Petrohrad – Jaroslavľ 5:4 (po pr.) | CSKA Moskva – D. Moskva 3:2 (kon.)
koniec po predl.
SKA Petrohrad
5:4 (0:1, 4:1, 0:2 - 1:0) Stav série: 4:1
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Štvrtok 21.03.2019, 17:30 • Ice Palace • Play-off KHL • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:25.
    Zblokované střely – 12:16.
    Vyloučení – 3:8.
    Využití přesilovek 3/8 – 0/3.
    Vhazování – 34:30. (20:29:31)
     
    Je konec! Dlouho to vypadalo, že Petrohrad má toto utkání pod kontrolou, avšak soupeři se nakonec podařilo srovnat na 4:4, čímž si vynutil prodloužení. V něm rozhodla nedisciplinovanost Lokomotivu, který se během krátké chvíle nechal vyloučit hned třikrát. Petrohrad se tak dostal ke klasickému zámku, který přinesl rozhodující branku v podání obránce Chafizullina. Petrohrad se tak může těšit z postupu do semifinále, kde se utká s CSKA Moskva, naopak Jaroslavl v play-off končí.
     
    Konec zápasu.
    66:45 Dinar CHAFIZULLIN - 5:4
     
    66:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jenom rozhodující toto utkání! Dlouhé obléhání pásma soupeře přineslo velice tvrdou ránu v podání DINARA CHAFIZULLINA, který doslova propálil vše, co mu stálo v cestě. Salák si ještě na cosi stěžuje, avšak na regulérnosti branky by to nemělo mít vliv. V ochozech stadionu se pomalu a jistě oslavuje!
    Asistence: Sergej Plotnikov, Nikita Gusev.
     
    66:20
    Domácí stále hrají v přesilové hře, avšak stále to nevede k rozhodující brance tohoto utkání. Petrohrad nikterak nesvírá svého soupeře, Salák nezasahoval.
     
    65:14
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Georgij Ivanov – 2 min., vysoká hůl).
     
    65:03
    Puk proti hokejce obdržel domácí Bělov, který dělovkou trefil dobře clonícího protihráče. Vypadá to, že se domácí hráči nedokáží prosadit v přesilové hře.
     
    64:10
    Hostující Čerepanov dokázal s vypětím všech sil procedit puk do středního pásma, jenomže soupeř se dostal hodně rychle zpět. Už sledujeme klasickou přesilovkovou kombinaci.
     
    63:33
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    63:20
    Petrohradu se přesilová hra zatím moc nedaří, naopak soupeř si zaslouží pochvalu za velice pečlivou obrannou činnost. Domácí se ještě nedostali k žádnému zakončení.
     
    62:05
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stěpan Sannikov – 2 min., podrážení).
     
    62:05
    U pravého hrazení si důrazným způsobem pomáhal domácí obránce Chafizullin, který si nakonec počínal v rámci pravidel. Hosté se nyní usadili v pásmu soupeře.
     
    61:12
    První zakončení prodloužení vykouzlil hostující Kraskovskij, jehož nahození doplachtilo až do výstroje švédského brankáře. V tuto chvíli je hra opět přerušena.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro domácí celek, který okamžitě zavezl puk do vlastního pásma. Následně se k němu dostal také Lokomotiv.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Petrohrad sice vedl o dvě branky, avšak soupeř vyrovnal, čímž poslal zápas do prodloužení. Ještě před samotným prodloužením bude následovat klasická potřetinová přestávka.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:10
    Zatím to vypadá, že se dočkáme prodloužení. Lokomotiv sice hraje přesilovou hru, avšak k ničemu vážnějšímu se nemůže dostat.
     
    57:47
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Roman Rukavišnikov – 2 min., podrážení).
     
    57:30
    Domácí se dočkali vedoucí branky, avšak ta nakonec neplatí. Malcev totiž kopl puk do branky bruslí, branka tak logicky nemohla být uznána.
     
    57:02
    Právě český brankář dokázal rozehrát puk podél mantinelu, avšak jeho celek narazil na pozornou smečku protihráčů. Petrohrad se snaží dostat se do tlaku.
     
