Trenčín – Poprad 4:1 (kon.)
koniec
AS Trenčín
4:1 (2:1)
FK Poprad
Sobota 01.06.2019, 17:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tento zápas bude Poprad veľmi mrzieť. Aj napriek prehre mohli získať účasť vo Fortuna lige, lenže posledný gól strelil Milan Corryn a AS Trenčín si udržal príslušnosť v najvyššej súťaži. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. Dúfam, že strávený pri finále Ligy majstrov.
     
    90+2
    Koniec zápasu. (14:51:40)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Erik Streňo (FK Poprad).
     
    90+2
    Enzo Arevalo sa síce dostal k centru na hranicu šestnástky a z otočky aj vystrelil, no pokus do stredu brány Igor Šemrinec pokryl.
     
    90+1
    Bukari mohol definitívne rozhodnúť. Dostal sa s loptou pred malé vápna, tam fantasticky vybehol a zasiahol Knurovský. Prechod Popradu zakončenie nepriniesol.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Igor Šemrinec (AS Trenčín).
     
    90
    Enzo Arevalo sa dostal v šestnástke k prihrávke, poslal krížnu strelu a len tesne minul priestor troch žrdí. Toto bola veľmi dobrá šanca.
     
    89
    Igor Šemrinec si veľmi dobre povybehol a zastavil center sprava. Stanislav Šesták sa v prítomnosti skúseného brankára nepresadil.
     
    88
    Dlhý aut do šestnástky Trenčína hostia nezakončili, navyše sa pískal ofenzívny faul. Šemrinec si dáva s rozohrávkou na čas.
     
    87
    Milan Corryn fantasticky zrýchlil okolo Petra Masla, poslal loptu povedľa Knurovského pred prázdnu bránu, lenže dvojica jeho spoluhráčov ju v obrovskej šanci nezasiahla. Len či to Trenčín nebude mrzieť.
     
    86
    Ante Roguljić bol v šestnástke odtlačený od lopty. Poprad s ňou kombinuje v strede poľa. Po prechode dopredu spadol vo vápne Trenčína útočník Šesták, penalta sa nepískala.
     
    85
    Popradčania sa chceli po dlhšom čase dostať do šance, Enzo Arevalo sa ocitol v postavení mimo hry.
     
    84
    Osman Bukari potiahol loptu pred šestnástku súpera. Cez obrancu strieľal k žrdi. tú ale tesne minul. Dobrá šanca nekončí piatym zásahom.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Vladimír Kukoľ, prichádza Erik Streňo.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Milan Corryn (AS Trenčín).
     
    81
    Trenčín dal gól!
    Neuveriteľný moment! AS Trenčín týmto gólom vedie dovjzápas a aktuálne sa zachraňuje. Zubairu poslal loptu do šestnástke, ešte prišla jedna prihrávka a striedajúci MILAN CORRYN dotlačil loptu v sklze do siete.

    Matej Kubove

    Góly: 11. Sleegers, 26. Šulek, 78. Roguljić, 81. Corryn – 28. Horváth

    Karty:   82. Corryn (TRE), 90. Šemrinec (TRE) – 90+2. Streňo (PPD)


    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík (C), Skovajsa (63. Roguljić), Šulek, Yem – Zubairu, Čataković (71. Corryn), van Arnhem – Sleegers, Ubbink (72. Kvocera), Bukari.
    Náhradníci: Chudý – Roguljić, Slávik, Corryn, Lamine, Laczkó, Kvocera.

    FK Poprad: Knurovský – Luberda, Maslo, Horváth, Zekucia – Pajer, Jančo (67. Maťaš), Zošák (C), Kukoľ (83. Streňo) – Arevalo, Šesták.
    Náhradníci: Malec – Palša, Holiš, Streňo, Maťaš, Slebodník.