Detva – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Budapešť – Miškovec 4:2 (kon.)
koniec
MAC Budapešť
4:2 (2:1, 0:0, 2:1) Stav série: 3:0
DVTK Miškovec
Pondelok 04.03.2019, 18:00 • Tüskecsarnok Budapest, Budapešť • Tipos Extraliga play-off • Predkolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Brankár Vay už opúšťa svoju svätyňu a hostia idú hrať absolútny vabank znovu. Nič iné im neostáva.
     
    57:56
    Miškovec dal gól!
    Napokon z toho ešte môže byť aj menšia dráma. Loiseau spoza bránky posunul na ľavý kruh Harrisonovi, ten dával pred bránkovisko ŽIGOVI PANCEMU a jeho strela z prvej skončila za Bálizsom.
    Asistencie: Ryan Harrison, Alexis Loiseau.
     
    57:39
    Presilová hra pre hostí. Chris Langkow dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    54:02
    Asi posledná šanca na dramatizáciu tohto zápasu. Roland Vokla dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    51:57
    Budapešť dáva gól!
    Domáci využívajú presilovku a vedú už o tri góly a výraz tváre Glena Hanlona hovorí za všetko. Jesse Dudás mal vynikajúci prehľad v hre, od modrej čiary našiel presnou prihrávkou CHRISA BODÓA, ktorý nastavil hokejku a jemným priťuknutím skóroval.
    Asistencie: Jesse Dudás, Chris Langkow.
     
    50:50
    Miškovec bude hrať v oslabení. Sledujeme prvé vylúčenie v tretej tretine, dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade dostáva hosťujúca striedačka. Odsedí si to Pance.
     
    46:46
    Obrovskú chybu urobil v rozohrávke Szirányi. Odskočil mu puk na hokejku prichádzajúceho Langkowa, ktorý našiel pred bránkou Chrisa Bodóa. Ten však zblízka nepotrestal toto zaváhanie.
     
    43:03
    Jared Brown sa už uvoľňoval do samostatného zakončenia, prehodil si puk na bekhend. Vay zasiahol betónom a podrazil Browna. Z toho dve minúty však napokon nebudú.
     
    42:09
    Budapešť dáva gól!
    Domáci sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Langkow šikovnou žabkou vyzval spred bránky k zakončeniu BRANCEA ORBANA, ktorý skackavý puk skrotil a z prvej ho trafil ponad Vayovu lapačku.
    Asistencie: Chris Langkow, Cameron Burt.
     
    38:04
    Obrovská možnosť pre domáci tím. Jared Brown spoza bránky posunul puk Tomášovi Klempovi pred bránkovisko, no trafil len do vyrážačky gólmana Vaya.
     
    33:43
    Alexis Loiseau veľmi dobre manévroval s pukom po pravom krídle, pretlačil sa po kruhu a šiel do zakončenia. Bálizsovi puk vypadol, potom ho ihneď prikryl.
     
    32:08
    Šikovne pred bránku prefrčal János Vas, ktorý strelou z prvej po prihrávke takmer prekonal Bálizsa. Mieril na jeho vyrážačku.
     
    30:17
    Šikovne popred bránku prenikol Chris Langkow, ktorému sa aj podarilo tečovať strelu od Orbana. Obrovské šťastie mal brankár Vay, keďže puk skončil na žŕdke a potom pri jeho betóne!
     
    23:21
    Presilová hra Miškovca sa predčasne končí. Ryan Harrison dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    21:25
    Presilová hra pre DVTK. Dve minúty za hákovanie dostáva John Negrin.
     
    21:13
    Somogyi si na pravom kruhu spracoval prihrávku od Miskolcziho a následne strieľal. Bálizs našiel puk vo výstroji.
     
    17:33
    Budapešť dáva gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia! Zakončenie spomedzi kruhov od Szigetiho hosťujúci gólman spomalil, k puku sa v bránkovisku dostal MÁTYÁS ODNOGA a jemným dotykom hokejkou ho poslal do bránky. Gól odobril aj videorozhodca.
    Asistencie: Ákos Szigeti, Jesse Dudás.
     
    14:28
    Chris Bodó sa dostal do samostatného úniku na bránku. Vyskúšal blafák na bekhend a snažil sa poslať puk ponad betón, no Vay zasiahol úspešne!
     
    13:04
    Strelu z ľavého kruhu Vay vyrazil nakrátko pred seba. Pred bránkou operoval Terbócs, ktorý na viackrát dorážal, ale puk už za Vayov chrbát nepretlačil.
     
    11:12
    Presilovku si zahrajú domáci hráči. Bálint Magosi dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    09:05
    Budapešť dáva gól!
    Domáci prichádzajú s pomerne rýchlou odpoveďou. Do útočného pásma zaviezol puk CHRIS BODÓ, ktorý vykonal protismernú kľučku na ľavom kruhu a šikovnou strelou pomedzi betóny prekonal brankára Vaya.
    Bez asistencie.
     
    06:57
    Miškovec dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia. Loiseau posunul puk pred bránkou RYANOVI HARRISONOVI, ktorý z prvej podstrelil betón Bálizsa. Bránka bola aj posunutá, situácia sa riešila aj s videorozhodcom, ktorý gól odobril.
    Asistencia: Alexis Loiseau.
     
    06:39
    Harrison šikovne prekorčuľoval po ľavom krídle, uvoľnil sa cez obrancu a následne ešte prihrávkou hľadal spoluhráča. Bálizs musel byť pripravený.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 10. Bodó, 18. Odnoga (Szigeti, Dudás), 43. Orban (Langkow, Burt), 52. Bodó (Dudás, Langkow) – 7. Harrison (Loiseau), 58. Pance (Harrison, Loiseau)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Burt, Vokla, Bugár, Garát – Urban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Pápa, Majoross, Terbócs – Odnoga, Kreisz, Szigeti
    DVTK Miškovec: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi, Vojtkó, Láda, Milam – Pance, Vas, Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Albert, Hajós, Ritó

    Rozhodca: Novák, Adamec – Orolin, Valo
    Budapešť 3 0 Miškovec
    #1 Piatok 01.03.2019 • 18:00
    Miškovec - Budapešť 1:3
    #2 Sobota 02.03.2019 • 18:00
    Miškovec - Budapešť 2:3 koniec po predl.
    #3 Pondelok 04.03.2019 • 18:00
    Budapešť - Miškovec 4:2