    56:03
    Aby toho nebylo málo, tak hostující hráči opět vyhodili přes všechny čáry. Logicky je na světě další zakázané uvolnění, hra se tak přestěhuje zpět před brankáře Saláka.
     
    55:11
    Nyní se přes domácí obranu pokoušel prodrat vpřed obránce Jelesin, kterému se to nepovedlo. Na opačné straně si málem přesný zásah přispal Malcev, který ale mířil vedle.
     
    54:04
    Nyní je hra opět přerušena, nahození v podání hostujícího Osipova skončilo pouze v ochranné síti. Hra se často kouskuje, což hostujícímu celku moc nesvědčí.
     
    53:20
    Hellberg si připsal další důležitý zákrok, tentokráte to hodně nepříjemným projektilem zkoušel obránce Averin, který rovněž neuspěl. Domácí se vydávají na druhou stranu.
    52:49 Rušan RAFIKOV - 4:4
     
    52:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jenom vyrovnávají! Korškov dokázal objet branku soupeře, poté jeho přihrávku zablokoval jeden z protihráčů přímo na volného RUŠANA RAFIKOVA, který okamžitou ránou překonal Hellberga, jenž vůbec nestačil na toto zakončení reagovat. Hrajeme tak opět od začátku.
    Asistence: Jegor Korškov, Pavel Kudrjavcev.
     
    51:03
    Hodně slušný projektil vypustil ze své hokejky hostující Rafikov, který napálil pouze beton švédského brankáře. Záhy nahození vyprodukoval Apalkov, který našel pouze Hellberga.
     
    50:11
    Středem hrací plochy se vydal domácí Prochorkin, kterému se přesně nepodařilo přihrát na hokejku Bělova. Na druhou stranu si to namířil aktivní Ivanov.
     
    49:03
    Naopak od modré čáry zkoušel štěstí domácí zadák Gavrikov, jehož rána nebyla nejpřesnější. Petrohrad se dostal k náporu, Jaroslav se dokázala ubránit.
     
    48:10
    Předávka hracího předmětu směřovala na pravou stranu, kam si dokázal sjet Kozun. Kanadský forvard obkroužil branku, což nevedlo k ničemu vážnějšímu.
     
    47:25
    Najednou si domácí hráči dávají velký pozor na rozehrávku, přičemž v tuto chvíli jsou aktivnější hráči Lokomotivu. Před malým momentem neprorazil vpřed Gusev.
    45:21 Daniil APALKOV - 4:3
     
    45:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom šance pro Lokomotiv! Petrohrad totiž nezvládl bránění vlastního pásma, do přečíslení se dostával Sannikov, který celou akci ještě vyšperkoval přesnou přihrávkou na kolegu DANIILA APALKOVA, jehož rána bez přípravy skončila za brankářem Hellbergem.
    Asistence: Grigorij Denisenko, Serger Sannikov.
     
    45:05
    Lokomotiv měl celkem velké starosti ve vlastním pásmu, přičemž se na druhou stranu pokoušel dostat domácí Jakupov, který si ale neporozuměl s kolegou Koskirantou.
     
    44:10
    Afanasjev si nakonec rozmyslel úprk v před, následně to místo něj zkoušel Kraskovskij, jehož ránu srazil protihráč. Posléze se hrací předmět dotkl ochranné sítě.
     
    43:07
    Dobře si nyní počínal hostující Jelesin, kterému se podařilo vyvézt puk podél mantinelu. Jeho formace hodně rychle narazila, před modrou čárou zasahoval Bělov.
     
    42:15
    Následně měl na levém křídle celkem dost prostoru hostující Beljajev, který si nabruslil až k zadnímu hrazení, kde ho celkem snadným způsobem obehrál Rundblad.
     
