Nový Zéland – Izrael 3:5 (kon.) | Mexiko – Gruzínsko 2:3 (kon.)
koniec
Mexiko
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Gruzínsko
cz Utorok 23.04.2019, 03:00 • Pista de Hielo Santa Fe, Mexico City • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B • 2. kolo
Partner:
    48:07 Hector MAJUL - 2:3
     
    48:07
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané se ale vracejí zpět do hry! Domácí rozpoutali před brankou soupeře velký závar a kotouč se po nepřehledné situaci před ležícím Iljenkem objevil až za brankovou čarou. Za autora gólu je označen HECTOR MAJUL. Asistence: Carlos Gómez a Santiago Sierra.
    46:28 Alexandr VASILČENKO - 1:3
     
    46:28
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Alexandr VASILČENKO završil hattrick! Tenhle hráč má na tuto úroveň výbornou střelu, což ukázal i teď. Zápěstím kotouč pověsil do šibenice nad lapačku de la Garmy a Gruzie tak ved eož o dva góly. Asistence: Oliver Obolgogiani a Arťom Kozjulin.
    27:11 Alexandr VASILČENKO - 1:2
     
    27:11
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Podruhé v zápase se prosazuje ALEXANDR VASILČENKO! Hráč Gruzie s pukem obkroužil branku, vyjel s ním až na levý kruh a poměrně nenápadnou střelou překvapil brankáře de la Garmu. Ten si asi bude tenhle gól vyčítat. Bez asistence.
    13:17 Jorge PÉREZ - 1:1
     
    13:17
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Mexičané přesilovku využívají a vyrovnávají! Hector Majul přenesl od pravého mantinelu hru na JORGEHO PÉREZE, který z levého kruhu překonává Iljenka. Tomu jeden z domácích hráčů šikovně zaclonil výhled – 1:1. Asistence: Hector Majul a Gonzalo Hagerman.
    11:24 Alexandr VASILČENKO - 0:1
     
    11:24
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hokejisté Gruzie jdou do vedení! Domácí ztratili puk ve středním pásmu, z čehož rezultovalo přečíslení 2 na 1. To vyřešil ALEXANDR VASILČENKO sám, když vypálil z pravého kruhu a zápěstím se trefil nechytatelně ke vzdálenější tyčce. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 14. Pérez (Majul, Hagerman), 49. Majul (Gómez, Sierra) – 12. Vasilčenko, 28. Vasilčenko, 47. Vasilčenko (Obolgogiani, Kozjulin)


    Mexiko: de la Garma (S. de la Vega) – Hagerman, Ugarte (C), Colas, González, A. de la Vega, Ortíz, Duenas – Majul, Gómez, Sierra (A) – Chaves, Pérez (A), Cruz – Benabib, Smithers, Carrero – Linares, Kelo, Najera.
    Gruzínsko: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Švecov, Comaja (C), Šalunov, Jejranašvili, Minasiani – Žužunašvili (A), Obolgogiani, Kozjulin (A) – Vasilčenko, Dumbadze, Kočkin – Charizov, Vedjapin, Oganeziani.

    Rozhodca: Thackaberry (USA) – Brejcha (CZE), Progin (SUI)

    Diváci: 798