Žilina – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.) | Košice – Nitra 3:4 (kon.) | Zvolen – Budapešť 3:0 (kon.)
Detva – Trenčín 2:6 (kon.) | Miškovec – B. Bystrica 4:5 (po pr.)
koniec
HK Detva
2:6 (2:2, 0:3, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 22.02.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:23
    Neskutočný zákrok Petríka! Ten musel čeliť prudkej strele, ktorú vyrazil pred seba. Dorážku si už vychutnal, keď roztiahol nohy a zásluhou betónu neinkasoval.
     
    53:55
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Radek Dlouhý – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ben Betker – 2 min., hrubosť).
    51:21 Marek HECL - 2:6
     
    51:21
    Trenčín dal gól!
    Hostia pridávajú už šiesty presný zásah. MAREK HECL potiahol puk po ľavej strane a išiel so spoluhráčom do prečíslenia. Ten mu odtiahol hráča, ale k puku sa nedostal. Hecl sa rozhodol zakončiť sám a spravil veľmi dobre. Krížne zakončenie zapadlo presne k tyči. Asistencia: Milan Bartovič.
     
    46:38
    Videli sme samostatný nájazd, ktorý tiahol Žilka. Vo svojom obrannom pásme sa dostal k puku a následne sa rútil sám na Valenta. Ten si počkal do poslednej chvíle a s lapačkou puk vyrazil.
     
    41:36
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Andrew Radjenovic – 2 min., sekanie).
    38:38 Jozef ŠVEC - 2:5
     
    38:38
    Trenčín dal gól!
    Hostia dostali ďalšiu príležitosť, ktorú aj premenili. JOZEF ŠVEC dostal možnosť ísť do samostatného nájazdu, a ten dokázal s chladnou hlavou aj premeniť. Petrík nespravil žiadny pohyb, a tak inkasuje. Asistencie: Tibor Varga, Andrew Radjenovic.
     
    38:10
    Detvania neboli ďaleko od skorigovania výsledku. Do dobrej kombinácie sa zapojil Murček, ktorý mohol streliť gól. Sám pred brankárom orazítkoval tyč.
     
    32:05
    Trenčín mal na hokejke ďalší gól. Domáci sa v útoku nepresadili, a tak to skúsili hostia. Išli v prečíslení o dvoch hráčov, ale Mikula nedokázal dobre chytajúceho Petríka prekonať. Ten sa včas presunul k bližšej tyči.
     
    26:53
    Striedanie v tíme HC 07 Detva: z ihriska odchádza Zalivin, prichádza Petrík.
    26:53 Tibor VARGA - 2:4
     
    26:53
    Trenčín dal gól!
    K chybe sa dopracoval aj Zalivin. Ten bol vo veľmi zlom pozičnom postavení. TIBOR VARGA dostal prihrávku pred bránu a mal príliš veľa priestoru na zakončenie do odkrytej siete. Asistencie: Peter Sojčík, Peter Olvecký.
    24:51 Boris SÁDECKÝ - 2:3
     
    24:51
    Trenčín dal gól!
    Trenčín strelil dnes už svoj druhý gól počas presilovej hry. Opäť prišlo menšie pochybenie obrany pred vlastným brankárom. Bartovič pekne poslal puk po zemi pred bránu, kde ho tečoval BORIS SÁDECKÝ. Zalivin nedokázal na teč zareagovať. Asistencie: Milan Bartovič, Daniel Krejči.
     
    23:19
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Gachulinec – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    22:23
    Ďalší neistý Valentov zákrok. Ten nevedno čo zamýšľal. Takmer dostal gól z jednoduchej prihrávky pred bránu. Puk vyrazil pred seba, ale z dorážky sa Detvania nepresadili.
     
    21:20
    Valent mal obrovské šťastie, pretože nevedel, kde má puk. Sládok zavrel oči a vystrelil. Trafil to pomedzi betóny, ale puk sa poľahky odkotúľal tesne vedľa tyče.
    16:05 Martin CHOVAN - 2:2
     
    16:05
    Detva dala gól!
    Domácim sa aj druhýkrát podarilo vyrovnať. Tentokrát dokázali využiť početnú výhodu o dvoch hráčov. MARTIN CHOVAN nič nevymýšľal a puk jednoducho napálil na bránu. Jeho bomba skončila v sieti. Valent bol bez šance. Asistencia: Radovan Puliš.
     
    15:31
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Starosta – 2 min., napadnutie).
     
    15:30
    Detve sa podarilo vyrovnať, ale rozhodcovia zrušili tento gól. Bolo to celkom evidentné postavenie hráča v bránkovisku. Domáci hráč stál prakticky na bránkovej čiare a brankára mal pred sebou. Tu to bolo jednoznačné.
     
    14:33
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Filip Husár – 2 min., držanie).
    13:08 Tibor VARGA - 1:2
     
    13:08
    Trenčín dal gól!
    Trenčín sa prakticky ihneď dostáva naspäť do vedenia. Tentokrát zaspala domáca obrana. TIBOR VARGA poľahky prešiel pred brankára, kde sa bekhendom dokázal nádherne presadiť. Jeho strela skončila pod brvnom. Asistencie: Andrew Radjenovic, Tomáš Bokroš.
    11:27 Hayden HODGSON - 1:1
     
    11:27
    Detva dala gól!
    Tento gól ide zrejme na vrub brankárovi Valentovi. Ten nedokázal udržať jednoduché nahodenie puku a práve z dorážky inkasoval. Prekonať ho dokázal HAYDEN HODGSON, ktorý sa najlepšie zorientoval v danom priestore pred bránkoviskom. Asistencia: Kurtis Mclean.
     
    08:04
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Bokroš – 2 min., podrazenie).
     
    07:09
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., podrazenie).
     
    06:15
    Murček zahrozil na druhej strane, keď dostal peknú prihrávku pred bránu. Jeho zakončenie z pomedzi kruhov preletelo len tesne vedľa tyče.
    01:00 Peter SOJČÍK - 0:1
     
    01:00
    Trenčín dal gól!
    Úvodný gólový moment musel odobriť až videorozhodca, ktorý nemal dôvod gól neuznať. Trenčín využil presilovú hru a dostáva sa do vedenia. Strelou od modrej sa presadil PETER SOJČÍK. Asistencia: Tomáš Starosta.
     
    00:54
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jozef Sládok – 2 min., krosček).

    Patrik Žažo


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 12. Hodgson (Mclean), 17. Chovan (Puliš) – 1. Sojčík (Starosta), 14. Varga (Radjenovic, Bokroš), 25. Sádecký (Bartovič, Krejči), 27. Varga (Sojčík, Olvecký), 39. Švec (Varga, Radjenovic), 52. Hecl (Bartovič)


    HK Detva: Zalivin – Chovan, Kuklev, Golian, Sládok, Fekiač, Betker, Gachulinec, Jendroľ – Ščurko. Murček, Puliš – Hodgson, Mclean, Žilka – Král, Chovan, Gašpar – Török, Fekiač, Ďaloga.
    HK DUKLA Trenčín: Valent – Rýgl, Starosta, Bokroš, Krejči, Husár, Gula, Hlinka, Dúžek – Radivojevič, Olvecký, Sojčík – Bartovič, Sádecký, Hecl – Varga, Radjenovic, Švec – Mikula, Dlouhý, Hudec.

    Rozhodca: Goga, Rencz – Tvrdoň, Kis-Király – Čavojský