    41:01
    Je tu úvodní přerušení třetí třetiny, puk totiž skončil v lapačce domácího brankáře Hellberga. Lokomotivu se podařilo vybojovat pásmu, což je dílek k úspěchu.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který vyhrál přetahovanou o puk. S ním si zahrál také Salák, jenž ho poslal za vlastní branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhou třetinu máme za sebou, v ní jsme viděli další čtyři přesné trefy. Petrohrad do ní vstoupil velice aktivně, hned v první minutě dokázal srovnat. Domácí celek měl i posléze více ze hry, dokonce se dostal do vedení 3:1, avšak poté soupeř dokázal korigovat o jednu branku. Petrohrad si dvoubrankové vedení přeci jenom vzal zpět, Lokomotiv to bude mít ve třetí periodě hodně složité.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Do konce třetiny nezbývá už moc času, další branky se alespoň prozatím nedočkáme.
     
    38:11
    Hodně nenápadným nahozením to od modré čáry zkoušel domácí Rundblad, který rovněž trefil protihráče do nohy. Nyní se hraje celkem ostrým způsobem.
    37:52 Alexej BYVALCEV - 4:2
     
    37:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domáci se opět prosazují! Petrohrad opět roztočil přesilovkou kombinaci, přičemž dostal nabito ALEXEJ BYVALCEV, který bez větších potíží překonal Saláka, jenž se ke své vzdálenější konstrukci přesouval příliš pozdě. Tohle je pro Petrohrad luxusní náskok!
    Asistence: Sergej Plotnikov, Nikita Gusev.
     
    37:20
    Lokomotiv opět pouze nahazoval za branku soupeře, kde domácí hráči celkem dlouho vyčkávali s rozehrávkou. Do konce třetiny nezbývá už moc času.
     
    36:38
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Stěpan Sannikov – 2 min., pozdní dohrání).
     
    36:10
    Po hodně dlouhé době tu máme přerušení, pod tlak se totiž dostal hostující Kozun, který na jistotu vyhodil přes všechny čáry. Icing, hra se tak vrací před brankáře Saláka.
     
    36:09
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Rušan Rafikov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Viktor Tichonov – 2 min., hrubost).
     
    35:05
    Hodně zajímavý moment před domácí brankou. Aktivní Jurtaikin si totiž nabruslil k bližší konstrukci, kde se mu nepodařilo překonat Hellberga. Domácí spěchají kupředu.
     
    34:20
    Jurtaikin předával do tandemu na Denisenka, jehož rána skončila na pozorném protihráči. Jaroslavl se celkem snadným způsobem dostala zpět, kde se jako první ujal puku Belov.
     
    33:25
    Nyní se do útočné zóny vydal domácí forvard Gusev, který si s pukem příliš neporozuměl. Lokomotiv chtěl pro změnu založit protiakci, která netrvala vůbec dlouho.
     
    31:35
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Misjul – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Maxim Karpov – 5 min., bitka).
     
    31:35
    Fanoušci se nyní dočkali pěstního souboje, do kterého se vložil hostující Misjul a domácí Karpov. Jednalo se o velice vyrovnanou záležitost.
    30:59 Stěpan SANNIKOV - 3:2
     
    30:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jenomže hodně rychle tu máme kontaktní branku! Po delší době se hosté dostali do nadějné příležitosti, přičemž Denisenko vyslal žabičku na STĚPANA SANNIKOVA, který bez větších problémů prostřelil brankáře Hellberga, jenž v tuto chvíli nepodržel svůj celek.
    Asistence: Daniil Apalkov, Grigorij Denisenko.
     
    30:07
    Střídání v týmu Lokomotiv Jaroslavl: ze hřiště odchází Ilja Konovalov, přichází Alexander Salák.
    30:07 Arťom ZUB - 3:1
     
    30:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení o dvě branky! Hodně prostoru měl kolem sebe obránce ARŤOM ZUB, jehož rána směřovala přesně ke vzdálenější tyči, na což Konovalov vůbec nereagoval. Nutno dodat, že před hostujícím brankářem velmi dobře stínil Prochorkin, který dost možná střelu tečoval.
    Asistence: Nikolaj Prochorkin, Roman Rukavišnikov.
     
    29:25
    Čerepanov našel na modré čáře kolegu Rafikova, který si na zakončení příliš nevěřil, To vyzkoušel až Korškov, jenž z velké blízkosti trefil domácího brankáře.
     
