Winnipeg – Montreal 1:3 (kon.) | Tampa Bay – Washington 3:6 (kon.) | NJ Devils – St. Louis 2:3 (po pr.)
NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 4:2 (kon.) | Nashville – Columbus 2:5 (kon.)
San Jose – Vegas 4:3 (po pr.) | Vancouver – Dallas 3:2 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Anaheim 1:5 (kon.)
LA Kings – Chicago 3:2 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 0:3 (kon.) | Arizona – Minnesota 4:0 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:1 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Toronto Maple Leafs
cz Nedeľa 31.03.2019, 00:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Anthony DUCLAIR - 4:2
     
    58:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Na Johna Tavarese byl možná neodpískán faul, ale na to už se za chvíli nikdo nebude ptát. White poslal puk na Tkachuka, který našel volného ANTHONY DUCLAIRA a nedávná posila z Columbusu Blue Jackets dává dnes svůj druhý gól. Asistence: Brady Thackuk, Colin White.
    46:41 Cody CECI - 3:2
     
    46:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    S brankami se nám nyní roztrhl pytel. Během minuty a 39 sekund padá již třetí gól! Bryan Tkachuk si vyměnil kotouč s Colinem Whitem, aby následně našel mezi kruhy volného CODY CECIHO. Obránce Ottawy se nerozpakoval a trefil se do pravé šibenice nad vyrážečku Sparkse. Asistence: Brady Tkachuk, Colin White.
    45:29 Connor BROWN - 2:2
     
    45:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Náskok, který si Ottawa vybudovala za druhou třetinu, je pryč. Chris Tierney dal v útočném pásmu špatnou přihrávku a Toronto šlo do situace dva na jednoho. Ačkoliv CONNOR BROWN mohl přihrávat, udělal to mazácky. Najel si ne levou stranu a poté se za pomocí břevna trefil nechytatelně do šibenice. Asistence: Ron Hainsey.
    45:02 Auston MATTHEWS - 2:1
     
    45:02
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Už je to pro hosty zase o něco veselejší. AUSTON MATTHEWS dostal výbornou přihrávku od Mitche Marnera mezi kruhy. Nezazmatkoval, zpracoval si puk, zmátl obránce a poté nechytatelně zakončil do levé šibenice. Asistence: Mitchell Marner.
    34:43 Magnus PÄÄJÄRVI - 2:0
     
    34:43
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Garret Sparks se natahoval u pravé tyče po odraženém puku, který ale nedokázal odpálit. Kotouč se tak dostal za branku, kde jej dobrým napadáním získal Duclair, posunul jej zpět před Sparkse na MARKUSE PÄÄJÄRVIHO a finský forvard z otočky trefil přesně mezeru mezi roztahujícími se betony gólmana. Asistence: Anthony Duclair.
    25:26 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    25:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí celek jde po špatně sehrané přesilovce do vedení. Lindberg zavezl po levé straně kotouč do útočného pásma a nahrál na osu hřiště na ANTHONYHO DUCLAIRA, jenž rychlou střelou z první bez přípravy překonal Garreta Sparkse. Asistence: Oscar Lindberg, Magnus Pääjärvi.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 26. Duclair (O. Lindberg, Pääjärvi), 35. Pääjärvi (Duclair), 47. Ceci (B. Tkachuk, White), 59. Duclair (B. Tkachuk, White) – 46. Matthews (Marner), 46. Co. Brown (Hainsey)


    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – Chabot, DeMelo, Wolanin, Ceci, Harpur, Jaroš – B. Tkachuk (A), Pageau, Veronneau – Duclair, Tierney, O. Lindberg – Balcers, White (A), B. Ryan – Gibbons (A), Z. Smith, Pääjärvi.
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Rielly (A), Hainsey, Muzzin, N. Zajcev, Marinčin, Dermott – Hyman, Tavares (A), Marner – A. Johnsson, Matthews, W. Nylander – Marleau (A), Kadri, Kapanen – Ennis, F. Gauthier, Co. Brown.

    Rozhodca: Chris Schlenker, Ghislain Hebert – Jesse Marquis, Matt MacPherson