Ne – Jičín 11:5 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 11:6 (kon.) | Chodov – Panthers 14:4 (kon.)
Ostrava – Střešovice 6:1 (kon.)
koniec
Ne
11:5 (3:1, 6:1, 2:3) Stav série: 1:0
Finance Novák FBK Jičín
cz Sobota 02.03.2019, 13:30 • SH Jižní Město • Play- off Extraligy žen CZ • Štvrťfinále
     
    56:13
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna trefa domácích. Na pravé straně si našla prostor pro střelu LUCIE ŘEZÁČOVÁ a nekompromisně pověsila míček pod horní tyčku. Asistence: Dagmar Surá.
     
    53:20
    Přesilovka pro Jižní Město, dvě minuty za sekání dostala Markéta Gabrielová.
     
    48:55
    Jičín právě vstřelil branku! Brankostroj pokračuje. Karli byla nyní v brance trochu překvapená, když ji z těžké pozice prostřelila LUCIE PAULOVIČOVÁ a upravila tak na 10:5. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    47:26
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Jenže nadšení do útoku se odrazilo v propadnutí obrany. Jižní Město se dostalo do brejku dvou na jednu a DOMINIKA KUBIŠOVÁ se zprava trefila do horní části branky. Asistence: Adéla Polívková.
     
    46:19
    Jičín právě vstřelil branku! Hostující tým se vydal do rychlého kontru a ten byl využitý! Zprava napřáhla NIKOLA KUCHAŘOVÁ a prostřelila Karli. Je sníženo na 9:4. Asistence: Anet Jarolímová.
     
    45:27
    Jičín právě vstřelil branku! Hostující tým snižuje, když svižnou střelu vyslala ANET JAROLÍMOVÁ a Karli na její pokus nedosáhla. Asistence: Nikola Kuchařová.
     
    39:40
    První přesilovka pro Jižní Město, dvě minuty za sekání dostala Kristýna Bachmaierová.
     
    38:56
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už to ale klaplo a z podobného místa zakončovala NIKOLA HERMANNOVÁ. Míček propadl k zadní tyčce branky Veroniky Samkové a je to 9:2. Asistence: Lucia Jelínková.
     
    35:11
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Už to začíná být pěkný debakl. Z levé strany se do míčku opřela VENDULA BERÁNKOVÁ a její švih z dálky se zastavil až v síti. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    33:45
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A nakonec je z celé akce i gól. Z rohu se míček dostal do předbrankového prostoru na hůl DOMINIKY KUBIŠOVÉ a ta zblízka upravila na pětibrankový rozdíl. Asistence: Adéla Polívková.
     
    25:22
    Jičín právě vstřelil branku! No vida, máme sníženo. Hostující hráčky se dostaly do brejku dvou na jednu, ANET JAROLÍMOVÁ nejprve přihrávala na Bachmaierovou, jejíž střelu Karli vyrazila, na dorážku prvně jmenované už ale byla gólmanka Jižního Města krátká. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    24:18
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    A další gól v síti Jičína. Před branku se natlačila LUCIE ŘEZÁČOVÁ a i když ji první střela nevyšla podle představ, přihrávku Suré už do branky dostala. Asistence: Dagmar Surá.
     
    22:50
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Tlak domácích pokračuje. Z rohu přilétla přihrávka na hůl LUCIE JELÍNKOVÉ a tak pohotovou střelou nedala Samkové šanci na reakci – 5:1. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    22:01
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Obrana Jičína zapomněla na z trestné lavice se vracející DAGMAR SUROU, ta se připojila do brejku dvou na jednu a bekhendem překonala Samkovou. Asistence: Michaela Šulanová.
     
    19:56
    Tak ještě jedno vyloučení na straně domácích, dvě minuty za sekání obdržela Dagmar Surá.
     
    19:04
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Už je to o dvě branky. V předbrankovém prostoru se nejlépe orientovala DOMINIKA KUBIŠOVÁ a dostala třetí míček za Samkovou. Dalo by se říci, že tu máme gól do šatny. Asistence: Eliška Chudá.
     
    14:17
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Nápor domácích hráček přináší ovoce, Jižní Město opět vede. Po závaru u brankoviště se prosadila KATEŘINA PISÁROVÁ a je to 2:1. Asistence: Simona Pálková.
     
    07:01
    Jičín právě vstřelil branku! Přesilovka je využitá! KRISTÝNĚ BACHMAIEROVÉ sice nejprve nevyšel baseballový pokus, tuto ránu Karli vyrazila, ale došlo k dorážce a ta už klapla. Míček se zblízka dostal za brankovou čáru a je srovnáno na 1:1. Asistence: Nikola Kuchařová.
     
    05:25
    Přesilovka pro Jičín, dvě minuty za sekání dostala Iveta Hyršlová.
     
    04:23
    Ivanti Tigers právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale domácím hráčkám vyšlo. Po přechodu do útoku se před brankoviště natlačila ELIŠKA CHUDÁ a zblízka dostala míček za Samkovou. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    03:11
    Bachmaierová si dala načas se svým zakončením, zkusila forhendový blafák, Karli ale nepřekvapila a ta pohotovým zákrokem udržela bezbrankový stav.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 5. Chudá (Kubišová), 15. Pisárová (Pálková), 20. Kubišová (Chudá), 23. Surá (Šulanová), 23. Jelínková (Hyršlová), 25. Řezáčová (Surá), 34. Kubišová (Polívková), 36. V. Beránková (Hyršlová), 39. Hermannová (Jelínková), 48. Kubišová (Polívková), 57. Řezáčová (Surá) – 8. Bachmaierová (Kuchařová), 26. Jarolímová (Bachmaierová), 46. Jarolímová (Kuchařová), 47. Kuchařová (Jarolímová), 49. Paulovičová (Bachmaierová)


    Ne: Karli (Špačková) – Hermannová, Billá, V. Beránková, Šulanová, Polívková, Kleinová – Surá, Pisárová, Hyršlová – Procházková, Řezáčová, Pálková – Šnajberková, Kubišová, Jelínková – Kovaříková, Šebestová, Chudá.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Růžičková, N. Mrázková, Strejcovská, Kosová, Paulovičová – Jarolímová, Chlumská, Žůrková – T. Mrázková, Smetáková, Kuchařová – Svobodová, Gabrielová, Bachmaierová.

    Rozhodca: Lukáš Grundler, Karel Kotyza

    Diváci: 88
    Ne 4 0 Jičín
    #1 Sobota 02.03.2019 • 13:30
    Ne - Jičín 11:5
    #2 Nedeľa 03.03.2019 • 11:00
    Ne - Jičín 14:5
    #3 Sobota 09.03.2019 • 19:00
    Jičín - Ne 7:8
    #4 Nedeľa 10.03.2019 • 17:00
    Jičín - Ne 5:6 po s.n. (1:2)