    28:03
    Po delší době to směrem dopředu zkoušel také hostující celek, avšak nahození za branku dokázal zachytit obránce Belov, který okamžitě otáčí hru na druhou stranu.
     
    27:20
    Tichonov se nedokázal protlačit podél levého hrazení, kde číhal jeden z důrazných protihráčů. Lokomotiv je stále pod tlakem, domácí se ke střele nedostávají.
     
    26:10
    I tentokráte se Koskirantovi podařilo uspět na vhazování, čímž svému celku zajistil útočnou třetinu. Chafizullin nabíjel na druhou stranu Karpovovi, kterému uskočil puk od hole.
     
    25:06
    Na druhé straně se dostal k brankovišti hostující Jurtaikin, kterému se nepodařilo protlačit puk za znuděného Hellberga. Petrohrad okamžitě otáčí hru na druhý pól hrací plochy.
    24:12 Nikita GUSEV - 2:1
     
    24:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru pěti proti třem! Petrohrad roztočil hodně nebezpečnou kombinaci, přičemž Konovalov vyrážel puk pouze před sebe, kde ho do odkryté branky dokázal natlačit NIKITA GUSEV. Ještě předtím trefil brankovou konstrukci Prochorkin.
    Asistence: Vasilij Tokranov, Nikolaj Prochorkin.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Pavel Kraskovskij – 2 min., hákování).
     
    23:15
    Domácím se podařilo uspět na vhazování, což vedlo ke klasické přesilovkové kombinaci. K brance si dokázal sjet Prochorkin, který se do zakončení ale nedostal.
     
    22:55
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ilja Konovalov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    22:10
    Celkem hodně odvážná přihrávka v podání Tokranova přeci jenom našla Zuba, který okamžitým způsobem dokázal nastartovat Prochorkina, jenž zavezl touš za branku.
     
    21:14
    Na opačné straně hrací plochy se dobře zorientoval Apalkov, který raději s pukem zamířil do vlastního pásma, kde ho předal vedle stojícímu Jelesinovi.
    20:38 Nikita GUSEV - 1:1
     
    20:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenomže hned v úvodu tady máme vyrovnávací branku! Po levém křídle dokázal proniknout Byvalcev, který v tandemu našel naprosto volného Plotnikova, jehož ránu Konovalov vyrazil pouze před sebe, kam si jako první sjel NIKITA GUSEV, který dotlačil puk do sítě.
    Asistence: Alexej Byvalcev, Sergej Plotnikov.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí hráče, kteří okamžitě odpálili touš na druhou stranu hrací plochy, kde se ho ujal Apalkov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první periodu, která nám přinesla hodně zajímavou podívanou. Jako první totiž udeřili hosté, jenž i po konci první třetiny vedou o jednu branku. Petrohrad se v úvodu tohoto utkání herně hledal, naopak měl velké problémy s přechodem do útoku. Konovalov si přeci jenom připsal několik slibných zákroků, přičemž byl několikrát zaměstnán domácí brankář Hellberg. Petrohrad má na případné vyrovnání ještě celé dvě třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    První třetina se pomalu a jistě blíží ke svému konci, domácí přeci jenom zkouší zaútočit po levém křídle.
     
    18:20
    Jeden z hostujících hráčů podklouzl na zem, čehož mohl využít napadající Kručinin. Jeho okamžitá rána skončila na pozorném brankáři, který posléze přerušil hru.
     
    17:03
    Konovalov tentokráte nemusel zasahovat, táhlá rána od levého kruhu směřovala vedle branky. Za hosty to zkoušel Kajumov, který ihned po přejetí modré čáry přeposílal na Kovalenka.
     
    16:07
    Koskiranta pouze přeposílal na Tokranova, který následně prodlužoval do útočné třetiny, kam si jako první sjel Jelesin. Petrohrad má velké problémy s přechodem do útoku.
     
    15:06
    K mezikruží si sjelo hostující Osipov, jehož dělovka skončila na obětavém protihráči. Jaroslavl se usadila v pásmu soupeře, načež to z velkého úhlu vyzkoušel Apalkov.
     
