pořádku, může se tak pokračovat ve hře. Na řadu přišel odkop od branky Japonska, který zamířil na křídelníka Jamadu.

    David Suchý

    Góly: 84. Oh Se-hun (Choi Jun)

    Karty:   22. Fudžimoto (JPN) – 36. Lee Jae-ik (KOR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:4.
    Japonsko: Wakahara – Sugawara, Seko, Kobajaši, T. Suzuki (88. Hara) – Goke (68. Nakamura), Fudžimoto (88. Higaši), M. Saito (C), Jamada – Nišikawa, Mijaširo.
    Náhradníci: Mogi, Z. Suzuki – Hara, Higaši, Kida, Ito, Mikuni, Nakamura, K. Saito, Tagawa.

    Južná Kórea: Lee Gwang-yeon – Hwang Tae-hyeon (C), Lee Ji-sol (46. Um Won-sang), Kim Hyun-woo, Lee Jae-ik, Choi Jun – Kim Jung-min (87. Go Jae-hyeon), Jeong Ho-jin, Cho Young-wook (63. Jeon Se-jin) – Lee Kang-in, Oh Se-hun.
    Náhradníci: Choi Min-soo, Park Ji-min – Kim Ju-sung, Lee Kyu-hyuk, Lee Sang-jun, Go Jae-hyeon, Kim Se-yun, Park Tae-jun, Jeon Se-jin, Um Won-sang.

    Rozhodca: N'Diaye (Senegal) – Tiama (Burkina Faso), Dias (Portugalsko)