Tottenham – Liverpool 0:2 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
0:2 (0:1)
Liverpool FC
Sobota 01.06.2019, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Liga majstrov • Finále
    87. Divock Origi (LIV) - 0:2
     
    87
    Liverpool dal gól!
    Toby Alderweireld síce nakoniec pri bránení nechýbal, keďže ho Skomina pustil do hry, ale je tu gól. Centrovaná lopta spadla na zem, Tottenham ju nedostal preč, a tak priestor využil na krížnu strelu DIVOCK ORIGI. Hugo Lloris na pokus po trávniku nedočiahol. Belgický útočník strelil dva góly Barcelone, teraz sa trafil vo finále Ligy majstrov. To je bilancia na hráča, ktorý naskakuje z lavičky, ak vôbec, ako lusk.
    2. Mohamed Salah (LIV) - 0:1
     
    2
    Liverpool dal gól!
    MOHAMED SALAH sa postavil k pokutovému kopu a aj keď francúzsky brankár Hugo Lloris trafil stranu, tak egyptský útočník poslal tesne ponad jeho osobu loptu do siete. Tak toto je nečakaný úvod.

    Matej Kubove

    Góly: 2. M. Salah (pen.), 87. Origi


    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Moussa Sissoko (74. Dier), Winks (66. Lucas Moura) – Alli (82. F. Llorente), Eriksen, Son Hung-min – Kane.
    Náhradníci: Vorm, Gazzaniga – D. Sánchez, Lamela, Wanyama, Dier, Walker-Peters, F. Llorente, Foyth, Aurier, Lucas Moura, Davies.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk, Robertson – Henderson (C), Fabinho, Wijnaldum (62. Milner) – M. Salah, Firmino (58. Origi), Mané (90. Joe Gomez).
    Náhradníci: Mignolet, Kelleher – Lovren, Milner, Joe Gomez, Sturridge, A. Moreno, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Brewster, Origi.