    14:05
    Na druhé straně to značně nebezpečným pokusem zkoušel Gusev, který trefil Konovalova do ruky. Hodně těžká práce pro hostujícího brankáře, který to ale zvládl na jedničku.
     
    13:10
    Prochorkin byl vykázán z bodu pro vhazování, na jeho místo tak musel jiný ze spoluhráčů. Jednalo se o Plotnikova, který svého kolegu nahradil velice dobrým způsobem.
     
    12:23
    Spíše propagačním projektilem to vyzkoušel hostující Jurtaikin, který zamířil přímo do výstroje domácího brankáře Hellberga. Ihned poté přišla na řadu druhá komerční přestávka.
     
    11:30
    Chafizullin musel až za vlastní branku, kde počkal na příchod další formace. Hodně prudká přihrávka měla směřovat na Korskirantu, který ještě chytrým způsobem vracel puk před branku.
     
    10:06
    U zadního hrazení to s přehledem zvládl hostující Osipov, kterému se s pukem podařilo vyjet až k opačné modré čáře, kde byl důrazným způsobem zastaven.
     
    09:02
    I tentokráte se jednalo o ofsajdové postavení, do útočného pásma totiž příliš pozdě vjel domácí Ketov. Hra se hodně často kouskuje, následovat bude další vhazování.
     
    08:05
    Konovalov měl další práci, tentokráte se mu podařilo vychytat domácího snipera Guseva. Petrohrad se posléze sám vyhodil z pásma, to vše vedlo k dalšímu nahození podél hrazení.
     
    07:02
    Nyní na řadu přišla vůbec první komerční přestávka tohoto zápasu, po ní se bude vhazovat ve středním pásmu. Petrohrad nyní má více ze hry, avšak stále prohrává o jednu branku.
     
    06:03
    Šanci na vyrovnání měl domácí forvard Karpov, kterému se ale nepodařilo překonat Konovalova. Jeho rána mířila kousek vedle branky, následně se domácí prezentovali ofsajdem.
     
    05:01
    Nyní přišel na řadu další icing, hra je tak opět přerušena. Oba celky si tak mohou odpočinout, vhazovat se bude v pásmu domácího mužstva.
    04:02 Denis ALEXEJEV - 0:1
     
    04:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak pozor, hosté jdou totiž do vedení! Domácí si nyní nepočínali moc dobře, u pravého kruhu totiž zůstal zcela osamocený DENIS ALEXEJEV, jehož razantní rána švihem směřovala ke vzdálenější tyči, na což byl švédský brankář Hellberg krátký. Petrohrad tak bude muset dotahovat.
    Asistence: Brandon Kozun, Michail Beljajev.
     
    03:08
    Na modré čáře dokázal zachytit nepovedenou přihrávku domácí Gavrikov, který poté nahazoval na branku, avšak hodně nepřesně. Na opačné straně se před Hellberga natlačil Kovalenko.
     
    02:06
    Nahozením k zadnímu hrazení to zkoušel hostující Korškov, který byl pozdě u puku. To vedlo k útočné akci Petrohradu, Jakupov nedokázal prohodit přihrávku na Koskirantu.
     
    01:05
    Krátce poté to po levém křídle zkoušel domácí Byvalcev, který si nakonec úprk vpřed rozmyslel. Místo toho to střeleckým pokusem zkoušel Kozun, branku ale úplně minul.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který okamžitě nahazoval puk do útočné třetiny, kam se hodně vrátil domácí Rundblad.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Rundblad, Gavrikov (A), A. Bělov, Chafizullin, Rukavišnikov, Tokranov, Zub – S. Plotnikov (A), Prochorkin, N. Gusev – Ketov (C), Byvalcev, Kručinin – Karpov, Koskiranta, Jakupov – Kablukov, M. Malcev, V. Tichonov – Ivan Morozov.

    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Salák) – M. Osipov (A), Rafikov, Jelesin, N. Averin, Misjul, Čerepanov, Afanasjev – Sannikov, Apalkov (C), Denisenko – Kozun, Alexejev, Jurtajkin – Korškov, Kraskovskij, Beljajev – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Kudrjavcev.

