Sandhausen – Darmstadt 1:1 (kon.) | Paderborn – Kolín nad Rýnom 3:2 (kon.)
koniec
SC Paderborn 07
3:2 (0:1)
1. FC Kolín nad Rýnom
cz Piatok 15.02.2019, 18:30 • Benteler Arena, Padeborn • 2. nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností! MARLON RITTER se nenechal dlouho vybízet a další nádhernou brankou domácích ze solidní vzdálenosti definitivně otáčí skóre zápasu!
     
    87
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Tak tahle vyrovnávací branka KAIE PROGERA si velmi hlasitě říká o gól sezóny! Hráč Padeborn napřáhl po odraženém míč k dalekonosné ráně z velké vzdálenosti a trefil naprosto přesně růžek vzdálenější tyče Hornovy svatyně.
     
    80
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Z následně standardní situace domácí srovnávají! BERNARD TEKPETEY načasoval svůj náběh na pozemní centr naprosto bravurně a s lehkostí vsítil z pokutového území první branku domácích.
     
    73
    Köln právě vstřelil branku!
    Střídání za všechny prachy! ANTHONY MODESTE po svém velmi krátkém pobytu na hřišti přidává druhou branku Kolína a dává tak klid na kopačky hostujícího týmu. Snajpr Kolína si naběhl na bližší tyč, kde lehkou tečí poslal za záda Zingerleho prudký míč, na který nemohl brankář domácích dosáhnout.
     
    38
    Köln právě vstřelil branku!
    A tu Kolín využívá nejlépe jak může! Napoprvé to sice nevyšlo, ale nakonec se míč dostal na malém vápně k JHONU CORDOBOVI, který naprosto pohotově dostal míč za záda Zingerleho i všech přítomných obránců.

    Daniel Gargulák

    Góly: 80. Tekpetey, 87. Proger, 90+2. Ritter – 38. Cordoba, 73. Modeste

    Karty:   56. Strohdiek (PDN), 77. Michel (PDN), 90+4. Ritter (PDN) – 25. Schmitz (KLN), 39. Czichos (KLN), 46. Terodde (KLN), 47. Kainz (KLN), 79. Sorensen (KLN)   89. Kainz (KLN)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 11:7. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 11:26.
    SC Paderborn 07: Zingerle – Drager (86. Hünemeier), Schonlau, Strohdiek, Collins – Vasiliadis, Klement (46. Ritter) – Proger, Tekpetey – Zolinski (65. Gueye), Michel.
    Náhradníci: Ratajczak – Antwi-Adjej, Boeder, Gjasula, Gueye, Hunemeier, Ritter.

    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Schmitz (46. Sobiech), Mere, Czichos (78. Sorensen) – Clemens, Hector, Geis, Drexler, Kainz – Terodde (69. Modeste), Cordoba.
    Náhradníci: Kessler – Koziello, Modeste, Nartey, Risse, Sobiech, Sorensen.

    Rozhodca: Waschitzki – Wollenweber, Achmüller.