QPR – Watford 0:1 (kon.)
koniec
Queens Park Rangers
0:1 (0:1)
Watford FC
cz Piatok 15.02.2019, 20:48 • Loftus Road, London • FA Cup • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:46:51)
     
    Watford se raduje z postupu do další části FA Cupu, nutno říct, že se k tomu hodně protrápil! Hostující celek si zajistil postup do další části v nastaveném čase první pětačtyřicetiminutovky. V té druhé byl více u balonu, ale šance ubyly. Naopak Queens Park Rangers mohl vyrovnat a zajistit si odvetu, ale jeho příležitosti skončily jen vedle branky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Deeney společně se spoluhráčem chvíli udrželi míč u branky soupeře. Jeden z hostů se ještě hnal do vápna, ale tam byl čistým skluzem zastaven a Rangers mohou vydat do útoku.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Za míčem za obranu spěchal Deeney, který se dostal přes bránícího hráče. Ovšem ten situaci ve skluzu zachránil a poslal balon alespoň do autu.
     
    89
    Watford je u balonu a drží ho u rohového praporku soupeře. Ovšem Queens Park Rangers míč po chvíli získal a žene se s ním kupředu.
    87. Leistner (QPR)
     
    87
    To není možné, co domácí mužstvo zahodilo! Standardní situace byla centrem poslána do šestnáctky, kde se míč vrátil do ohně. Na zadní tyči zůstal zcela osamocený Leistner, jehož pokus na dlouhou nohu zamířil jen vedle odkryté brány!
     
    86
    Žlutou kartu dostává Doucouré (Watford FC), který u postranní čáry zastavil akci jen za cenu podražení soupeře.
     
    86
    Domácí celek se hnal do další útočné akce, které ale po centru do šestnáctky rychle skončila. Pro vysoký míč si totiž z branky vyběhl Gomes.
     
    85
    Střídání v týmu Queens Park Rangers: ze hřiště odchází Hall, přichází Osayi-Samuel.
     
    83
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Cleverley, přichází Domingos Quina.
     
    82
    Účastník nejvyšší anglické soutěže kombinuje a opět šetří čas. Hostující hráči sice mohli jít do útoku, ale zvolili jistější variantu a do kombinace se tak zapojí také brankář Gomes.
     
    81
    Kombinace na vlastní polovině by domácímu mužstvu šla, ovšem příznivci tohoto klubu čekají na nějaký útočný výpad, zatím ale marně.
     
    80
    Deset minut zbývá domácímu celku, aby alespoň vyrovnal a vynutil si odvetný zápas. Ovšem zatím tomu vůbec nic nenasvědčuje.
     
    79
    Hráči v zelených dresech drží hodně často balon na svých kopačkách. Tentokrát přišla ale ztráta, po které Queens Park Rangers vymyslel jen nákop do území nikoho.
     
    76
    Střídání v týmu Queens Park Rangers: ze hřiště odchází Wszolek, přichází Eze.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Mariappa (Watford FC), jenž je na hrací ploše pár minut a hned se prvním potrestaným hráčem dnešního střetnutí.

    Michal Luxa

    Góly: 45+1. Capoue

    Karty:   76. Mariappa (WAT), 86. Doucouré (WAT)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 9:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:7.
    Queens Park Rangers: Lumley – Furlong, Leistner, Hall (C) (85. Osayi-Samuel) – Wszolek (76. Eze), Luongo, Cousins, Freeman, Bidwell – Wells (71. Hemed), Smith.
    Náhradníci: Ingram, Eze, Scowen, Manning, Hemed, Osayi-Samuel, Kakay.

    Watford FC: Gomes – Janmaat, Kabasele, Britos, Holebas – Capoue, Cleverley (83. Domingos Quina) – Hughes, Sema (73. Mariappa) – Deeney (C), Gray (73. Doucouré).
    Náhradníci: Mariappa, Deulofeu, Doucouré, Peňaranda, Domingos Quina, Navarro, Dahlberg.

    Rozhodca: Oliver – Bennett, Robathan