    Rozhodčí: Gašilov, Frano – Sadovnikov, Sivov.
     
    Série

    Do této série vstoupil lépe Petrohrad, který hned v úvodním zápasu využil výhody domácího prostředí, ve kterém zvítězil nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. Druhý vzájemný zápas měl o dost hladší průběh, neboť Petrohrad doslova převálcoval svého soupeře, který si odvezl vysokou porážku 1:6. Celá série se tak přesunula na ledovou plochu Lokomotivu, který díky vítězství 3:1 dokázal zkorigovat nepříznivý stav celé série. Jaroslavl ale v následujícím domácím zápase padla, Petrohrad totiž rovněž zvítězil 3:1, čímž si tak k dnešnímu dni zajistil mečbol, který mu může zajistit postup mezi čtyři nejlepší celky celé KHL. Pakliže Petrohrad skutečně postoupí, tak v semifinále vyzve lepší celek z dvojice CSKA Moskva/Dynamo Moskva, kde to je shodně 3:1 na zápasy.

    1. zápas
    SKA Petrohrad – Lokomotiv Jaroslavl 1:0
    Branky a nahrávky:
    47. Rundblad (Jakupov, Koskiranta)

    2. zápas
    SKA Petrohrad – Lokomotiv Jaroslavl 6:1
    Branky a nahrávky:
    14. M. Malcev, 27. N. Gusev (Dacjuk, Chafizullin), 32. Byvaľcev (N. Gusev, S. Plotnikov), 33. Koskiranta (Jakupov, Barabanov), 43. Dacjuk (S. Plotnikov, N. Gusev), 55. V. Tichonov (M. Malcev, Chafizullin) – 16. Kajumov (Denisenko)

    3. zápas
    Lokomotiv Jaroslavl – SKA Petrohrad 3:1
    Branky a nahrávky:
    8. M. Osipov (Kajumov, Kovalenko), 37. Ivanov (Iljenko, Korškov), 57. M. Osipov (Sannikov, Jurtajkin) – 41. Jakupov

    4. zápas
    Lokomotiv Jaroslavl – SKA Petrohrad 1:3
    Branky a nahrávky:
    60. Beljajev (Rafikov, M. Osipov) – 12. Rukavišnikov (N. Gusev), 53. Rundblad (Chafizullin), 55. Karpov (Kručinin)
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Čtvrtfinále play-off KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SKA Petrohrad a Lokomotiv Jaroslavl.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 21. N. Gusev (Byvaľcev, S. Plotnikov), 25. N. Gusev (Tokranov, Prochorkin), 31. Zub (Rukavišnikov, Prochorkin), 38. Byvaľcev (S. Plotnikov, N. Gusev), 67. Chafizullin (S. Plotnikov, N. Gusev) – 5. Alexejev (Kozun, Beljajev), 31. Sannikov (Apalkov, Denisenko), 46. Apalkov (Denisenko, Sannikov), 53. Rafikov (Korškov, Kudrjavcev)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Šestorkin) – Rundblad, Gavrikov (A), Belov, Chafizullin, Rukavišnikov, Tokranov, Zub – S. Plotnikov (A), Prochorkin, N. Gusev – Ketov (C), Byvaľcev, Kručinin – Karpov, Koskiranta, Jakupov – Kablukov, M. Malcev, V. Tichonov – Ivan Morozov.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Konovalov (31. Salák) – M. Osipov (A), Rafikov, Jelesin, N. Averin, Misjul, Čerepanov, Afanasjev – Sannikov, Apalkov (C), Denisenko – Kozun, Alexejev, Jurtajkin – Korškov, Kraskovskij, Beljajev – Kovalenko, Ivanov, Kajumov – Kudrjavcev.

    Rozhodca: Gašilov, Frano – Sadovnikov, Sivov
    Petrohrad 4 1 Jaroslavľ
    #1 Streda 13.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 1:0
    #2 Piatok 15.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 6:1
    #3 Nedeľa 17.03.2019 • 15:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 3:1
    #4 Utorok 19.03.2019 • 17:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 1:3
    #5 Štvrtok 21.03.2019 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 5:4 koniec po predl.